• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7.haftadaymisiz büyümüş 2 haftaya aldı kontrolü arayı açtı biraz çok şükür canım anca girdim sabah erken uyandım hastane eve gel kahvaltı dinleniyim derken uyumuş kalmışım 5 de uyandım 🤭 sonra gene yemek Faslı kocayı anca gönderdim vardiya ya 😂 üzerimde bı halsizlik var inşallah uykusuzluktan dir grip değildir burnumun içindeki damarlar cekiliyo ta grip oldugumuzdaki gibi hapşırık falan da geçmedi hocaya dedim alerji tarzı biseydir ateş falan yoksa dedi yok başka semptom hiç kendimden korkar oldum ya
Yaa maşallah canım 🧿
O burun tıkanıklığı bende de var 2 gündür canım bişey yoktur merak etme
Baya yorucu bi gün geçirmişsin dinlen tabi 🥰
İnşallahhhhhh böyle sağlıkla devam eder canım benim 🤲🤲 bende 11 de gitcem kalp atışı için bugün bakalım

Yaa maşallah canım 🧿
İnşallahhhhhh böyle sağlıkla devam eder canım benim 🤲🤲 bende 11 de gitcem kalp atışı için bugün bakalım
Hadi bakalım güzel güzel atsın kalbi❤️ benim dün regl olmam gerekiyordu 2 gün önce test yaptım negatif ti. Bekliyorum hala🤔

Hadi bakalım güzel güzel atsın kalbi❤️ benim dün regl olmam gerekiyordu 2 gün önce test yaptım negatif ti. Bekliyorum hala🤔
Canım teşekkür ederim 🥰 duydum çok şükür kalp atışını 🥰
Rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲 yarın bi daha test yap bakalim inşallah bebiştendir gecikmennn 🤲🤲🤲

Canım teşekkür ederim 🥰 duydum çok şükür kalp atışını 🥰
Rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲 yarın bi daha test yap bakalim inşallah bebiştendir gecikmennn 🤲🤲🤲
Canım gözünaydın sağ salim kucagına almak da nasip olsun inşallah 🙏🏻

Yaa maşallah canım 🧿
İnşallah canimm ❤️ naptın bebiş nasılmış 😊

Back
X