HGS Rahim Filmi Çektirecekler

Hayirli olsun bende bugun cektirdim cok sukur temiz cikti ama doktorum bana hic korun veya korunma gibi bisey demedi siz korunmadinizmi cekildiginiz ay merak ediyorum herkes baska birsey soyluyor valla.
Korunmana gerek yok dedi oay hamile kaldik

Korunmana gerek yok dedi oay hamile kaldik

Bana da yardımcı olur musunuz arkadaşlar. 7 aydır korunmuyoruz. Prolaktin 8, Tsh (3.5), Progesteron (6.8) çıktı. Tsh düşürüyoruz ilaçla. Progesteron için yumurtlama düzensizliği var dedi doktorum bu ay adet olursam tedaviye başlıcam. Bu arada adetlerim düzenlidir. Ama sonucum düşük çıktı. Sizce bende progesteron için herhangi bir şeye başlamadan önce tüplerime mi baktırsam bilemedim.

Canim benim hhormonlarda onemli ama.doktorunu dinle azcik sabret bakalim.benim 13ayda oldu sma hormonsal hic bisry yoktu.hem progesteron dollenmis yumurtanin rahme yapismasini saglayan hormondur.bilmeden belki adet oluyorum sanip dusuk yapiyosundur.o hormon cok onemli

Teşekkür ederim. Beklemek zormuş. Bugün hasta olmam gerekiyor inşallah olmamda :)

1yil sonunda cocuk olmayinca sisli echomarda ocakta adetten sonra rahim filmi cektitdim.400tl idi.birdahada adet olmadim yaklasik 4aylik hsmileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kac gun gecikme ile hamile oldugunu anladin cnm bende 31 agustosta cektrdm daha adet olmadm evde test yaprm ama negatif.

Kac gun gecikme ile hamile oldugunu anladin cnm bende 31 agustosta cektrdm daha adet olmadm evde test yaprm ama negatif.
adet olmam gereken gunde kasik agrilarim oldu yuzumde sivilcelerde cikti ama olmadim.cokta halsizdim.ertesi gun acabami dedim test yapinca ogrendim.1gun adet gecikmesiyle ogrenmis oldum

adet olmam gereken gunde kasik agrilarim oldu yuzumde sivilcelerde cikti ama olmadim.cokta halsizdim.ertesi gun acabami dedim test yapinca ogrendim.1gun adet gecikmesiyle ogrenmis oldum
Bende suan ayni durumdaym kasik agrim var sivilcmde cikti ama adet olmadm daha

Bizimde 3 ay oldu . Hala sonuç yok. Ama en son gittiğim doktor. İlle de 1 sene bekleyin diyor. Bütün tahlillerim yapıldı. Tam idrar ve tam kan tahlili. Hormon testi. Smear vs.. bir tek süt hormonu testi yapılmadı. Tahlil sonuçlarım gayet iyi çıktı . Ama bilmiyorum benımde çektirmemde fayda mı var acaba :/

1yil sonunda cocuk olmayinca sisli echomarda ocakta adetten sonra rahim filmi cektitdim.400tl idi.birdahada adet olmadim yaklasik 4aylik hsmileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Mesajınızı okuyunca bıan umıtlendım bende bu ay hsg cektırecegım.. Echomarda.. Adetten sonra kacıncı gun gıttınız. Cok agrı oldu mu . Bılgı verrsenız cok sevınırım

Mesajınızı okuyunca bıan umıtlendım bende bu ay hsg cektırecegım.. Echomarda.. Adetten sonra kacıncı gun gıttınız. Cok agrı oldu mu . Bılgı verrsenız cok sevınırım
cekindikten sonra cok az adet sancisi gibi sanci cektim bi iki saat okadar.sen orayi ara onlar sana nezaman gelmen gdtektigimi soylerler.zaten adrt bittikten sonra 3-4gune cekiliyo daha yumurta olgunlasmadan.Alah gonlunce vrrsin.

cekindikten sonra cok az adet sancisi gibi sanci cektim bi iki saat okadar.sen orayi ara onlar sana nezaman gelmen gdtektigimi soylerler.zaten adrt bittikten sonra 3-4gune cekiliyo daha yumurta olgunlasmadan.Alah gonlunce vrrsin.
Tesekkur ederım canımm

slm kızlar adetim 8 gun suruyor.dr bu ay hsg cekelim dedi.adetin kahverengiye donunce dedi.rahim ağzı kapanmadan cekilmesi gerekiyormuş.adetin 7.gunu cektireceğim ben.10 gunu olur mu dedim kesinlikle olmaz dedi.
ben anestezili cektircm agrılı bir islem dedi drum.ins hayırlı haberlerle doneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…