Gebeliğe Hazırlık Heyecanli bekleyis😊🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busem41

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
24
9
1
45
Slm arkadaşlar yumurtalik bölgemde karniçin alt kısmında dolgunluk hissi var daha 9nce ki adet donemlerimde hiç bole hissetmemistim kızım 15 aylık oturtduğum zaman agriyo Adetime bir hafta var benim çok ağrıyor benim ikinci evliliğim esim ikinciyi istiyo sizce gebelik oluşmuşmudur

Slm arkadaşlar yumurtalik bölgemde karniçin alt kısmında dolgunluk hissi var daha 9nce ki adet donemlerimde hiç bole hissetmemistim kızım 15 aylık oturtduğum zaman agriyo Adetime bir hafta var benim çok ağrıyor benim ikinci evliliğim esim ikinciyi istiyo sizce gebelik oluşmuşmudur
Merhabalar aynı durumu şuan bende yaşıyorum şiddetli kasık ağrım ve dolgunluk var 12 gün adetime yumurtlama donemim geçti . Acaba bende gebelikmi oluşuyor diyorum ilk gebeliğim olacak Allah izin verirse çok istiyorum tecrübem de yok ve önceki adetim 3 gün sürdü normalde dolu dolu 7 gün sürer bilgisi olan nolur bilgilendirsinn bizi :((

Merhabalar aynı durumu şuan bende yaşıyorum şiddetli kasık ağrım ve dolgunluk var 12 gün adetime yumurtlama donemim geçti . Acaba bende gebelikmi oluşuyor diyorum ilk gebeliğim olacak Allah izin verirse çok istiyorum tecrübem de yok ve önceki adetim 3 gün sürdü normalde dolu dolu 7 gün sürer bilgisi olan nolur bilgilendirsinn bizi :KK43:(
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah sende hamilesindir cnm 🙏

Back
X