• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEYET RAPORU ALMAK

eylulumsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
65
Puanlar
38
Arkadaşlar selam. Zeynep Kamil'den tüp bebek için heyet raporu almaya gittim. Devlet hastanesinden aldığın raporu özel hastanede kullanmak 1.5 sene önce kalktı dedi. Ama şişli memorialda muhasebedeki bayan bize zeynep kamildende çapadanda getiriyorlar diyor. Alan nasıl alıyor anlamadım. Bilgisi olan veya alan yazabilir mi?

Arkadaşlar selam. Zeynep Kamil'den tüp bebek için heyet raporu almaya gittim. Devlet hastanesinden aldığın raporu özel hastanede kullanmak 1.5 sene önce kalktı dedi. Ama şişli memorialda muhasebedeki bayan bize zeynep kamildende çapadanda getiriyorlar diyor. Alan nasıl alıyor anlamadım. Bilgisi olan veya alan yazabilir mi?
Devlette yaptıracak gibi davran raporu alana kadar. Özelde yaptırıcam deyince vermek istemiyorlar

160 binden 120 bine düşüyor bayağı fark var. Ama uğraşıp alırım geçersiz derlerse üzülürüm ne yapsam bilemedim o yüzden.

Geçerli olur mu tekrar onay vs gerekiyor mu onu bilemedim.

Hastanede çok fark etmiyor ama ilaçlar farkediyor arkadaşım 70 bin verdi ben 8 bin civarı verdim aynı ilaçlara raporlu olduğum icin

Hastanede çok fark etmiyor ama ilaçlar farkediyor arkadaşım 70 bin verdi ben 8 bin civarı verdim aynı ilaçlara raporlu olduğum icin
Ya ben de çok merak ettim. Devlette rapor çıkınca özel hastanelerde tedavide mi işe yarıyor. Özel kliniklerde olmuyor sanırım.
Peki ilaçları özel klinikte reçete etseler de benim tüp bebek raporum olduğu için indirimli mi alıyorum.
Lütfen bilen detaylı bilgi verir mi hiç bilgi bulamıyorum herkes farklı bişey söylüyor

Canım bizi aydınlatır mısın mesela nasıl rapor alabilirim şişli memorialde yapmayı düşünüyorum yada bahcecide nasıl rapor alabilirim

Eklentiler

• IMG_9181.webp
    IMG_9181.webp
    48 KB · Görüntüleme: 272
Şimdi şöyle arkadaşlar benim daha önce Medicalpark göztepede bir denemem oldu. Orası eğitim araştırma olduğu için raporu kendileri çıkarttı ben hiç uğraşmadan kullanabildim. Ama şişli biz rapor vermiyoruz getirirseniz kabul ediyoruz dedi. Hastaneye özel hastanede kullanacağımı söyleyince yok yasak dedi. Zaten o kadar suratsızlarki ağızlarından zorla laf alıyosun. Çokta uğraştırıcı bir iş uğraşıp işe yaramazsa büyük zaman kaybı olacak. Ben şöyle yaptım aldım götürdüm diyen biri çıksın acill :/

Ya ben de çok merak ettim. Devlette rapor çıkınca özel hastanelerde tedavide mi işe yarıyor. Özel kliniklerde olmuyor sanırım.
Peki ilaçları özel klinikte reçete etseler de benim tüp bebek raporum olduğu için indirimli mi alıyorum.
Lütfen bilen detaylı bilgi verir mi hiç bilgi bulamıyorum herkes farklı bişey söylüyor
İlaçları. SGK anlaşmalı özel hastane yada devlette yazılması gerekiyor rapor geçerli olması icin

Canım bizi aydınlatır mısın mesela nasıl rapor alabilirim şişli memorialde yapmayı düşünüyorum yada bahcecide nasıl rapor alabilirim
Üniversite hastanesine başvurmanız gerek.yakinsaniz Çanakkale'de 3 günde çıkıyor rapor

Aşılamam yok ama 3 başarısız denemem var mantıken sayılması lazım. Hastane veriyor ama özelde kullanılıyor mu takıldığım nokta orası aslında. Memorial diğer hastanelere göre pahalı kalıyor, ilaçları geçtim artık en azından hastane fiyatı düşse yeter modundayım :/

Back
X