- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
KBB yle görüşmem gerektiğini kristal oynaması olduğunu düşündüğünü söyledi. İlaçları kullanıyorum kbbye randevu aldım. Hakem hastane heyet raporunu bozmaz falan deniliyor ama bilemiyorum bir de bu dert cıktı basıma resmenSanırım sağlık çalışanısınız.
Yolculuk kaynaklı ise nörolojik bulgular geçmiş olacağı için sıkıntı yaşayabilirsiniz, raporunuz iptal edilip hakkınızda soruşturma açılabilir.
Ama bir dokturun başka bir dokturu zora sokmamak adına olumsuz kara vereceğini düşünmüyorum açıkçası
Geçmiş olsun , konu hakkında bilgim yok fakat heyet raporunun kolay kolay verilmediğini biliyorum .Kızlar merhaba. 18 saatlik uzun bir seyahatin ardından yoğun baş dönmesi mide bukantısıyla nöroloji polk basvurdum. Doktor bey Bi kaç test yaptı 20 günlük istirahatim için 3 hekim onaylı Bi rapor düzenledi. Bugun kendi hastaneme gönderdim.
Hakem hastaneye gönderilecek vs falan dedi Bi taraftan şaşırdım Bi taraftan üzüldüm ayağa kalkamıyorum recete mi falan gönderdim yine de yok şöyle yok böyle.
Sorum şu heyet raporu alıp hakem hastane de problem yasayan oldu mu? Çok şaşkın ve gerginim kavga edicem edicek halim yok
Sağlık sektöründe çalışırken kurum amirim diğer doktorların da amiriydi, rapor alırken doktor ile anlaşıyorduk, bana soracaktır, şöyle söyleyeceğim, sende böyle söyle diye...KBB yle görüşmem gerektiğini kristal oynaması olduğunu düşündüğünü söyledi. İlaçları kullanıyorum kbbye randevu aldım. Hakem hastane heyet raporunu bozmaz falan deniliyor ama bilemiyorum bir de bu dert cıktı basıma resmen
Gercekten istesem kapı kapı gezsem veren olmaz. Verilince de böyle dert oluyuGeçmiş olsun , konu hakkında bilgim yok fakat heyet raporunun kolay kolay verilmediğini biliyorum .
Umarım sağ salim atlatırım işten men edilme durumu vs var denildi korktum acıkcasıSağlık sektöründe çalışırken kurum amirim diğer doktorların da amiriydi, rapor alırken doktor ile anlaşıyorduk, bana soracaktır, şöyle söyleyeceğim, sende böyle söyle diye...
Hakem hastaneye göndermezdi ama hem raporu veren doktoru hem alan personeli arayıp didiklerdi...
Sakinliğinizi korumanızı tavsiye ederim
Vallahi ya bir de öyle bir durum var. Millet mecburi hizmeti bitiriyor raporla düştüğümüz duruma bakbir şey olacağını sanmam. Bizde millet doğumdan sonra 1 sene alıyor da bir şey olmuyor.
Vertigo olabilir atak geçiriyorsunuz dur geçmiş olsun bende de var nasıl lanet birşey anlatamamKızlar merhaba. 18 saatlik uzun bir seyahatin ardından yoğun baş dönmesi mide bukantısıyla nöroloji polk basvurdum. Doktor bey Bi kaç test yaptı 20 günlük istirahatim için 3 hekim onaylı Bi rapor düzenledi. Bugun kendi hastaneme gönderdim.
Hakem hastaneye gönderilecek vs falan dedi Bi taraftan şaşırdım Bi taraftan üzüldüm ayağa kalkamıyorum recete mi falan gönderdim yine de yok şöyle yok böyle.
Sorum şu heyet raporu alıp hakem hastane de problem yasayan oldu mu? Çok şaşkın ve gerginim kavga edicem edicek halim yok
Çok eskiden migren hastalığım için çağrı merkezınde calıstıgım donemde almıstım heyet raporu , 10 dan fazla dr gezdım hepsınden ayrı ayrı onay aldım en sonra doktorların toplandıgı gunu bekledık cok ugrastırıcıydı kolay kolay vermıyorlarGercekten istesem kapı kapı gezsem veren olmaz. Verilince de böyle dert oluyu
Raporlu günler sayılıyor mıVallahi ya bir de öyle bir durum var. Millet mecburi hizmeti bitiriyor raporla düştüğümüz duruma bak
Dediğim gibi sakinliğini koruUmarım sağ salim atlatırım işten men edilme durumu vs var denildi korktum acıkcası
EvetRaporlu günler sayılıyor mı
Hakem hastanesi mi onayladı. Ameliyat olmussun neyin tatavası bu yaBen de sağlıkcıyım gözümden ciddi bir ameliyat olmustum.müdürlük heyete gönderdi gittim zaten gözüm görmüyor giderken onayladılar sıkıntı cıkmadı cektiğim eziyete yazık
Hamileliğim de ben de yadamıştım kolaylıklar diliyorum. Umarım Bi sıkıntı cıkmazBende sağlıkçıyım üç ay üst üste heyet raporu kullandım birer aylık olarak yani üç ay. Bir problem yaşamadım ama benimki erken doğum riskiydi. Şuan pandemiden dolayı heyet raporlarının incelendiğini duymuştum prosedür yani birşey çıkacağını sanmıyorum 20 günden
Çıkmaz hasta halinle üzme kendini zaten şüpheli görünen hastaları tekrar muayeneye gönderiyorlar yani hastalığını hertürlü ispat edersinHamileliğim de ben de yadamıştım kolaylıklar diliyorum. Umarım Bi sıkıntı cıkmaz
Aynen hakem hastanede 4 5 bransa gözüktüm göz harici kimse muayene etmedi zaten göz hekiminin görüşü uygundur demişlerdi gözcü baktı raporu onayladı.sonra kuruldan kararı verip gerekli yerlere gönderdik demişlerdiHakem hastanesi mi onayladı. Ameliyat olmussun neyin tatavası bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?