Gebeliğe Hazırlık Heyecanli bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busem41

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
24
9
1
45
Arkadaslar mrb ben ayin 13.de adetin bitti ibigün sonra eşimle birlikte olduk ertesi sabah pembemsi leke geldi aklıma karıştı sizce hamile olabilirmiyim 🙏ağzında değişik bir tad var bel ağrım var aferim 13 gün var yumurtlama gününü değerlendirdik ama bende değişik hisler var bana cvp verirmisiniz teşekkür ederim simdiden🙏🙏😊

Arkadaslar mrb ben ayin 13.de adetin bitti ibigün sonra eşimle birlikte olduk ertesi sabah pembemsi leke geldi aklıma karıştı sizce hamile olabilirmiyim 🙏ağzında değişik bir tad var bel ağrım var aferim 13 gün var yumurtlama gününü değerlendirdik ama bende değişik hisler var bana cvp verirmisiniz teşekkür ederim simdiden🙏🙏😊
13 gun varsa anca yumurtluyorsunuzdur. Iliskiden hemen sonra pembe leke gelmesi yerlesme falan degildir. Sanirim ovulasyonla takip ettiniz. Kaç gün önce yumurtladiniz?

13 gun varsa anca yumurtluyorsunuzdur. Iliskiden hemen sonra pembe leke gelmesi yerlesme falan degildir. Sanirim ovulasyonla takip ettiniz. Kaç gün önce yumurtladiniz?
Ayın 19 perşembe günü yumurtlama günümdü cnm ağzında tad değişikliği de var rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin🙏🙏

Ayın 19 perşembe günü yumurtlama günümdü cnm ağzında tad değişikliği de var rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin🙏🙏
2 gunde gebelik belirtisi olmaz. Yumurtaya ancak ulaşmıştır spermler. Gecikmeye birkaç gün kala belirtiler olur. Su an cok erken gebelik belirtisi icin.

Bu kadar çabuk gebelik olacağını sanmıyorum adet gününüze daha var bekleyin bakalım hayırlıısı olsun hakkınızda

Bu kadar çabuk gebelik ve belirtileri olacağını zannetmiyorum. Hakkınız da hayırlısı ne ise olur inşallah Allah gönlünüze göre versin

Kizlar bende ayni seyi yasadim bilen varsa yorum yapsin .
Bende adetime 6 gun kala xinsel birlesmeden sonra pecede suku bi pembelik gordumm sizce nedir 5 aydir korunmuyoruz. Ve gogus haasiyeti istah artisi siddetli bel ve agrisi en onemlisi iki kasikta agri sanci batma var neden ??? 🤔🤔🤔🤔

Ilk etapta yumurtlama gününüz onemli. 28 gunde bir regl oluyorsanız 14 gün 30 günde regl oluyorsanız 12 gün sizin yumurtlama gunünüzdür. Sperm yumurtaya 3 gunde ulaşır yaklaşik 10 günde rahme iner ve tutunur. Beta hcg hormonu salgılanmaya başlar. Eğer beta hcg devamlı artiyorsa 1500 değere ulaşınca kese gozükecektir kese yoksa dış gebelik olabilir ilaçla düşk yaptirilir. 1 hafta sonrasında kalp atışına bakılir kalp.atışı yoksa kürtaj yapilır. Egerki beta hcg yukselmiyor düşüyorsa bu kimyasal gebeliktir ve vucut yumurtayı atıyordur. Bu dusuk olarak kabul edilmez. Sizin gebe olarak kabul gormeniz icin ultrasonda bebegin kalp atisinin duyumasina kadar beklemeniz gerekiyor bunun icinde ilk etapta beta hcg baktirmaniz ve bu sureclerden gecmeniz lazim. Yani buraya gebemiyim diye yazmakla anlasilmaz kusura bakmayin bizde anlamayiz zaten sizin gebe olup olmadiginizi bol sans dilerim.

Back
X