Heyet Raporu

• Konu Sahibi Konu Sahibi a20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a20

65 olmasak mı ya?
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
2.701
1
66
30
Denizli
kızlar lise son sınıfım rapor almam gerekiyo :ssz: aydındayım ve malesef valilik heyet raporunu yasaklamış :50: devlet hastanesi vermiyo dün hastanede ordan oraya koşturdum ama heyet başkanı resmen tersleri kovdu beni :14:ilçelerden alan arkadaşlarım var ben de gidip sorucam alabilirim inşallah :18:benim gibi olup da alan var mı varsa nerden aldınız :44:

o zaman bilemedim :26: benim zamanımda da çok zordu
sağlık müdürlüğüne bile gitmiştim adam kovmuştu:1:

ya bi de annesi babası doktor veya hemşire olanlar rahatça alıyo ben bunu söylediğim zaman da terslediler onlar mutlaka bi ameliyat geçirmiştir kimseye vermiyoruz diyolar bi de yalan söylüyolar çok sinirim bozuldu :95: bi arkadaşım da dalga geçiyo sınıfta kalcaksın diye çıldırmak üzereyim ya :84:

Alamazsın canım.

Annem hastanede çalışırken zamanında ben de alamadım, bizim müdürümüz anlayışlıydı neyse ki. Bi' de o zaman devamsızlıklar silinebiliyordu.

Müdürünüz ve hocalarınız anlayışlı değilse yapılacak bir şey yok.

Toplu rapor alma, 3er günlük al, 2 gün git okula. Zaten Haziran itibariyle pek yoklama alınmıyordu bizim zamanımızda.

Alamazsın canım.

Annem hastanede çalışırken zamanında ben de alamadım, bizim müdürümüz anlayışlıydı neyse ki. Bi' de o zaman devamsızlıklar silinebiliyordu.

Müdürünüz ve hocalarınız anlayışlı değilse yapılacak bir şey yok.

Toplu rapor alma, 3er günlük al, 2 gün git okula. Zaten Haziran itibariyle pek yoklama alınmıyordu bizim zamanımızda.

bizim müdür yardımcısı da sağolsun anlayışlı eskiden hep siliyordu devamsızlıkları ama bu sene nolduysa ben bişey yapamam demeye başladı müfettişler araştırmaya mı başlamış ne :88: okula da gitmek istemiyorum çünkü bazı hocalar çok anlayışsız ders çalışmamızı engelliyolar :47: dershanede dersler sabah olcak o yüzden rapor almam şart yani :50:

bizim müdür yardımcısı da sağolsun anlayışlı eskiden hep siliyordu devamsızlıkları ama bu sene nolduysa ben bişey yapamam demeye başladı müfettişler araştırmaya mı başlamış ne :88: okula da gitmek istemiyorum çünkü bazı hocalar çok anlayışsız ders çalışmamızı engelliyolar :47: dershanede dersler sabah olcak o yüzden rapor almam şart yani :50:

İyi de canım bunun okulla ya da hocalarla alakası yok ki. Dersanenin sıkıntısı tamamen, kızılması gereken o. Akşam etütleri koysun gündüz yerine. Ben öss zamanı değil ama liseye girmek için olan sınav öncesi akşam 9da çıkıyordum dersaneden. Babam alıyordu mecburen. Okul zorunlu bir şey.

Daha bugün Mayıs ayına girdik, zamanında biz de bu stresleri yaşadık.

Hocalar gereken zamanda gereken özveriyi gösteriyorlar. Daha erken, sınavlara 1.5 aydan fazla var. Bir iki hafta daha yaşarsınız bunu, daha uzun değil.

Örneğin beden eğitimi hocası sizi bahçede koşturmaz artık, ama matematik öğretmeni ders işler.

Boşa stres yapıyorsun.

Bu düzeni sağlayanlara buradan sevgilerimi yolluyorum:47:

Aynı dert bizde de var canım. Yani yıllardır bu düzen böyle össye girecek olanlar rapor alır, ders çalışır. Bizim zamanımızda kolaydı, şimdikileri süründürecekler illaki.

