• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama zamanı ben Nesliye baskı yapıp duruyodum bugünü de değerlendir diyee o da ha bre beni tek ilişkiyle hamile kalanların sayfalarına eiketliyodu 😂😂 Değerlendirmemek için yani bıkmışmış :KK70:
AMA, nerden aklina geldi EbrarAsel, kapistirdin bizi demis.ben naaaptiimm , napptiimm hee 😁😁🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺bana hic calis demedi , simdide test soruyo😟😟😟bisey de ona .şaplak olabilir, kirmizi Cantada olabilir.

Valla gına geldiydi be her gece 😁 çocuk olmasa sıkıntı yok ama çocuk olunca sıkıntı
Süt içmeye kalkıyo gece oğluşum 🥰 ama çok şükür bunuda atlattım rabbim izin verirde doğurursam sağlıkla inşallah 🤲🤲🤲
Biz bidahaki ayada caliscaz🤪 .Adamda alisti artik ya, diyoki ,yarislara kadar, beni findik fistikla beslicekmismisin.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 (postaci ademmi diyomus ne)

Görmedi canım da tüm gece karnım hafif ağrıyıp midem bulandı ne zormuş hamilelik :)
Daha dun gibi ya ,testini atmistin.Bu kadar silik olmasi normal mi , hamilemiyim demistin? 😍😘😘🤗aayyy, buyumus ,gorunmusde ,annesinin midesini bulandirirmis.Gulùm , zaten hamilelikte kasik , Karin,bel bacak agrisi normal. An gelir , agrimayabilirde.Korkma.Mesela ben, hamile kaldigimda adet oluyorum sandim siddetli kasik ,bacak agrisi yasadim.Sonra hamilelik kesinlesti , adet tarihim gecti , butun agrilarda bitti.En ufak agri ,bulanti yoktu.ama sona kadar gelemedik ayri konu.Sen kendini ferah tut.😘Allah cc nazardan , kazadan korusun Seni.💕💕💕

Daha dun gibi ya ,testini atmistin.Bu kadar silik olmasi normal mi , hamilemiyim demistin? 😍😘😘🤗aayyy, buyumus ,gorunmusde ,annesinin midesini bulandirirmis.Gulùm , zaten hamilelikte kasik , Karin,bel bacak agrisi normal. An gelir , agrimayabilirde.Korkma.Mesela ben, hamile kaldigimda adet oluyorum sandim siddetli kasik ,bacak agrisi yasadim.Sonra hamilelik kesinlesti , adet tarihim gecti , butun agrilarda bitti.En ufak agri ,bulanti yoktu.ama sona kadar gelemedik ayri konu.Sen kendini ferah tut.😘Allah cc nazardan , kazadan korusun Seni.💕💕💕
Amin canım evet testimi atmıştım inanamamıştım :) biraz telaşlıyım bu süreçte farkındayım. Benimde adet zamanı 5-6 gün ağrım oldu. Sonra bi anda herşey kesildi demiştim. Bu gece karın ağrısı ve mide bulantısı başladı. Bana da ağrısa bi dert ağrımasa bi dert :) amin canım çok teşekkür ederim yorumun için. Allah hepimizi korusun

Amin canım evet testimi atmıştım inanamamıştım :) biraz telaşlıyım bu süreçte farkındayım. Benimde adet zamanı 5-6 gün ağrım oldu. Sonra bi anda herşey kesildi demiştim. Bu gece karın ağrısı ve mide bulantısı başladı. Bana da ağrısa bi dert ağrımasa bi dert :) amin canım çok teşekkür ederim yorumun için. Allah hepimizi korusun
O testi attigindaki yazismalarimizi cok iyi hatirliyorum 😍💕

Back
X