Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

XSXXIXMAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
941
6
96
İzmir
merhabalar kızlar ben bu ara çok düşünmeye başladım aslında bir şey söylerken yada dilerken hep büyük sözüme tövbeler olsun derim ama şimdi bakıyorumda neyi istemesem hep başıma geldi yani bu sefer böyle yapacam diyorum bakıyorum tam aksi olmuş mesela bir örnek bir önceki tayin yerimize kulaktan dolma bilgilerle ve internetten öğrendiklerimizle gittik bulunduğumuz yer o kadar kötüydüki yeterki bir an önce gidelim dedik ama gelen gideni aratır misali gittiğimiz yeri hiç beğenmedik yani uyuşamadık eşime büyük söylemiyorum ama kısmetse bir sonraki tayin için gidebileceğimiz yerlere bir gidelim bakalım sorup soruşturup karar verelim dedim e yuvarlanan taş yosun tutmaz derler ordan oraya yeter artık bir yerde kalalım kısmetse ordan emekli olalım ama sanki böyle dememişim şimdiki yerimizede bodoslama geldik hatta bu sefer kulaktan dolma bilgi bile alamadık bunun gibi nice örnek var hayatımda sizdede böyle şeyler var mı yoksa bende mi bir sorun var??? :çok üzgünüm:senağlama:çok üzgünüm::a015:

Gelmez mi...
Üniversite okurken birdaha o ilçeye gitmiycem dedim ve şuan o ilçede yaşıyorum..
Şuan aklıma gelmiyor ama o kadar çok şey oldu ki, öğrendim artık büyük konuşmamak gerektiğini...

ayy ben neyi büyük konuştuysam başıma geldi. asla sigara içmem dedim sigaraya başladım. asla dediğim herşeyi tek tek yaşadım. şimdide büyük konuşuyorum asla arabam olmucak diye:) inşallah bu da gelir başıma.

ayy ben neyi büyük konuştuysam başıma geldi. asla sigara içmem dedim sigaraya başladım. asla dediğim herşeyi tek tek yaşadım. şimdide büyük konuşuyorum asla arabam olmucak diye:) inşallah bu da gelir başıma.

valla böyle olacaksa bende asla evim olmayacak diyeyim yerimseniben

gelmez mi?
İstanbul'da doğmuş ve büyümüş biri olarak Ankara'ya ilk gittiğimde hayatta yaşayamam ben orda demiştim ne gereği vardı böyle bir cümle kurmanın o zamanlar kimse sormuyordu ama ben gereksiz yere büyük konuşmuşum,
sonra asla anne ve babamı bırakıp başka bir şehre gidemem diyordum geldim,
bir daha asla kimseyi sevmeyeceğim diyordum sevdim,
yani büyük konuştuğum her konuda hüsrana uğrattı hayat beni,
pişmanmıyım asla

bilmiş insanları hiç sevmezdım daha dogrusu bilmişlik taslayan eşim harıc aılesı hepsi bilmii cıktı o derece yanı bıdaha konusmam

olmaz mı
3-4 tanesi çok da önemlidir hatta.
hayatıma yön vermiştir.
hayat büyük lafı öyle bi yedirtiyor ki insana.ben bunu nasıl yaptım derken buluyorsun kendini
sanırım artık öğrendim büyük konuşmamayı
asla asla dememeyi

o kadar çok kiiiiii, Allah her seferinde beni uyarıyor sanki, akıllandım ama artık konuşmamaya çalışıyorum=)

malesef ben çok yaşadım.neyi asla dediysem çok gördüysem başıma gelmiştir.en son olarak eşi kendinden yaşca büyük insanlara hep yok artık dha neler derdim.ben eşim olcak insandan 3 yaş büyüğüm...demekki neymiş büyük konuşmamak gerekirmiş....

valla bu benim başıma gelmez veya ben böyle yapmazdım dediğim şeyler başıma geldi.:1no2:onun için temkinli konuşmaya uğraşıyorumyerimseniben

temkinli konuşmak iyide arkadaşlar nereye kadar yani istemeden bişey diyorsun sonra hoopppp başında bu kadarda olur mu yawww

o kadar korkarım ki büyük konuşmaktan..çünkü aynısı gelir bir zaman sonra başıma..onun için dikkat ediyorum..inşallah istemeden de konuşmamışımdır...
sevgiler...

her defasında aslaaaaa demeyim diyorum hep diyorum.şu yaşıma kadar ne konuştuysam büyük hepsini yaptım :( hepsi başıma geldi yaşadım gördüm. o yüzden bazen istediğim şeyleride büyük konuşurum olmaz:) ama tek kelimem şuan dünyaya gelsem yapmayacagım şeyler başıma geldi. ve bunlarıda hep büyük konuşmuştum zamanında :(

Back
X