Alamazsın canım.
Annem hastanede çalışırken zamanında ben de alamadım, bizim müdürümüz anlayışlıydı neyse ki. Bi' de o zaman devamsızlıklar silinebiliyordu.
Müdürünüz ve hocalarınız anlayışlı değilse yapılacak bir şey yok.
Toplu rapor alma, 3er günlük al, 2 gün git okula. Zaten Haziran itibariyle pek yoklama alınmıyordu bizim zamanımızda.
bizim müdür yardımcısı da sağolsun anlayışlı eskiden hep siliyordu devamsızlıkları ama bu sene nolduysa ben bişey yapamam demeye başladı müfettişler araştırmaya mı başlamış ne :88: okula da gitmek istemiyorum çünkü bazı hocalar çok anlayışsız ders çalışmamızı engelliyolardershanede dersler sabah olcak o yüzden rapor almam şart yani
Çook çok zor ama imkansız değil
Ben almıştım ama alana kadar neler çektiğimi bir ben bir de annem bilir
Annem çok uğraşmıştı,bütün hastaneleri aradık kimse vermedi daha sonra tesadüf eseri küçük bir hastaneden alabilmiştik
Yani şu şekilde alınabilir bu hastaneler vermez vs diyemiyorum çünkü alabildiğim hastanenin diğerlerinden bir farkı da yoktu
Bütün hastaneleri araştırın demekten başka bir şey diyemiyorum kesin alabilirsin de diyemem alamazsın da :/
Bu düzeni sağlayanlara buradan sevgilerimi yolluyorum
Aynı dert bizde de var canım. Yani yıllardır bu düzen böyle össye girecek olanlar rapor alır, ders çalışır. Bizim zamanımızda kolaydı, şimdikileri süründürecekler illaki.
Şayet düzeni değiştireceklerse devlet hastanelerine rapor vermeyi yasaklayarak değil, son aylarda derslerin işlenmesini sağlayarak yapacaklar.
Paran varsa özele git, günlüğü 20 tl istiyor bazı hastaneler. Peki paran yoksa?
Git okula otur aşağı, çünkü ders işlenmiyor. Vakit kaybından ibaret.
Eee ne oldu şimdi? Öğrenciler okula geliyor mu? Dersler işleniyor mu? Değişti mi düzen rapor vermeyi yasaklayarak?
kırşehir dede veriyorlarmış ben değilde 5-6 tane arkadaşım gidip aldılar ..tabi burdn daha yakın bi yer biliosan ordanda alabilirsn
kızlar lise son sınıfım rapor almam gerekiyoaydındayım ve malesef valilik heyet raporunu yasaklamış devlet hastanesi vermiyo dün hastanede ordan oraya koşturdum ama heyet başkanı resmen tersleri kovdu beni ilçelerden alan arkadaşlarım var ben de gidip sorucam alabilirim inşallah :18:benim gibi olup da alan var mı varsa nerden aldınız :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?