Hi Ak olmamlar...

valla helal olsun :)))))))))))
şaşırdım :))))))))))
bilmiyorum ki aşk eğer bu yaşadıklarımsa aşık olmamak en güzeli...

walla ben de nasıl becerebiliyorum aşık olmamayı bilmiyorum. Ama ben gibi biri çıkmamış daha yaa
türünün tek örneği biriyim galiba...

Aşk acının kan kardeşi, ayrılmamaya yeminleri var... Aşıksan cehennem yangınlarında yanmaya hazır olacaksın...
Tüm bunlara rağmen aşkın o ilk günleri, heyecanları o kadar güzel ki, ikilemde kaldım.
Hiç aşık olmamayı ister miydim bilmiyorum? Dünyanın en güzel duygularından birini hiç tatdmayacaksın. Haliyle en büyük acılarından birini de yaşamayacaksın???

zaten aşk diye bişey yok... zemuszemus karşı cinsin çekimi var fizyolojik ihtiyaç ...alışkanlık ...

walla ben de nasıl becerebiliyorum aşık olmamayı bilmiyorum. Ama ben gibi biri çıkmamış daha yaa

olrsun cnm bi gün snde merk etme... kşke hiç olmasaydm dersin acı çektiğinde ama inş. demezsn cnm inş. acı çekmessn:1no2:

bende şurda 4 sene öncesine kadar senin gibiydim kendimden ümidi kesmek üzereydim
ki sonra şuan ki sevgilim bi çıktı karşıma 4 sene oldu hala aşığım:asigim::nazar:
ilişkim bir yılı aştığında tüm arkadaşlarım şaşıp kalmışlardı kaydirigubbakcemile3

:1ninca:

hadi canım gerçekten mi :uhm:

kaç yaşındasın ?kafamçokkarıştı

bence sen sağlam bi vurgun yersin:asigim:sırnaşık şey

Aşk acının kan kardeşi, ayrılmamaya yeminleri var... Aşıksan cehennem yangınlarında yanmaya hazır olacaksın...
Tüm bunlara rağmen aşkın o ilk günleri, heyecanları o kadar güzel ki, ikilemde kaldım.
Hiç aşık olmamayı ister miydim bilmiyorum? Dünyanın en güzel duygularından birini hiç tatdmayacaksın. Haliyle en büyük acılarından birini de yaşamayacaksın???

çok güzel anlatımışsın işte tam olarak yaşayacağın şeyler bunlar umarım aşık olduktan sonra keşke demezsin

aaa ben hala aşık olmamışlardanım değil mi???

unutmuşum...

zaten yaşadığım aşk değildi değil mi??

aşk öyle olmaz, yanıldım değil mi??

Back
X