Heyet Raporu Almam Lazım...

FxixSxixLTxixxixxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
98
0
86
Tekirdağ
Merhaba anne adayları ve anneler...
30 haftalık hamileyim ve Kuyruk sokumumda sorun var ve oturmakta zorlanıyorum. Kendi doktoruma gittim o beni ortopedi doktoruna sevk etti. ortopedi doktoru da bana 20 günlük rapor verdi ve sonrasında ben 10 günlük rapor daha aldım başka bir ortopedi doktorundan.
Şuana kadar toplamda 34 günlük almış olduğum rapor var. Bir yıl içerisinde toplamda 40 günlük rapor alınabiliyormuş. Devamında rapor alınması gereken durumlarda heyet raporu gerekiyormuş. Başına böyle bir şey gelen varsa bana acil yardımcı olabilir mi ?:43:

bnmde bundan yaklasık 5 hafta once basımdan kotu bır oly gectı sabh ıse gıderken kopek saldırmıstı ve 24 haftalık gebeydm kol bılegm kırıldı ve cok yerden darbelendm yanı cok dustm kalktm allhtn bebegme bırsey olmadı sonra arabyla bır adam kurtardı bnı su anda kolum halen alcıda nese fazla uzatmm canm bana doktor 2 ay rapor verdı heralde acık rapor oluıo daha sonra hamılelık ıznıne ayrılcm

bnmde bundan yaklasık 5 hafta once basımdan kotu bır oly gectı sabh ıse gıderken kopek saldırmıstı ve 24 haftalık gebeydm kol bılegm kırıldı ve cok yerden darbelendm yanı cok dustm kalktm allhtn bebegme bırsey olmadı sonra arabyla bır adam kurtardı bnı su anda kolum halen alcıda nese fazla uzatmm canm bana doktor 2 ay rapor verdı heralde acık rapor oluıo daha sonra hamılelık ıznıne ayrılcm

kendi doktorun mu yoksa ortopedi doktorun mu verdi canım raporu acık rapor dediğin heyet raporunu

durumu doktoruna anlatırsan oda uygun yolunu bulur ama artık doktorlar çok korkuyor rapor vermeye bazı özel hastanaeler var bu işi parayla yapan araştır bulursun cnm

merhaba, ben de heyet raporu almayı düşünüyorum. İlk 3 ayımda yarım yamalak çalıştım. Her yerde istifra ediyordum, yemek yiyemiyor, yürüyecek takati kendimde bulamıyordum. Bu raporlar yüzünden 40 gün olan rapor hakkım ne yazık ki bitti ya da bitmek üzere. Şimdiyse yeni bir sorunum var plesenta rahme yakınmış... Tam bulantım geçti 1.5 hafta kesintisiz bulantısız rahat rahat çalıştım dedim bu sefer kanamam oldu. Korkudan ödüm koptu çocuğa bir şey oldu diye. Neyse ki bebeğim iyiydi ama doktor istirahat verdi. 10 gün... İş yerimdeki herkes sıkıştırıyor, heyet raporu al da yerine birini alalım diye ama ben heyet raporunun çok çok zor alındığını biliyorum. İzmir'de yaşıyorum. Bu işin kolay yolu var mı? Özel de olsa heyet verebilecek bir yer biliyor musunuz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Back
X