Heyecanlıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülmeyin lütfen şimdi bende üzüldüm .Niye babası olmasın gerekeni yapmıyorsa da aslan gibi siz varsınız başında.Hay Allah ya ben durumunuzu bilmiyordum kirdiysam özür dilerim kendi adıma.Bazen hayat bizi o kadar zorlarki o duygusallığın içinde dünya bize düşman sanır herseye herkese bir dolup tasaruz yanlış olsa bile .Dolmussunuz.Uzulmeyin ama Allah büyüktür her kötü şey kötü kalmaz illa bir güzellik gelir.Gidin içinizden geldiği gibi dans edin.İnsallah daha güzel bir hayata yol açsın bu ayrılış .

Çok teşekkür ederim

Kadın heyecanlanmış, onun için önemli bir olay. Burda ne demoralize etmişsiniz, ne dalga geçmişsiniz. Ayıp ya. Nilu12 Nilu heyecanlanman çok normal, kendine güven, sen o gün eğlenmene bak. Umarım herşey çok güzel geçer.

Gerçekten bu forumda saygı çerçevesinde fikrini söylemek ile kişisel saldırı yapıp günlük hayatın hıncını çıkarıp dalga geçmeyi karıştıran çok üye var maalesef.

Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun hem de duygusallığım üstümde.herşey beni ağlatıyor

ay ben çok heyecanlıyım

Ay valla beni de bir heyecan basti simdi bak. Acaba bu konuda kime sinirleneceksin? Daha dogrusu sinirlenmedigin kimse olacak mi? Kimlere hakaret edeceksin? Ne zaman banlanacaksin? Ay valla cok heyecanli ya.

hoşuma gitmeyen yorum yazmazsanız sevinirim

Senin hosuna giden kimse var mi?

heyecanınızı anlıyorum ama fazla düşünüp işin sihrini bozmayın :) anlık çıkın sahneye ve eğlenmeye bakın inanın o zaman ne nasıl hareket ettiğiniz kalacak aklınızda ne de sizi izleyenler, kızınızın yüzünde gördüğünüz o mutluluk bütün endişelerinizi silecektir eminim

keyfiniz bol olsun inşallah

Ay valla beni de bir heyecan basti simdi bak. Acaba bu konuda kime sinirleneceksin? Daha dogrusu sinirlenmedigin kimse olacak mi? Kimlere hakaret edeceksin? Ne zaman banlanacaksin? Ay valla cok heyecanli ya.

Senin hosuna giden kimse var mi?
Allah cezanı versin Allah’ın cezası bıktım ben senden ya!tamam başlanacaksam banlanayım.sana ki bu sözlerimi söyleyeyim sonra da banlanayım

Çok teşekkür ederim Allah o güzel yüreğinize göre versin kv da gelecek İnşaAllah sinirimi bozmaz orda

Çok teşekkür ederim Allah o güzel yüreğinize göre versin kv da gelecek İnşaAllah sinirimi bozmaz orda
görmezden gelin bu sizin ve daha da çok kızınızın günü, sizin en ufak duygunuzu anlar, keyfinizi hiçbirşeyin kaçırmasına izin vermeyin :)

nilu kırbacı basacaksın diye çekindim ama ben seni anladım ya. ruslar genel anlamda çocuk yaşta çok güzel eğitim alıyorlar tanidiklarimin arasında -kadınlardan bahsediyorum- dans edemeyen az da olsa piyano falan çalmayan yok.
şöyle düşün sen orada çocukları eğlendirmek için oradasın zaten. mükemmel bisey yetişkinlere sunulur ama bu bir üniversite mezuniyeti değil.
hata yapacağını sanmıyorum ama ola ki yaparsan da bosver. kızın için oradasın zaten, o geriye dönüp bakınca annem şu adımda hata yapmıştı demeyecek. benim için geldi diyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…