Şayet düzeni değiştireceklerse devlet hastanelerine rapor vermeyi yasaklayarak değil, son aylarda derslerin işlenmesini sağlayarak yapacaklar.

Paran varsa özele git, günlüğü 20 tl istiyor bazı hastaneler. Peki paran yoksa?

Git okula otur aşağı, çünkü ders işlenmiyor. Vakit kaybından ibaret.

Eee ne oldu şimdi? Öğrenciler okula geliyor mu? Dersler işleniyor mu? Değişti mi düzen rapor vermeyi yasaklayarak?

Çook çok zor ama imkansız değil
Ben almıştım ama alana kadar neler çektiğimi bir ben bir de annem bilir :37:
Annem çok uğraşmıştı,bütün hastaneleri aradık kimse vermedi daha sonra tesadüf eseri küçük bir hastaneden alabilmiştik
Yani şu şekilde alınabilir bu hastaneler vermez vs diyemiyorum çünkü alabildiğim hastanenin diğerlerinden bir farkı da yoktu
Bütün hastaneleri araştırın demekten başka bir şey diyemiyorum kesin alabilirsin de diyemem alamazsın da :/

Çook çok zor ama imkansız değil
Ben almıştım ama alana kadar neler çektiğimi bir ben bir de annem bilir :37:
Annem çok uğraşmıştı,bütün hastaneleri aradık kimse vermedi daha sonra tesadüf eseri küçük bir hastaneden alabilmiştik
Yani şu şekilde alınabilir bu hastaneler vermez vs diyemiyorum çünkü alabildiğim hastanenin diğerlerinden bir farkı da yoktu
Bütün hastaneleri araştırın demekten başka bir şey diyemiyorum kesin alabilirsin de diyemem alamazsın da :/

ilçelerdeki hastanelere gidicem denizlide veriyolar diye duydum son çare oraya giderim :26: abim şehir dışında ona da söyledim araştırcaktı inşallah bi yerlerden çıkar ya :14:

Bu düzeni sağlayanlara buradan sevgilerimi yolluyorum:47:

Aynı dert bizde de var canım. Yani yıllardır bu düzen böyle össye girecek olanlar rapor alır, ders çalışır. Bizim zamanımızda kolaydı, şimdikileri süründürecekler illaki.

Şayet düzeni değiştireceklerse devlet hastanelerine rapor vermeyi yasaklayarak değil, son aylarda derslerin işlenmesini sağlayarak yapacaklar.

Paran varsa özele git, günlüğü 20 tl istiyor bazı hastaneler. Peki paran yoksa?

Git okula otur aşağı, çünkü ders işlenmiyor. Vakit kaybından ibaret.

Eee ne oldu şimdi? Öğrenciler okula geliyor mu? Dersler işleniyor mu? Değişti mi düzen rapor vermeyi yasaklayarak?

söylediklerine aynen katılıyorum canım. bizi süründürmekten zevk alıyolar resmen :47: amaçları öğrencileri okula bağlamakmış yeterince bağladılar zaten kaçmaya çalışıyoruz :57: bu saatten sonra okula gidince ne olacaksa artık..

kırşehir dede veriyorlarmış ben değilde 5-6 tane arkadaşım gidip aldılar ..:34: tabi burdn daha yakın bi yer biliosan ordanda alabilirsn

kızlar lise son sınıfım rapor almam gerekiyo :ssz: aydındayım ve malesef valilik heyet raporunu yasaklamış :50: devlet hastanesi vermiyo dün hastanede ordan oraya koşturdum ama heyet başkanı resmen tersleri kovdu beni :14:ilçelerden alan arkadaşlarım var ben de gidip sorucam alabilirim inşallah :18:benim gibi olup da alan var mı varsa nerden aldınız :44:

ilk sınav snucun kaç canım:34:

Back
X