Hi beenmiyorum ama 3.kez ameliyatta olmak istemiyorum=((

• Konu Sahibi Konu Sahibi LoveLyXxX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben bır düşüklük göremedim çok doğal olmuş ne guzel işte....kafaya takmaya değmez..bence sakın ameliyat olma bu hali iyi

canım yandan gayet iyi kalkıklığı falan çok güzel...önden uç kısmı biraz tombiş ama eskiden iyi bide yüz şekliyle ilgili çok güzel dediğin bir burun senin yüzüne gitmeyebilir ve yüzünden ayrı bir parça gibi durabilir...bence gayet güzel ve doğal...

canim bende senin yazdiklarini okuyunca dedim kesin yazik olmus diye ama fotona bakinca hicte anlattigin gibi olmadigini gördüm
yan profilden gayet hos kavisli öndende güzel duruyo hicte düsük degil bence
yani bunlar benim düsüncelerim ama insan yinede kendi istedigi gibi olsun der bende estetik olmayi düsünüyorum bende begenmezsem diye korkuyorum sanada hak veriyorum canim ama bende dahil olmak üzere birsürü kisi yazmis buraya herkes begendi birak kalsin böyle

birçok plastik cerrahi vakası gördüm ve gayet hoş,doğal bir burun olmuş...kalkıklığı falanda gayet doğal,hiçbir eğrilik göremedim ben resimlerde canımzemuszemus
daha fazla kalkık olsa doğal durmazdı...

Yanlış anlama ama böyle tatminsiz olmaya devam edersen 10 kerede yaptırsan kulp bulacaksın. Tamam çok fevkalade bir burun değil ama kötü olan birşeyide yok. Ben burdan kaç kere yazdım, yine yazıyorum; cesaretinize hayranım. Bi kere olunmuş, beğenilmemiş, ikinci olunmuş, daha 6 ay omamış üç üç deniliyor. Arkadaşlar estetikte sınır yok. Yeni burnunuza alışmaya çalışısın ve kusurlar bulmaktan çok iyi tarfalarını görün. Sağlık sorunun yok, burnunda gayet düzgün. Bence gerisi vesaire vesaire

benim istedigim arkadasim daha kalkik ve kücücük olsaydi gsl olurdu,, yada acaba yakismazmiydii??

gerci simdide kötü deil normal bir burun sadece ben taktim burnuma sonucta baska insanlar sna direkt burnundan bakmio,ama bende komplex yapma hastaligi var herseye takiorum,ilk ameliyatimda ayni alci cikar cikmaz cok güzel geliodu gün gectikce söyle olsaydi böyle olsaydi demeye basladim ben hep baskalarinin güzelligini begeniorum kendime göre ben bir 0 im...

ben yazacaktım sen zaten kendinin farkındasın. arkadaşım sorun senin burnunda değil maalesef kafanda. bence 3. ameliyattan önce bir psikiyatriste görünsen daha az zarar etmiş olursun, hem maddi hem de manevi. fatih dağdelen o bu şuuu tanımıyorum ama burnun şahane olmuş yaa. önce kendinle barışmayı ve kendini sevmeyi öğren.

ne Avusturyanin nede almanyanin doktorlari estetik konusunda iyi degiller , tamam saglik sistemi cok güzel calisiyor tikir tikir isliyor ama dedigim gibi estetikte hem 2-3 kati daha fazla para veriyorsun hemde bir ise yaramiyor. Arkadas resimlerin o kadar kücükkü tam net secemedim ben kavisli olan güzel duruyor ücüncü ameliyatta ne bileyim sirf ucu kalksin diye ve minnacik daha incelsin diye canina yazik derim ben. Zaten burunda görsel ve saglik yönünden cooook sorun olmadigi sürece cok fazla oynatilmasi taraftari degilim. simdi yaptirirsin bu seferde önden güzel olmaz falan yani 3. ameliyattan sonrada bu sefer cok oynandigi icin dikiste tutmaz. zor durumda kalmani istemem.

canim arkasi mavi olan resimlerde daha guzel gorunuyor burnun gayet hos orda ama pembelilerde ayni burnunmu anlamadim orda daha degisik

2.kez ameliyat olmuş biri olarak sana bişey danışmak istiyorum bende burnumu yaptırdım benimki kötü diyosun da benimkini görsen....revizyon ameliyatı daha mı pahalı yani kime kaça yaptırdığını özelden msj atabilir misin?ona göre kendimi hazırlama lazım...

bence hoş görünüyo canım ya, bozma moralini yok yere, 3. yü yaptırmak büyük risk bence, öncekinden gayet farklı gördüm ben.. geçmiş olsun..

bence çok güzel olmuş, kuruntu yapmayın :)

çok hoş görünüyor, ama biliorum ki kişi kendini rahat hissetmiosa çevresindekilerin beğenmesi bunu değiştirmiyor.. geçmiş olsun

bence çok guzel bir burun çirkin değil demiyorum bak çok guzel ama senin istediğin farklıysa birşey diyemem.

burnun gayet iyi profilden mükemmel.ön duruşuda gayet keskin hatasız bir burun bence.illaki değişiklik yapmak istiyorsan saçlarını değiştir, hızma taktır, güzel ve küçük değişiklerle hem mutlu olursun hem risk almazsın.

Back
X