Burnumdan getirmeyse iyiKaynanana bakarak bir twerk yapta görsün seninle uğraşmak neymiş
Seni pohpohlamak zorunda mıyız biz?hoşuma gitmeyen yorum yazmazsanız sevinirim
Çok güzel çok estetik mest oldum izlerkenMegerse nilunun dansi buymus biz şok
Duygulandım yazdıklarınızaÇok güzel çok estetik mest oldum izlerken
Keşke böyle birşey yapabılse konu sahibi
Hayran olurdu herkes
Nilu bence rahat ol
Cesaretinden dolayı tebrik ederim
Kızınla ne güzel anın olacak
Üzülmeyin lütfen şimdi bende üzüldüm .Niye babası olmasın gerekeni yapmıyorsa da aslan gibi siz varsınız başında.Hay Allah ya ben durumunuzu bilmiyordum kirdiysam özür dilerim kendi adıma.Bazen hayat bizi o kadar zorlarki o duygusallığın içinde dünya bize düşman sanır herseye herkese bir dolup tasaruz yanlış olsa bile .Dolmussunuz.Uzulmeyin ama Allah büyüktür her kötü şey kötü kalmaz illa bir güzellik gelir.Gidin içinizden geldiği gibi dans edin.İnsallah daha güzel bir hayata yol açsın bu ayrılış .Hem neden ben gittim yazıldım?burda 23 şubatta erkekler günü gibi kutlanılıyor.herkesin babası yani çoğunun babası oradaydı sahne gösteriyorlardı.benim kız babasız kalmıştı orda acıdım çocuğa madem baban yok annen var diye çocuğum sevinsin diye hem de duygusalım bugunne ara şu 4 yıl geçt böyle acılı tatlı günler .zaten çıkıp gideceğiz 2-3 aya buralardan hepsinden ayrılacağım
Çok teşekkür ederimÜzülmeyin lütfen şimdi bende üzüldüm .Niye babası olmasın gerekeni yapmıyorsa da aslan gibi siz varsınız başında.Hay Allah ya ben durumunuzu bilmiyordum kirdiysam özür dilerim kendi adıma.Bazen hayat bizi o kadar zorlarki o duygusallığın içinde dünya bize düşman sanır herseye herkese bir dolup tasaruz yanlış olsa bile .Dolmussunuz.Uzulmeyin ama Allah büyüktür her kötü şey kötü kalmaz illa bir güzellik gelir.Gidin içinizden geldiği gibi dans edin.İnsallah daha güzel bir hayata yol açsın bu ayrılış .
Çocuklarımıza hediyye sürprizDüşününce komik geliyor, cocuklar yapsaydı ya dansı siz niye yapıyorsunuz
Şanslar dile banaSahne diyince aklıma gelen:
Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun hem de duygusallığım üstümde.herşey beni ağlatıyorKadın heyecanlanmış, onun için önemli bir olay. Burda ne demoralize etmişsiniz, ne dalga geçmişsiniz. Ayıp ya.Nilu12 Nilu heyecanlanman çok normal, kendine güven, sen o gün eğlenmene bak. Umarım herşey çok güzel geçer.
Gerçekten bu forumda saygı çerçevesinde fikrini söylemek ile kişisel saldırı yapıp günlük hayatın hıncını çıkarıp dalga geçmeyi karıştıran çok üye var maalesef.
ay ben çok heyecanlıyım
hoşuma gitmeyen yorum yazmazsanız sevinirim
Allah cezanı versin Allah’ın cezası bıktım ben senden ya!tamam başlanacaksam banlanayım.sana ki bu sözlerimi söyleyeyim sonra da banlanayımAy valla beni de bir heyecan basti simdi bak. Acaba bu konuda kime sinirleneceksin? Daha dogrusu sinirlenmedigin kimse olacak mi? Kimlere hakaret edeceksin? Ne zaman banlanacaksin? Ay valla cok heyecanli ya.
Senin hosuna giden kimse var mi?
Çok teşekkür ederim Allah o güzel yüreğinize göre versinheyecanınızı anlıyorum ama fazla düşünüp işin sihrini bozmayın :) anlık çıkın sahneye ve eğlenmeye bakın inanın o zaman ne nasıl hareket ettiğiniz kalacak aklınızda ne de sizi izleyenler, kızınızın yüzünde gördüğünüz o mutluluk bütün endişelerinizi silecektir eminim
keyfiniz bol olsun inşallah
görmezden gelinÇok teşekkür ederim Allah o güzel yüreğinize göre versinkv da gelecek İnşaAllah sinirimi bozmaz orda
Zorunda değilsiniz. Konudan çıkabilirsiniz.Seni pohpohlamak zorunda mıyız biz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?