• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım
Hem hüzün , hem umut , hem huzur buldum okurken. Saglikli, hayirli, huzurlu ,uzun omru olsun kizinizin 🤲 (o ukala dr.a sövdüm 😑😌cok pis sövdüm)
Rabbim sizlerinde kucağını evini şenlendirsin seni okurken çok güldüm eğlendim inşallah sende güzel haberler alırsın 3 şubatta az kaldı bekliyorum merakla topiğin neşesi

Bal kardesim. 😊Sendende razi olsun. Bebeginide senide kardesinide Korusun. Hamileligin huzurla tamamlansin.😍🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❣❣❣❣❣❣❣❣
Amin canım sağol bitanem benim ❤️ dualarına karşılık rabbim senide mukafatlandirsin kuzum tez zamanda inşallah

Yani yapıştıramazsınnn bıktım beeeh diye dolanan sendin buralarda yumurtlama günlerinde :KK70: :KK48:
Valla gına geldiydi be her gece 😁 çocuk olmasa sıkıntı yok ama çocuk olunca sıkıntı
Süt içmeye kalkıyo gece oğluşum 🥰 ama çok şükür bunuda atlattım rabbim izin verirde doğurursam sağlıkla inşallah 🤲🤲🤲

Valla gına geldiydi be her gece 😁 çocuk olmasa sıkıntı yok ama çocuk olunca sıkıntı
Süt içmeye kalkıyo gece oğluşum 🥰 ama çok şükür bunuda atlattım rabbim izin verirde doğurursam sağlıkla inşallah 🤲🤲🤲
Ben kurtuldum bacı kardeş olduk 2 ay falan yok dedi gecen gittiğimizde doktor bide 8 aralıktan bu yana zaten iğne ilaç toplama transfer ben rahatladım vallaha hamilelik çok güzelmiş hissetmesemde daha :halay: 😂😂😂

Benim midem yanıyo ya boğazımda yangısı ta süt de içtim geçmedi daha arada bide gözüm sallaniyo baş dönmesi gibi oturduğum yerde alın sizlere belirtisi 😂😂

Ben kurtuldum bacı kardeş olduk 2 ay falan yok dedi gecen gittiğimizde doktor bide 8 aralıktan bu yana zaten iğne ilaç toplama transfer ben rahatladım vallaha hamilelik çok güzelmiş hissetmesemde daha :halay: 😂😂😂
TÙhhh edepsùzzleeeee , yumurtlama zamaninda kullandiniz enisteleri isiniz bitti demii🤪😁😁😁😁😁😁😁

Back
X