Hgc değeri >15 000 olanlar

5+1 de b hgc 15000

• Normal

OY: 0 0,0%
  • Yüksek

OY: 9 100,0%

• Ankete Katılan
    9

Zehr-iAsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
182
148
53
Merhaba Arkadaşlar
b-hgc değerleri ile ilgili hemen hemen tüm yazıları okudum benim gibi değeri yüksek olan çok fazla kimse yok .Bu da beni suphelendirdi
Reglim 8 gün geçtikten sonra yani 5+1 de hgc değerim >15 000 çıktı sizce normal mi

6 kasımda Adet oldum 2 gün az geldi sonra 2 gün damla şeklinde. Aralık reglime 10 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı o yüzden üstüne görme değildir dedim ama bilmiyorum
tam adet günü olmamış ki ama 2 gün gün kanama olmuş sadece bence o zaman da vardı gebelik idrar testi yanıltıcı oluyor canım her zaman doğruyu göstermiyor

tam adet günü olmamış ki ama 2 gün gün kanama olmuş sadece bence o zaman da vardı gebelik idrar testi yanıltıcı oluyor canım her zaman doğruyu göstermiyor
Olabilir zaten bnde değerime baktığımda 6 haftalik görünüyo çok az kişide yüksek degr gördüm

Canım beta bu değerdeyken kese mutlaka görünür zaten. Sen vakit kaybetme doktora git. Umarım her şey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…