- Emoji Skoru
- 599
- Puanlar
- 33
Fiyatlar ne kadar artmışŞişli memorial güncel fiyat listesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatlar ne kadar artmışŞişli memorial güncel fiyat listesi
Bahcecide yaptım. Negatif aldım ondan memoriali düşünüyorumYaptıracaksan kesinlikle memorialde yaptır ben çok memnun kaldım
Bahçecide gereksiz şeylere para alıyorlar bence . Ben yaptırırken memorial den daha pahalıydıBahcecide yaptım. Negatif aldım ondan memoriali düşünüyorum
Valla baya para gidiyor doğru diyorsunBahçecide gereksiz şeylere para alıyorlar bence . Ben yaptırırken memorial den daha pahalıydı
Merhaba e devlette raporunuz çıkıyor onu alıp gösterebilirsiniz Şişli memoriale ben öyle yapacağım ama geçerli olur mu bilmiyorum.Şimdi şöyle arkadaşlar benim daha önce Medicalpark göztepede bir denemem oldu. Orası eğitim araştırma olduğu için raporu kendileri çıkarttı ben hiç uğraşmadan kullanabildim. Ama şişli biz rapor vermiyoruz getirirseniz kabul ediyoruz dedi. Hastaneye özel hastanede kullanacağımı söyleyince yok yasak dedi. Zaten o kadar suratsızlarki ağızlarından zorla laf alıyosun. Çokta uğraştırıcı bir iş uğraşıp işe yaramazsa büyük zaman kaybı olacak. Ben şöyle yaptım aldım götürdüm diyen biri çıksın acill :/
Memorial indirim yapıyormuş raporlu hastalara onu duymuştum. SGK anlaşması varmı bilmiyorum varsa kadın doğum uzmanının yazdığı ilaçlarında SGK karsilar raporunuz ileMerhaba e devlette raporunuz çıkıyor onu alıp gösterebilirsiniz Şişli memoriale ben öyle yapacağım ama geçerli olur mu bilmiyorum.
merhaba benim elimde aşagıdaki gibi bi rapor var bu işimi yararmı sizin raporda böylemi cevap verirseniz çook sevinirimHastanede çok fark etmiyor ama ilaçlar farkediyor arkadaşım 70 bin verdi ben 8 bin civarı verdim aynı ilaçlara raporlu olduğum icin
bende aynı durumdayım şişliye baslayacagım rapor işini naptınızAşılamam yok ama 3 başarısız denemem var mantıken sayılması lazım. Hastane veriyor ama özelde kullanılıyor mu takıldığım nokta orası aslında. Memorial diğer hastanelere göre pahalı kalıyor, ilaçları geçtim artık en azından hastane fiyatı düşse yeter modundayım :/
Bu paket fiyatlarına ek hangi işlemlerden ücret alıyorlar ?Şişli memorial güncel fiyat listesi
histeroskopi, rahım çizdirme,embryo glue, serumlar extra aklına ne gelıyorsa ücretli paket dışında bunlarBu paket fiyatlarına ek hangi işlemlerden ücret alıyorlar ?
Aynisi benimde.ilaclarin hepsini karşılıyor rapormerhaba benim elimde aşagıdaki gibi bi rapor var bu işimi yararmı sizin raporda böylemi cevap verirseniz çook sevinirim
Ama reçeteyi SGK anlaşmalı biryerde yazdirmaniz lazimAynisi benimde.ilaclarin hepsini karşılıyor rapor
memorial şişli ilaçlarda hiçbirşey olmaz dedi. sizin hangi hastaneAynisi benimde.ilaclarin hepsini karşılıyor rapor
gittiğim hastane dışında nereye yazdırabilirim bilginiz varmıAma reçeteyi SGK anlaşmalı biryerde yazdirmaniz lazim
SGK anlaşması yoktur o yüzden etkilemez.ask anlaşmalı bir hastanenin doktorunun yazması gerek ilaclarimemorial şişli ilaçlarda hiçbirşey olmaz dedi. sizin hangi hastane
SGK anlaşmalı bir hastanenin özel yada devlet farketmez kadın doğum uzmanı yazabilir rica edersenizgittiğim hastane dışında nereye yazdırabilirim bilginiz varmı
teşekkür ederimSGK anlaşması yoktur o yüzden etkilemez.ask anlaşmalı bir hastanenin doktorunun yazması gerek ilaclari