• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

olmaz mı hiç ..
zaten esas büyük büyük konuşunca, birer birer yaşamıyor muyuz ..

ahhh ah gelmez mi hiç başıma...gençken insan düşüncesiz oluyo büyük konuşabiliyor ...sonra öğreniyorsun ama iş işten geçmiş oluyor ...benim üç büyük lafım vardı üçü de başıma geldi ...fakat iyiki de büyük konuşmuşum diyorum iyiki de başıma gelmiş...birincisi gurbete gelin gitmem dedim çünkü annem gurbet geliniydi ailesinin yokluğunu çok hisseder bazı zamanlarda sessiz sessiz ağlamasına şahit olurdum...ben de gurbete gelin gittim kötü mü oldu hayır herkesin yaşamak istediği çok güzel bi şehir....yine doktor korkum nedeniyle asla bi doktorla evlenmem dedim vee başıma geldi aşık olarak evlendik ...mutluyum allahıma çok şükür....üçüncü büyük lafım ise ilk bebeğim olduktan sonra asla bi daha yapmıycam dedim çünkü hamilelikte ve doğumda çok kötü zamanlar yaşamıştım...sonradan iki tane daha doğum yaptım bi bebeği bile zor göze alan biriyken şimdi dünyalar tatlısı üç çocuğun annesiyim...büyük konuşmalarımın sonucu kötü olmasada büyük konuşmamaya gayret ederim....ne olur ne olmaz...-tatlicadiarzu-

ben herzaman mantıklı olana karar veririm asla kendimi ezdirmem, çeker giderim dedim,
ama duygularıma yenik düşüyorum,
büyük konuştum büyükk:delphin:

evet büyük konuştugum her şey başıma geldi..
o yüzden artıkk prensibim şu..büyük lokma yee..büyük söz syleme..

dememmi??
evliyken aslaaaa çalışmam ben yapamam yetiştiemem diyodum..
evlendiğimden beri çalışıyorum..hep de çalışıcam galiba!!!

dememmi??
evliyken aslaaaa çalışmam ben yapamam yetiştiemem diyodum..
evlendiğimden beri çalışıyorum..hep de çalışıcam galiba!!!

bende tam aksine çalışacağım çalışacağım işte bana kimse engel olamaz derdim ne diye böle dediysemmmm şimdi yüz kere tövbe ettim ama nafile işsizim işsizim işte :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

olmaz mı?eski aşkım için 2 sene sürmüştü onla asla cıkmam birlikte olmam fln ıyy demiştim hatta onun için sonra sevmiş cıkmıs htta aşık olmustum..benim asla uyusturucu kullanan bi sevgilim olamas demiştim ama hem kuzenimin hemde sevgilimin kullandını öğrendim üstelik cok kısa bi süre önce öğrendim..şimdi onların destekçisiyim bırakma yönünden neden öle bi kelime ettim bilmiyoruömm.üstelik ikisiniinde cok ama cok iyi bir eğitimi 2 dili ve işi var...yanı en son beklencek insanlardı benim için..kuzenim beniim küçükken küçük annemdi şimdi ben onun için ablalık yapıorm.erkek arkadasımsın ise onu cok kısa sürede sevdim bu ondan soğutamas..bigün ikiside bırakıcak hayatı cok seviyolar cnkü ya yarama bastınız gözlerim dolarak yazıyorum artık..kuzenim küçükken beni bişilerden korurudu şimdi ben onu koruyorm neyseki erkek arkadasım güçlü kendini kaybetmedi hiç..ama benim minik kürdan kuzenim(27 yasında)o öle değil..lütfen dua edin onun için uff:S annemden sakladığım seyi sizle paylastım

1- bir askerle asla asla asla evlenmem dedım....
2- bir arkadasımı denızcı istemıstı hatta ben vazgecırmıstım delimisin hatına ona hebamı edeceksın , aklını basına topla .. bir omur nasıl gecırceksın yalnız diee...
3- aslaaa bir karadenız erkegi olmaz diyordum...
4- memleketlımden baskası olmaz, evlenırsem memleketımde oturcamm diyordum wayy anasını hayallerıme bak yazınca gordum...
5- arkadasımla evlenmem asla oda neymıs dedım
ASLA dedıklerımın hepsine EVET dedim ve evlendim...

ablamı çok kınadım okul yasantısından dolayı.. aynısı basıma geldiii...
tek istedgım ablam gibi atılmamak okuldan..
kuzenımın eşinin evini esyalarını kınamıstım , şimdi benım evımde ondan farksız oldu :roflol:
bi arkadasım internetten biriyle tanısmıstı hatta beraber gıtmıstık biyerde tanısmaya ama ben hiçç tasvip etmedım , hep karsı geldım sacma,abuk sapuk gordum.. vee aynısı basıma geldi.. (eşimden öncesi)
bazende yapmam etmem dedıklerım bi kaç gune kalmıyor asla dedıklerımı yapıyorum , buyuk konusmamak gerek ama birde bunu uygulasam tam olcak yerimseniben

asker le evlenmem dedim evlendim

hele eşimin köyüne tiksintiyle bakardım onla evlendim

anası babası olsun demişti annem de ben anasız babasızla evlendim keşke kaynanam olsaydı derdi onun büyük konuşması bana mal oldu sağolsun

okul bitince hemen evlenmem hayatımı yasıycam dedim okuldayken nişanlandım

içki içenle namaz kılmayanla evlenmem dedim burnumda bitti

sigara içenle öpüşmem bile dedim neler yapıoz valla hehehehsırnaşık şey

Büyük konuşmamayı zamanla öğreniyoruz en büyük gafım sanırım 25' imden önce asla evlenmem demiştim bide asla kısmı vardıki hele evlenmek için 18' ime gün saymıştım. :))))) Demekki büyük lokma yiyip büyük konuşmamak lazım ama akıllandım hani emin olamayacağım bir şeye konuşurken kesinlik getirmiyorum kolay kolay artıkın.:)

bende zamanında büyük konuşmuşum galiba ..
şimdi konusurken daha tedbirliyim .. başıma gelecekler korkutuyor beni :)))

Aaaah sormayın bende büyük konuşanlardanım. Başıma gelince ben de anladım senağlama ailemden ayrı gurbette yapamam ben yaşayamam düşünemem bile derkeeeen, evlendikten 3 buçuk sene sonra eşim azerbeycana gitti işte ve 8 aydır orda. direnmeye çalıştım ama artık bu hasretlik dayanılmaz oldu. oğulcuğumda 3 aylıkkenden beri babasından ayrı. 2-3 ay sonra ben de gitme kararı aldım. hem de güzel bir işim vardı ve ondan istifa ederek ayrılacağım:bbo:
işte hayat arkadaşlar.aman az konuşalım ve konuşurken dikkat edelim:a015:

evet geldi
ama bunu ise yarar bir hale de getirebilirim dusundum de
mesela asla birdaha sevmem ben desem

neyii büyük konuştuysam başıma geldi...

kokoreçten nefret ederdim ve kokoreçlerin bulunduğu yerden geçerken burnumu tıkardım ab. ye giremiyoz ala sırf kokoreçten derdim.
şimdi eşim kokoreççi...:)) yani ilk tanıştığımızda öleydi..

daha o kadar çok örnek ar ki inanımaz birşeyy büyük konuşmamak lazım:)

Back
X