• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tövbeee 😂 yapmasın o zaman habire yada topluca alsın 50 100 tane Allah'ım ne insanlar var yav hadi ovulasyonu anlarım 1 ay bende aldım bı halta yaramadı ilk evlendigimizde hatta netten paket halinde almıştık 😂 gebelikte de en iyisi kan test mest hikaye benim gözümde
20210130_044906.webp gormemismiydin 🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar göğüs ucuma iğne batırıyolar sanki hamile olanlar böyle birşey yaşadınız mı acaba

Ebrar canım bugün mü bat günün geçti mi? Yarin olmamissan sabah bibtest yap. İnşallah inşallah inşallah pozitifi görürsün yaa 😍😍🎉🎉❤️

Ebrar canım bugün mü bat günün geçti mi? Yarin olmamissan sabah bibtest yap. İnşallah inşallah inşallah pozitifi görürsün yaa 😍😍🎉🎉❤️
eklinac eklinac , meraba tatlim 😊 bugundu bat, olmadim henuz.14.gundu bugun ama bikac ay once 15.gun biterken olmustum.O yuzden korkuyorum yapamiyorum .🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Kız niye öyle bakiyo benim görümce de gittik gobusten baktiydi 3 sene önce ben de girmstim yanında hatta kesesini de göbekten bakmıştı kalbine de 2 sinde de ben vardım yaninda😂
Gobekten bakip duyamazsa kalp atisini, bu seferde alttan deniyo duymayi. Ama gecen sene bende oyle yapmisti dr. Burdaki dr.ler genelde alttan bakiyolar 🤪

Back
X