Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

Bende ne dediysem tersi cikti.Onu yapmam bunu yapmam dedim bakmisimki dedigimin tam aksini yapmisim.Eski söylemlerime bakiyorum simdikine bakiyorum.Büyük konusmamak lazim.

Oh ohhh ne zaman olmadi ki...hep olmustur
hele bide Asla dedigim zaman Allah korusun basima hemen gelir
bazen derim anneme, Hey guzel Rabbim ben onu saka niyetine soylemistim niye hemencecik not ettin ki derim...bi iç çekerim...yola devam...

ornek : nefret ettigim bi salon var eglence salonu, hep derdim : nisani iptal ederim yinede o salonda asla nisanimi yapmam diye...aramalar sonucunda gittim pasa pasa nisanimi ettim o salonda...

hey allahim ya...

asla renkli gözlü bi adamla evlenmem düyada bi renkli gözlü kalacak bide ben asla ama asla derdim teeee ortaokuldan beri ama gel görki eşim renkli gözlü bütün akraba ve arkadaşlarım düğünümde damat renkli gözlü farkındamısın diye dalga geçmişlerdi iyikide asla demişimde Rabbim eşimi verdi :teytey:

bende büyük konuşmaya yeminliyim...
neyi yapmam dediysem hepsi başıma geldi,artık büyük konuşmuyorum...ne gelirse başıma hayırlısı olsun hakkımızda diyorum,vardır bir hikmeti diye düşünüyorum...
15 yaşında evlenmem diye yemin ettiğim de 1 hafta sonra nişanım oldu...bana en acı ders o olaydır...
ama pişmanmısın derseniz hayır derim...
hakkımda böylesi hayırlıymış demek ki...

bende üniversiteyi okuduğum şehirde bi daha kenarından köşesinden geçersem demiştim ama 6 yıldaynı şehirdeyim hemde öğrenciyken oturduğum mahallede oturuyorum..

çoookkk...
benden bir yıl önce öss kazanan biri için o bölümde okuyacağıma okumam lise mezunu kalrım dedim...bir yıl sonra çömezi olarak yanına gittim...
böyle bir düğünle evleneceğime evlenmem dedim...ayynen de öyle bir düğünle evlendim...
şu huyu olan adamı yanımda beş dakika saklamam dedim...şimdi kocam...
daha fazla anlatıp canımı sıkmayım en iyisi...

bende büyük konuşup başına gelenlerdenim malesef..
kocamı ilk tanıdığımda demiştim iyi iki üç hafta sonra postalarım;daha fazlası buna çok fazla hayatta daha fazla dayanama diye..daha fazla ne demek..bir ömür başımda..:1closedeyes:
evlendiğimizin ilk aylarında korunmayın;çocuk belki de olmuyordur,Allah aratmadan versin diyen büyüklere ammmaaannn nasılsa olacak ne gereği var diyen benim başıma gerçekten de geldi..ve çocuğumuz olmuyorsenağlamasenağlama
az bir göbeğim çıksaa asssllaaaaaa böyle bir göbekle dolaşamam diyen ben;şimdi fazlasıyla göbekliyim ve işin kötüsü de eritemiyorum göbeğimdeki yağları..
daha var da;aklıma gelenler bunlarbenneyaptımki

hangi birini sayayım ki :)

hiç bir şekilde görücü usulü evleneceğimi düşünmüyordum ama görücü usulü nişanlıyım :D

amcamın iğrenç şakaları yengemi yerin dibine sokmaları delirtir böyle kocam olsa onu boğarım derdim nişanlımda ufak versiyonu

İstanbulu hiç sevmiyorum o şehirde hiç bir şekilde yaşamam derdim :roflol: oraya gelin gidiyorum

daha öyle aslaa diyipte yaptığım şeyler var ki ne yenilir ne yutulur.

bir de ufak bir not "hic kimse kinadigini yasamadan ölmez” miş

asla renkli gözlü bi adamla evlenmem düyada bi renkli gözlü kalacak bide ben asla ama asla derdim teeee ortaokuldan beri ama gel görki eşim renkli gözlü bütün akraba ve arkadaşlarım düğünümde damat renkli gözlü farkındamısın diye dalga geçmişlerdi iyikide asla demişimde Rabbim eşimi verdi :teytey:

bunu bende demiştim renkli gözlü bir adamla evlenmem diye birde bu meslekten biriyle evlenmem demiştim hatta anneme eşimi tanıştırınca e mesleğine ve gözlerine bakarsak ciddi bir arkadaşlık değil sanırım normal bir arkadaşın dimi diye kızdırmıştı beni

birde benim büyük söylediklerim yetmezmiş gibi eşimin söyledikleri var yıllar önce bekarken subaylık sınavı açıldığını duydum ve girip şansımı deneyim dedim eşim aman sakın subaylar çok dolaşıyor benim mesleğim öyle dolaşmayı kaldırmaz dedi ve bende sınava girdim ama hani soruları bile okumadım nerdeyse şimdi ben işsizim ve biz oradan oraya taş misali yuvarlanıyoruz

79 80 olmasın koca adamla evlencem diodumm su an esım olcakk ınsan 80 li:roflol:
evımdenn uzakk nefes alamıyorum gıdemem dedım bı yere taaaa ingiltreye gidiyorum:roflol:
nişanlımı bekleyemem dızımın dıbınde olsun dısum 5 gun burdaa 3 ay ıngılteredea.s
beklenıomus amaa :icecream:
cok sukur hıc bı sıkayetım yohkta:nazar::nazar:
keske kafamda koca cızerkenn ıstemedıklermı cızseymısım dıe dusunuyrumm

Bende asla 30'lu yaslarima gelmeden evlenmem demistim...:roflol:
Gel gor ki 21 yasinda evlendimsırnaşık şeysırnaşık şey
Ama pisman degilim:asigim:

aynen bende öle büyük konuşurdum ben 25 30 lara gelmeden evlenmem diye büyük konuştum işte başıma geldi pişmanmyım hayır ALLAH a şükür çok mutluyum ALLAH ım bozmasın...:1hug:

valla kızlar bende laf aramızda sevgilileriyle öpüşen kızları çok kınardım çokta ayıplardım ama demekki büyük konuşmamak lazımmışşŞeniz

aynen bende öle büyük konuşurdum ben 25 30 lara gelmeden evlenmem diye büyük konuştum işte başıma geldi pişmanmyım hayır ALLAH a şükür çok mutluyum ALLAH ım bozmasın...:1hug:

bende aksine daha erken evleneceğimi düşünürdüm ama 25 te evlendim aslında düşünürken o hooo 25 yaşında çoktan çoluk çocuğa karışmış olurum derdim ama 29 yaşımda tattım o mutluluğu

ayy ben neyi büyük konuştuysam başıma geldi. asla sigara içmem dedim sigaraya başladım. asla dediğim herşeyi tek tek yaşadım. şimdide büyük konuşuyorum asla arabam olmucak diye:) inşallah bu da gelir başıma.

cok hoşsun canım ya ..aynen katılıyorum sana
bende hep istediklerimi söyledim ki gelsin başıma diye ..vallahi oluyor
tavsiye ederim ...hayatta abd gitmem dedim ..halbuki can atıyordumya caktırmayım ..
ve mutlu sonyerimseniben

Offf Yaaa Dilin Kemiği Yokki çok Söyledim Hep Başima Geldi..:))

Asla yurtdisina evlenmem evlenen salaktir demistim ve suan malesef yurtdisindayim.

Daha cok varda neyse hatirladikca kafama vuruyorum zaten :(

Back
X