• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hgb 17 neden olabilir??

Salihakzlc32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba .iki gün önce vitaminlerime baktırmak için kan vermiştim.kanim.17 çıktı. Diğer bütün değerlerin normal frekans aralığında. Sadece demirim 0.1 degerle yüksek çıktı.crp düşük tiroidler ferrit normal değerlerde mayis ayında yine baktiridigimda kanım 16ydi. Neden yukseliyo olabilir. Sonuçlar için yarın gidicem ama merak ettim.e nabizddan baktim

Arkadaşlar merhaba .iki gün önce vitaminlerime baktırmak için kan vermiştim.kanim.17 çıktı. Diğer bütün değerlerin normal frekans aralığında. Sadece demirim 0.1 degerle yüksek çıktı.crp düşük tiroidler ferrit normal değerlerde mayis ayında yine baktiridigimda kanım 16ydi. Neden yukseliyo olabilir. Sonuçlar için yarın gidicem ama merak ettim.e nabizddan baktim
Gün içerisinde hareket durumunuz nasıl aktif bir yapınız mı var yoksa pasif mi günde ne kadar su içiyorsunuz yemek alışkınlıklarınız nasıl et ürünleri tüketme sıklığınız

Bu arada doktorunuz ne dedi flebetomi önerdi mi hematolojiye felan gidin dedi mi

Gün içerisinde hareket durumunuz nasıl aktif bir yapınız mı var yoksa pasif mi günde ne kadar su içiyorsunuz yemek alışkınlıklarınız nasıl et ürünleri tüketme sıklığınız
3 tane çocuğum var doğal olarak gayet yoğun ve hareketli geçiyor günlerim. Su içmeyi severim ama yeterli mi bilmiyorum.

Ay inşaAllah güzel haberler alırsınız vende şuan hastanedeyim bende güzel haberler alıyım Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine devamlı afiyet versin
İnşallah rabbim bu mübarek ay hürmetine tez zamanda sifanizi versin

Back
X