merhabalar kızlar ben bu ara çok düşünmeye başladım aslında bir şey söylerken yada dilerken hep büyük sözüme tövbeler olsun derim ama şimdi bakıyorumda neyi istemesem hep başıma geldi yani bu sefer böyle yapacam diyorum bakıyorum tam aksi olmuş mesela bir örnek bir önceki tayin yerimize kulaktan dolma bilgilerle ve internetten öğrendiklerimizle gittik bulunduğumuz yer o kadar kötüydüki yeterki bir an önce gidelim dedik ama gelen gideni aratır misali gittiğimiz yeri hiç beğenmedik yani uyuşamadık eşime büyük söylemiyorum ama kısmetse bir sonraki tayin için gidebileceğimiz yerlere bir gidelim bakalım sorup soruşturup karar verelim dedim e yuvarlanan taş yosun tutmaz derler ordan oraya yeter artık bir yerde kalalım kısmetse ordan emekli olalım ama sanki böyle dememişim şimdiki yerimizede bodoslama geldik hatta bu sefer kulaktan dolma bilgi bile alamadık bunun gibi nice örnek var hayatımda sizdede böyle şeyler var mı yoksa bende mi bir sorun var??? :çok üzgünüm:senağlama:çok üzgünüm::a015: