• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEYET RAPORU ALMAK

Şimdi şöyle arkadaşlar benim daha önce Medicalpark göztepede bir denemem oldu. Orası eğitim araştırma olduğu için raporu kendileri çıkarttı ben hiç uğraşmadan kullanabildim. Ama şişli biz rapor vermiyoruz getirirseniz kabul ediyoruz dedi. Hastaneye özel hastanede kullanacağımı söyleyince yok yasak dedi. Zaten o kadar suratsızlarki ağızlarından zorla laf alıyosun. Çokta uğraştırıcı bir iş uğraşıp işe yaramazsa büyük zaman kaybı olacak. Ben şöyle yaptım aldım götürdüm diyen biri çıksın acill :/
Merhaba e devlette raporunuz çıkıyor onu alıp gösterebilirsiniz Şişli memoriale ben öyle yapacağım ama geçerli olur mu bilmiyorum.

Merhaba e devlette raporunuz çıkıyor onu alıp gösterebilirsiniz Şişli memoriale ben öyle yapacağım ama geçerli olur mu bilmiyorum.
Memorial indirim yapıyormuş raporlu hastalara onu duymuştum. SGK anlaşması varmı bilmiyorum varsa kadın doğum uzmanının yazdığı ilaçlarında SGK karsilar raporunuz ile

Hastanede çok fark etmiyor ama ilaçlar farkediyor arkadaşım 70 bin verdi ben 8 bin civarı verdim aynı ilaçlara raporlu olduğum icin
merhaba benim elimde aşagıdaki gibi bi rapor var bu işimi yararmı sizin raporda böylemi cevap verirseniz çook sevinirim

Eklentiler

• IMG_7881.webp
    IMG_7881.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 39
Aşılamam yok ama 3 başarısız denemem var mantıken sayılması lazım. Hastane veriyor ama özelde kullanılıyor mu takıldığım nokta orası aslında. Memorial diğer hastanelere göre pahalı kalıyor, ilaçları geçtim artık en azından hastane fiyatı düşse yeter modundayım :/
bende aynı durumdayım şişliye baslayacagım rapor işini naptınız

Arkadaşlar merhaba,
Ben Birunide raporlu yaptırdım tedavimi. Transferim yapıldı bekliyorum. Bu söylediğiniz fiyatlardan hem daha uygun hem de doktor çok ilgili. Bir gidip görüşün isterseniz. SGK raporu da veriyorlar. Tüm tahlillerim vardı. Tahliller çıktıktan sonra tedavinin başladığı gün raporunuz da çıkıyor. Yakınsa size gidip bir görüşmenizi tavsiye ederim.

merhaba benim elimde aşagıdaki gibi bi rapor var bu işimi yararmı sizin raporda böylemi cevap verirseniz çook sevinirim
Aynisi benimde.ilaclarin hepsini karşılıyor rapor

memorial şişli ilaçlarda hiçbirşey olmaz dedi. sizin hangi hastane
SGK anlaşması yoktur o yüzden etkilemez.ask anlaşmalı bir hastanenin doktorunun yazması gerek ilaclari

Back
X