Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anestezili mi cektirdiniz? Çarşamba bende cektiricem de kararsizim anestezi konusundaMerhabalar hgs filmi çekildi doktorum herşey yolunda bir sorun yok tüplerin açık gayet iyi dedi sormak istediğim hgs filminden sonra nasıl bir yol izlemeliyim ?
Evet anestezili çektirdim hiçbişi hissetmedim sadece filmden sonra biraz sancım oldu okadarAnestezili mi cektirdiniz? Çarşamba bende cektiricem de kararsizim anestezi konusunda
Anladım benm doktorum bu ay yumurta takibi yapacakmış ondan sonra karar verecekmiş nasl ilerlememiz gerektiğine insallah sağlıklı bebişlerimiz olurMerhaba bende bı ay önce hsg çektirdim tüplerim açık çıktı rahim filminden sonraki 4 ay gebelik şansı yüksektir benim doktorum bana klonmen ve çatlatma iğnesi tedavisini uyguladı dün çatlatma iğnesi oldum ne kadar süredir evlisin her hangi bi sorun var mı bilmiyorum ama klonmen tedavisinde gebe kalan olmuş zaten erkegin sperm testi sonucu iyiyse senin rahim filmi sonucun hormon tahlillerin iyide bı sorun yok demektir pkos olabilirse bilemiyorum ama o hormon tahlilinde çıkıyor klonmen tedavisi sorunsuz bir kişide de uygulanıyor gebelik akışını hızlandırmak ve daha kolay hale getirmek içindir
İnşallah cnmAnladım benm doktorum bu ay yumurta takibi yapacakmış ondan sonra karar verecekmiş nasl ilerlememiz gerektiğine insallah sağlıklı bebişlerimiz olur![]()
Ben 2 ay önce anestezisiz çekmiştim. Sadece ilacı rahim içine doldururken regl sancısı gibi oldu. Sonrasında hiç bi ağrım olmadı.Anestezili mi cektirdiniz? Çarşamba bende cektiricem de kararsizim anestezi konusunda
İnşallah benimde öyle olur anestezi istemiyorum bende. Gebelik var mı sizdeBen 2 ay önce anestezisiz çekmiştim. Sadece ilacı rahim içine doldururken regl sancısı gibi oldu. Sonrasında hiç bi ağrım olmadı.
Çatlatma tedavisini görüyorum. İlk ay nasip olmadı. Bu ayda 5 gün letu kullandım sabah 10 da kontrole gidip çatlatma iğnesi olucam. Bakalım hayırlısıİnşallah benimde öyle olur anestezi istemiyorum bende. Gebelik var mı sizde
Allah gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşaallahÇatlatma tedavisini görüyorum. İlk ay nasip olmadı. Bu ayda 5 gün letu kullandım sabah 10 da kontrole gidip çatlatma iğnesi olucam. Bakalım hayırlısı![]()
Amin canım. Cümlemize inşallahAllah gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşaallah
Merhaba üzerinden baya geçmiş ama durumunuz nedir acabâ?Çatlatma tedavisini görüyorum. İlk ay nasip olmadı. Bu ayda 5 gün letu kullandım sabah 10 da kontrole gidip çatlatma iğnesi olucam. Bakalım hayırlısı![]()