heyy ben doğum yaptım arkadaşlar mayısın 20sinde benlen aynı doğuran varmı.

isimmine

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
85
1
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba herkeze mayısın 20sinde canım kızım rümeysam dünyaya geldi çok şükür sezeryanlan doğum yaptım epudural yarı ayık yani benlen aynı olan varmı ve sizlerin gecesi gündüzü nasıl bebişinizin uykusu emesi ne bilim herşeyi hadın paylaşalım dertleşelim:)

merhaba; kızım 17 mayıs 2012 doğumlu.çok uysal sessiz uykuyu sever.fakat çok hassas .öyle gece yaygaraları pek olmadı benim kızımın kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.

Cnm oncelikle hayirli olsun bebisin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Benim kizimda 20 mayis dogumlu. Sezeryan oldum bende ama planli degildi son gunum 24 mayisti o zamana kadar bekleyecektik ama benim prensesim 3 guncuk erken geleyim dedi.
Su an 23 gunluk oluyoruz herhalde her annenin yasadiklarini yasiyorum. Kizim devamli memede durmak istiyor sanirim kucagada alisti. En ufacik bi viyaklamasinda hemen kucaga aldik o da alisti. Uyku duzenimiz tam olarak yok. Bi gunu bi gununu tutmuyor. Ama sabahtan ogkene kadar uyumadigi kesin.
Oyle iste bende durum boyle.

Benim de oğlum 20 mayısta sezeryanla aramıza geldi.Doğduktan sonra bir süre küvezde kaldı çok şükür iyi şu an göbeğimiz düştükden sonra arada kanama oluyo cuma günü doktora gittik K vitamini ignesi yapıldı.yine kanama oldu bugün tekrar gittik yine igne vurdular ayrıca yaktılar ama yakma bildiğimiz yakma değil gümüş nitrat sürüyorlar oğlumun canı acımadı inş. artık kanamaz

merhaba arkadaşlar. benim oğlumda 20 mayısta dünyaya geldi muhtemel doğum tarihinden 5 gün sonra katıldı aramıza. aslında normal doğum için gittim hastaneye ama açılmam 1 cmden ileriye gitmedi ve kalp atışları yavaşlamıştı kordonu vücuduna dolanmıştı oğlumun ama şimdi gayet iyi gaz sıkıntısı yaşıyoruz sadece oda yetiyo zaten..:)sizin bebeklerinizde böyle bi sorun varmı? varsa neler uyguluyorsunuz acaba?

arkadaşlar merhaba herkeze mayısın 20sinde canım kızım rümeysam dünyaya geldi çok şükür sezeryanlan doğum yaptım epudural yarı ayık yani benlen aynı olan varmı ve sizlerin gecesi gündüzü nasıl bebişinizin uykusu emesi ne bilim herşeyi hadın paylaşalım dertleşelim:)

bebeğinizin ismini okuyunca yorum yapamadan gecemedim benim ismimde rümeysa ;) rabbimin izniyle sağlıklı huzurlu büyütmeniz dileğiyle

ayy ne güzel çok sevindim aynı zamanlarda olanlar var olduna dertleşelim bebeişlerimiz hakında ayrıca kızımın adaşı olan rümeysayada teşekür ederim kızım 28 günlük şimdik gaz sıkıntısı benim yediklerime bağlı genelde beni emdi için öyle gazsorunumuz yok ağzında pamukçuk olmuştu oda az kaldı burun tıkanıklı oluyo deniz suyu damlası var ama yinede tıkanıyor gece ayaktayız :)ya bişi sorcam yalancı emzik veren varmı alıştırimi veren varmı? kafasını ne zaman tutmaya başlar

ayy ne güzel çok sevindim aynı zamanlarda olanlar var olduna dertleşelim bebeişlerimiz hakında ayrıca kızımın adaşı olan rümeysayada teşekür ederim kızım 28 günlük şimdik gaz sıkıntısı benim yediklerime bağlı genelde beni emdi için öyle gazsorunumuz yok ağzında pamukçuk olmuştu oda az kaldı burun tıkanıklı oluyo deniz suyu damlası var ama yinede tıkanıyor gece ayaktayız :)ya bişi sorcam yalancı emzik veren varmı alıştırimi veren varmı? kafasını ne zaman tutmaya başlar

Biz geceleri ayaktayız gaz sorunumuz yok çok şükür ben emzik verdim can kurtarıcı walla damaklı emzik emmedi normal emzik aldı.2 buçuk 3 aylıkken tutar ama canım bebekten bebeğe değişir.

Benim oglumda 20mayista doğdu norma doğumla dünyaya geldi şimdi3 aaylık uyku ve gaz sorunu hala devam etmekte

Back
X