• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gecen sene gunde 6tane progestan iciyodum.misler gibi nerdeyse 24 saat uyuyodum. Sonra dr.ye soyledim.Tmm o zaman sabah oglen aksam 2 2 2 alttan gonder dedi.Tabi oyle olunca benim uyku normallesti.Ama asabiyet bâki kaldi .kontrol gunu esim dr.ye nededi biliyonmu? Dr.hanim bu yine icseya o ilaclari olmazmi?neguzel uyuyup duruyodu. :KK67: hic dusunemedj burdan cikinca ewe gidicez diyeeee:mad:
Diyorum kendi hormonlarınıza bakın sizi doktora şikayet etcem diye eşim ben etcem seni salı sen merak etme diyo

Biri dr a görüncek mi diye gidince bende gitmek görmek istiyorum. Ay ne salak etti bu durum beni yaaa. Kontrollü olmakta zorlanıyorum.

Ya teşekkür ederim çok mutlu oldum mesajı görünce unutmamışsın♥️ Şimdilik iyiyim çok şükür hala kanama lekelenme ağrı sızı yok çok şükür belki bir ihtimal normale dönmüştür umuduyla bekliyorum
Kontrolün felan yokmu canım bi kan verip baktırsan 🥰 inşallah normale dönmüştür yaaa

Back
X