• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arayip arayip niye aglatiyon bu cocugu, dicem sana 😂😂😂niye aglatiyon diceemmm🤪
Yaaa ben doğurana kadar hepiniz ununuzu eleyip eleğinizi asmış olacaksınız sonra hepinizin benimle ilglenmek için bol bol vaktiniz olacak :rolleyes: Ama şimdi sizin öyle mii herkes kendi derdinde olacaak zaten, peeh ben akıllıyım kızımm:KK59::p

Ya kızlar kendimimi çok dinliyorum bilmiyorum sürekli sol kasığımda baskı var sanki sürekli ağrıyor korkuyorum ya :( Biraz araştırayım dedim bayılacam yok iç kanama yok bilmem ne beta kese görünecek kadar olsaydı valla yarın giderdim artık pazartesi... çatlayıp patlamazsam tabi :(

Ya kızlar kendimimi çok dinliyorum bilmiyorum sürekli sol kasığımda baskı var sanki sürekli ağrıyor korkuyorum ya :KK43: Biraz araştırayım dedim bayılacam yok iç kanama yok bilmem ne beta kese görünecek kadar olsaydı valla yarın giderdim artık pazartesi... çatlayıp patlamazsam tabi :KK43:
Canım gecen hafta bendede vardı bu hafta rahatım ben bişey olmaz allahın izniyle korkma beklemekten başka çaremiz yok napalım 💕💕

Eee artık sizi kötü emellerime alet edeyim şurda bi sürü hamile oldunuz hepinizi bir araya toplayıp ayin yapıcamm bana dua ediceksinizzz yok öyle boş boşş göbek büyütmek :rolleyes::rolleyes::KK62:
Canım ben ediyorum zaten merak etme 💕💕 rabbim inşallah sanada nasip etsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar 🤲🤲

Back
X