• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 23 ocak 'ta transfer olmuştum dün u beta hcg test sonucun 70.57 cıktı yaron tekrar kan vermeye gidicem kese kaçıncı haftada gözüküyor ❤

Kızlar merhaba 23 ocak 'ta transfer olmuştum dün u beta hcg test sonucun 70.57 cıktı yaron tekrar kan vermeye gidicem kese kaçıncı haftada gözüküyor ❤
Canım ben 25 ocakta beta da gördüm 27 Şubat'ta tekrarladık 2 Şubat'ta keseyi gördük vajinal yoldan haftaici gidip kalp atışını duyacağız nasipse

ben öğrendikten 6 gün sonra gördüm.
Ama öğrendiğinde beta 830 küsürdü canım

Tövbeee 😂 yapmasın o zaman habire yada topluca alsın 50 100 tane Allah'ım ne insanlar var yav hadi ovulasyonu anlarım 1 ay bende aldım bı halta yaramadı ilk evlendigimizde hatta netten paket halinde almıştık 😂 gebelikte de en iyisi kan test mest hikaye benim gözümde
Sen dun benim ortadan ikiye kestigim testi gordunmu 😁😁😁😁hani , kadinin biri yazmisya, test parasi vermekten biktigi icin boyle kullaniyomus, ogunden beri merak ediyom nasil olur diye, 🤣

Sen dun benim ortadan ikiye kestigim testi gordunmu 😁😁😁😁hani , kadinin biri yazmisya, test parasi vermekten biktigi icin boyle kullaniyomus, ogunden beri merak ediyom nasil olur diye, 🤣
Deneseydin ya işte nasıl oluyomuş 😂
Of zaten sizin oraların testleri bi garip kendinden içi açılmış T siz falan :KK70: Bi de ikiye kesmişsin hiç göremem artık ben onu:confused:

Back
X