• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

ahh ahh çoğu zman başıma gelmiştir . bi tane düğün salonu war . bütün akrabalarımız orada yapar düğünlerini ve hep salı günü olur . ölsem orada düğün yapmazdm dedimm :((( ama malesf orada olucak düğünümz. .üstüne üstelik salı günü olucakk :1no2: off ya salı günü düğünmü olurmuşşş :kızgın:

Internettekı asklar yalan dedım,aşık oldum,evlendım ve cok guzel gıden bır evlılıgım var.. şutarafagitti
Kacan kızlar gıbı olamam dedım kacarak evlendım :utangac:
Evlenınce asla annem gıbı olmıcam dedım bakıyorum da belırlı huylarım aynı annem gıbı :mymeka:
Asla kayınvalıdemlerle aynı evde kalmam dedım,onlarla kalıyoruz
Sonuc olarak buyuk konusmamak ve asla asla dememek lazım :teytey:

Ahh ah..akrabalar diodu evde kalmazsın sen amcanın oğlu var mesela diodu bende ben ona mı kaldım olmaz kesinlikle diodum hemde akraba o diodum.. tepeden bakıyodum ona ..ama sonra çıkma teklifini ben ettim çocuğa...yaa işte bölee :delphin:

sanırım herkesin başına gelmiş benimde geldi aldatılan kadınları anlamıyorum derdim neden çekip gitmiyorlar demiştim şimdi çok iyi anlıyorumm

merhabalar kızlar ben bu ara çok düşünmeye başladım aslında bir şey söylerken yada dilerken hep büyük sözüme tövbeler olsun derim ama şimdi bakıyorumda neyi istemesem hep başıma geldi yani bu sefer böyle yapacam diyorum bakıyorum tam aksi olmuş mesela bir örnek bir önceki tayin yerimize kulaktan dolma bilgilerle ve internetten öğrendiklerimizle gittik bulunduğumuz yer o kadar kötüydüki yeterki bir an önce gidelim dedik ama gelen gideni aratır misali gittiğimiz yeri hiç beğenmedik yani uyuşamadık eşime büyük söylemiyorum ama kısmetse bir sonraki tayin için gidebileceğimiz yerlere bir gidelim bakalım sorup soruşturup karar verelim dedim e yuvarlanan taş yosun tutmaz derler ordan oraya yeter artık bir yerde kalalım kısmetse ordan emekli olalım ama sanki böyle dememişim şimdiki yerimizede bodoslama geldik hatta bu sefer kulaktan dolma bilgi bile alamadık bunun gibi nice örnek var hayatımda sizdede böyle şeyler var mı yoksa bende mi bir sorun var??? :çok üzgünüm:senağlama:çok üzgünüm::a015:

sonradan büyük konuşmuşum dememek için milleti kendime güldürmemek için büyük konuşmamaya dikkat ederim
düşündüm ama asla yapmam dediğim birşey bulamadım

onu asla sevmicem dedim. asla sevgilim olamaz dedim. we 8 aydır sevgilim :D ve iyiki de öyle çok mutluyum. geçmişte de çoooooooooook asla diyipte başıma gelen şey var :D

hangi konuda büyük konuşsam başıma geldi. hemde en kısa sürede.
çok dikkat ediyorum büyük konuşmamaya ama galiba arada konuşuyorum gene:delphin:

ölsem o liseye gitmem dedim hiç bir kuvvet götürtüremez ama şimdi son senemi okuyorum 3 ay sonra mezun olucam :) daha vardır heralde ama hatırlamıyorum :S

kesinlikle sigara içen biriyle evlenmem,kapımdan içeri sokmam demiştim(bende faranjit var aksi gibi)ama 2 ay sonra günde yarım paket sigara içen biriyle evleniyorum,allah yardımcım olsun:delphin:ama çoooooooook seviyorum ben tontişimi....

ben birine bi kulp bulsam kız ise kesin arkadaşım olur erkekse ona aşık olurum artık kimsehakkında yorum yapmıyorum :)

hem de nasıl neye büyük konuştuysam başıma geldi :))))
evlenmeden önce bir şirkette uzun yıllar çalıştım ve orada hep bana birilerini bulmaya çalışırlardı.Asla bu firmanın ortamından biriyle evlenmem dedim ama eşimi o firmada tanıdım :)))
Evlenince eşime su falan getirmem , ikimizde oturuyorsak kalkar suyunu kendi alır diyordum ve aynı ortamda otururken eşinden su isteyen erkeklere gıcık oluyordum.Şimdi eşim mutfaktan oturma odasına gelir suyunu benden ister :))
bunun gibi bir sürü şey

kıllı erkeklerden nefret ederdım asla derdım, eşim kıllı degıl, halı gıbı maşaallah kaydirigubbakcemile3 bıde asla işkembe çorbası içmem dıyodum şuan çok sevıyorum bunun gıbı birsürü varrrr

çoooooooook hangisini söyleyimkiiiii ama artık akıllandım her lafımın sonunda büyük konuşmamak lazım tabikide olmasın diyorum :)))))))

istanbuldan nefret ederdim.hayatta şehir dışın da oturacağım bi evlilik yapmam derdim hele hele istanbul asla derdim.7 aydır istanbuldayım.gerçi istanbuldan hala nefret ediyorum.ama nefret ettiğim bir şehirde yaşamaya değer bir evliliğim var çok şükür.

üni ye hazırlanırken istanbul hariç neresi olursa olsun dedim
istanbul olduÇok üzgünüm çoook

hüseyin abii ilgisini açıkladğında sen dünyada son adam kalsan senle evlenmem dedim
şimdi kocam oldu:asigim:

okul biter bitmez istanbula döncem dedim
istanbula gelin geldim:çok üzgünüm:

ben bebek neym doğuramam önce kendim büyyim dedim
hamileyim:CüvCüv:

Back
X