Hgc

nurten1991

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
13
5
16
33
6-12 degerim 102 cikti
12-12 degerim 597
Yurtdisinda kaldigim icin hergun kana baktiramiyrum

Doktorum yavas ilerliyor dedi siz ne dusunuyorsunuz

6-12 degerim 102 cikti
12-12 degerim 597
Yurtdisinda kaldigim icin hergun kana baktiramiyrum

Doktorum yavas ilerliyor dedi siz ne dusunuyorsunuz
6-12 12-12 nedir? Tarih mi bunlar? Tarihse artış biraz az olmuş evet. 6 günde 800lerde bir değer olmalıydı.

Benimde ilk 225 çıktı 30 saat sonra 239 oldu ama hastane farkı var napacağımı bilemiyorum bugün tekrar baktıracağım

Benimde ilk 225 çıktı 30 saat sonra 239 oldu ama hastane farkı var napacağımı bilemiyorum bugün tekrar baktıracağım
Hep aynı yerde baktirmaniz gerekiyor. Laboratuvar farklı olunca değer farklı olabiliyor. Bugün 239 çıkan yerde yaptırın. Buna göre artışın iyi olup olmadığını görebilirsiniz.

Hep aynı yerde baktirmaniz gerekiyor. Laboratuvar farklı olunca değer farklı olabiliyor. Bugün 239 çıkan yerde yaptırın. Buna göre artışın iyi olup olmadığını görebilirsiniz.
Şehirler arasında çalıştığımız için bugün yine Farklı bir hastanede verdim 340.55 çıktı sonucum

Şehirler arasında çalıştığımız için bugün yine Farklı bir hastanede verdim 340.55 çıktı sonucum
O zaman bir doktora danışacaksınız. Sonuç yine çok az artmış görünüyor ama az az da olsa artıyor. Hep farklı hastanelerde yaptırdığınız için bir yorum yapamayacağım ben.

Back
X