Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

Asla yurtdisina evlenmem evlenen salaktir demistim ve suan malesef yurtdisindayim.

Daha cok varda neyse hatirladikca kafama vuruyorum zaten :(

yurtdışında olmak çok mu kötü niye böyle dedin ki gerçi ben iş için kısıtlı zamanlarda çıktım hep yurt dışına sayılı gün çabuk geçer gayet keyifliydi

asla yapmam dediğim ne kadar olay varsa hepsini tek tek yaptım
ama artık dersimi aldım büyük konuşmuyorum hiçbirşey için:kahve:

neyi yapmam etmem ıyy falan dediysem hepsi bir birr başıma geldi
şimdi bişey için daha büyük konuşuyorum bakalım ama ona büyük konuşmak denmez inat ediyorum ama yine başıma gelicek o biliyorumm :S

asla 25 yasima gelmeden evlenmem dedim ve 19 da evlendim. asla gurbetcilerle evlenmem dedim gurbetciyle evlendim. o yüzden konusurken dikkat ediyorum

ben çok dersmi aldım çok büyük konuştum hayat bana göstrdi nasıl oldunu. asla 18 de evlenmem dedim ama evlendim.2sene nişanlı kadmıştık asla kaçarak evlenmem dedim ama onuda yaptım kaçtım dügünümde ailem olmadı yanımda. asla çoçuk için 3-4 sene bekllyemem hemen yaparım dedim 4 sene oldu hala bekliyorum.ben asla hiç bişey için sabretmem dedim ama herşeye sabır etmeyi ögerndim hayat insanın yaşına başına bakmıyo veriyo ağzının payını maalesfkii şimdi artık allah büyük hayırlısı olsun diyiorm:çok üzgünüm:

Asla ailemden uzakta yaşayamam demiştim:1no2:;99 depremi dolayısıyla şehir dışında okuduğum için ailemden uzak yaşadım;teyzemler vardı ALLAH'tanyerimseniben..Ardından aileden uzak kalmaların devamı geldi;ülke yetmedi yurtdışında okudum:bbo: iyice mesafeler uzadı (kalpten kalbe yol gider tabi ailemle bağımız çok kuvvetlidir;fiili anlamda uzaklaştıkça manevi anlamda daha da çok yakınlaştık,zaten biliyorsunuz Uveys-el Karanı'nın hikayesini;hasret aşkı,sevgiyi öldürmez;uzaklık muhabbeti engellemez.coksekeriremsu.) Neyse derken;asla doktoramı yükseğimi yapmadan evlenmem dedim üniv. okurken evlendim;30umdan önce çocuk yapmam dedim 22 yaşındayım ve 8.5 aylık dünyalar tatlısı kızım var:icecream:..Yani büyük konuşmak iyi değil tabi;de benim başıma çok daha güzel şeyler geldi bu vesile ile,belki de böylesi çok daha hayırlı ALLAH cc bilir..Bunların bana ilahi bir hediye,lutuf olduğunu düşünüyorum ve layıkıyla şükretmeye çalışıyorum.Rahman herkesin hakkında ne hayırlısını versin ve dualarımızda hayırlısını isteyelim;şunu yapmam bunu etmem demek yerine...
Benim bu yaşadıklarımla herkes şok üstüne şok yaşadı tabi,aşık olmam dedim deli gibi de aşığım şuan..Nasibimmiş..Hayatım böyle heran sürprizlerle dolucoksekeriremsuHayırlı sevinçli sürprizler..ALLAH kimseye kaldıramayacağı yükü vermez zahmetli olsada bunda rahmet var diye düşünüp yaşam enerjimizi elden bırakmamak gerek:icecream:

benımm de ne konustuysam basıma geldı,

sımdı asssla evlenmem dıyorum :)))))))))))))))))))) bakalım gelcek mı :p

ananem 2 kocayla ewlenmıs, genc basına (19) cocuguyla kalmıs ondan evlenmıs sagdan soldan cok laf gelıyo dul kadın dıye,
halam bı yıgın laf soylemıstı kadın olsaydı parası da varmıs kocaya mı ıhtıyacı vardı ne bıcım kadın neden ewlendı kötu kadın senın annen dıye anneme cok konusmustu,
sonra tabı halam 2 koca degıstırıyo hem de cok zengın varlıklı fln durumda halam yıne de evlenıyo ikinciyle, bu bıraz ananemın ahını almakla da alakalı durumdu , hani bu 25 sene sonra görulen bı buyuk konusmaydı ama oldu sonucta, elbett bırr günn!!

sonra ben abımın bı arkadası unıversıteyı kazanmıstı, ahaha o okulu mu kazanmıs oo kıytırıkk okula hayyyatttaa gıtmemm dandık okul yaa hahah okumam oraya gıtcegımee peheheh demıstımmm kii, sonra ben gıttım çömezı olarak:)

pek konusmamaya calısıyorum cunku ne konusursak gelıyo basımıza dıye agzımı kapalı tutuyorum o konuda,
''e olabılır ınsanlık hali, her sey ınsanlar ıcın'' deyıp geçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooo hemde çok.:mymeka: hep büyük konuştuklarım inadına başıma geldi:oklava: şimdi konuşurken dilimi ısırıyorum:utangac:

evet canım malesefki neyi büyük konuştuysam allah başıma verdi.şimdi artık daha dikkatliyim büyük konuşmamayı öğrenmeye çalışıyorum :) :roflol:

neyi büyük konuşsam başıma geliyo tez zamanda :kızgın: çok istediğim şeyler de olmuyor ama aksi gibi :kızgın:

nişanlıyken "evlendikten 2 yıl sonrasına kadar asla çocuk yapmam "derdim ama düğünden 10 ay sonra kızım kucağımdaydı.[
büyük konuştum sanırım.ama şimdi iyikide öle olmuş diyorum kocaman kızım var

evlenirsem kesinlikle uzaklara gitmem ailemden ayrilamam dedim malesef ki büyük konusmusum o dönem.aslinda büyük konusmayi hic sevmem.eger karsimdaki konusursada söyletmem.cünkü hemen insanin basina geliyor...................

asla polisle evlenmem demiştimm birde bir memleketten ismi önemli değil asla evlenmem oralı olanla demiştimm eşimle çok mutluyummm şimdi iyiki büyük konuşmuşumm:roflol:

hiç olmadı ya düşünüyorumda :S... hep açık kapı bırakırım ben belki ondandır...

Ben bekarken kesinlikle karadeniz erkeği ile evlenmem derdim hep.Annemde büyük konuşma derdi.Hele karadenizde ailemden uzak hayatta evlenmem derdim hepsi başıma geldiiiii hehehe sevince insan :roflol::roflol:çevremdede gördüm buna benzer örnekler:roflol:

ya geçen gün eşim bir daha doğuya görev yapmaya gitmem dedi büyük konuşma ne olur dedim ama gitmem yaaa diye üsteledi valla Allah biliyorya korkmadım değil gideriz biz gene gibi geliyor bana bu arada geleli daha 1 sene olmadı

Back
X