Heyet raporundan sonra transferi özel de yapan var mı ?

Ttn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
53
168
43
31
Merhabalar , tüp bebek sürecine yeni başlıyorum. İki aşılama malesef olmadı. Bayramdan sonrası için tüp bebek icin randevu aldim.
Sizlere sormak istediklerim şunlar , süreci devlette devam etsem ilaclar kontroller vs yumurta toplama vs de dahil. Labaratuvar da yumurta ve spermi birleştirmeyi ve transferi özel de yapsam oluyor mu ? Bu şekilde ücret bilgisi olan var mi?

Güzel bir soru amaçlı paylaşım olmuş bende bekliyorum cevapları 🫶🏻
Hsg diğer aya erteledim daha sonra evraklar ile Zeynep kamil hastanesine gideceğim bazı işlemlerden korkuyorum .

Umarım en kısa sürede aile fertlerimiz genişler 💐 Sağlıklı ve hayırlı bir süreç diliyorum .

İnşallah isteyen herkese nasip olur. Bende zeynep kamildeyim. Bende cok kararsızım araştırmak istedim. İlaçlar da heyet raporundan onaydan sonra eczaneden alabiliyorsun fiyat cok farkediyor. Bende düşündüm ki belli bir yere kadar hastanede devam edeyim. Ya ozelde sadece transferim olsun yada labaratuvar sürecini özel de geçireyim ama fiyatlar nedir bilgi almak icin konuyu açtım. Malum şartlar epey zor.

Korktuğunuz işlemler nedir belki size yardımcı olabilirim 🌷

İnşallah isteyen herkese nasip olur. Bende zeynep kamildeyim. Bende cok kararsızım araştırmak istedim. İlaçlar da heyet raporundan onaydan sonra eczaneden alabiliyorsun fiyat cok farkediyor. Bende düşündüm ki belli bir yere kadar hastanede devam edeyim. Ya ozelde sadece transferim olsun yada labaratuvar sürecini özel de geçireyim ama fiyatlar nedir bilgi almak icin konuyu açtım. Malum şartlar epey zor.

Korktuğunuz işlemler nedir belki size yardımcı olabilirim 🌷
Ben bir dönem vajinüsmus diye bir illetle mücadele ettim o sebepten muayene dahi beni çok ürküttü çok şükür şuan sadece her kadın gibi normal tedirginliğim var fakat istemsizce insan bir tık daha ürküyor malesef çok mücadele ile geçiyoruz imtihanlardan ☺️ korktuğum hsg çektirmek onu da anestezi ile yaptıracağım sırada aşılama işlemi olursa ondan da bir tık ürkmüyor değilim Allahtan buradaki yorumlardan yola çıkarak hem bilgi sahibi oluyorum hem de içim biraz daha rahatlıyor ☺️

Bir de kan tahlillerimiz ve ultroson ne zamana kadar geçerli bir ay sonra hsg çektirsek tekrar aynı ilk tetkikler ile yola devam edebiliyor muyuz ? Çünkü stresten nefes darlığı oldu ve anestezi göğüs hastalıklarına yönlendirdi 😔

Büyük geçmiş olsunn. İnanın korkulacak hicbirsey yok. Ben size kendi tecrubemden bahsedeyim belki yol gösterir.
Hsg icin ben anestezi almadim. Adet olurken ağrı girer ya hani öyle biraz ağrı oldu ilac verirken o kadar ekrandan da takip ettim. Rahattı benim icin inşallah sizin için de öyle olur.
Aşılama için de size karından vurmak icin ilac veriyorlar insülin iğnesi gibi hiç hissetmiyorsunuz. Adetiniz ikinci günü muayene gidip ilaclari alıp başlıyorsunuz. İki günde bir sabah çağırıp muayene ediyorlar. Alttan ultrason ile muayene oluyor. Yumurta istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruyorsunuz oda karından ve insülin gibi incecik. Denilen günde gidip karga burun gibi olan bir alet varya muayenede smr testi icin yapılan ondan kullaniyorlar ve incecik bir enjeksiyon ile yumurtanin dibine spermler bırakılıyor. Hatta onun birakilan aletini google da var hic anlamıyorsunuz aşılama cok kolaydi. Yumurta toplama anestezi vs olmuyor tup bebek evresinde o kısım.
Ben tahlilleri epey geciktirmistim çalıştığım icin simdi sistem değiştimi bilmiyorum siz olabildiğince rrken hazır etmeye çalışın. İnşallah aşılama olur ve tup bebege gerek kalmaz. Umutsuz olmayin o kadar cok tutan oldu ki bu süreçte hepsine şahit oldum. Bende kısmet olmadi 🤷🏼‍♀️

Ozeldeki hekim boyle bir seyi kabul etmez ki . kendi toplamadigi yumurtayi niye transfer etsin belki kalitesini begenmeyecekti ilac dozunu degsitirecekti vs ona gore de ucreti azalacak sifir hasta alir onun yerine

Özellerin böyle bir şeyi kabul edeceğini düşünmüyorum çünkü ben uzak şehirden geleceğim için folikül takibini buradaki doktorum yapsa olur mu demiştim onu bile kabul etmemişti. Kendi gözlerimle görmediğim bir şeye ilaç düzenleyemem demişti.

Bu söylediğinizi ne özel ne devlet kabul eder. Zaten heyet raporu cikmadan once size nerede yaptirmak istediğinizi soracaklar, raporu ona göre çıkarıyorlar.

Merhabalar , tüp bebek sürecine yeni başlıyorum. İki aşılama malesef olmadı. Bayramdan sonrası için tüp bebek icin randevu aldim.
Sizlere sormak istediklerim şunlar , süreci devlette devam etsem ilaclar kontroller vs yumurta toplama vs de dahil. Labaratuvar da yumurta ve spermi birleştirmeyi ve transferi özel de yapsam oluyor mu ? Bu şekilde ücret bilgisi olan var mi?
Merhaba! Nur şey soracaktım arkadaşım da rapor çıkartacakta özel şartları neler aşılama olmadan olmuyor mu

Back
X