Hi grmediin birine ak olmak ? :(

rKn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
76
0
86
32
Konya
acaba içinizde benim gibi 2oo5 den beri hiç görmediği birine sanal alemden aşık olan var mı? bir türlü kavuşamayan sevdiğine ,delice sevdiğine, "sevdiğim" diyemeyip hep birbirlerine "o" olan var mı ??kimm anlar derdimi bilmiyorumm arkadaşlarr psikolojim tamamenn alt üstt oldu

ayrı şehirlerde olduğumuz için hiç bir zaman yaşanmayacak aşkınn pençesinden kurtulamıyorum..sonn konuşmamızda söyledi bunu...ahh ben ne yapayımm elimde olsa yanınaa gitmez miydimm?? tartıştık son konuşmamızda o kadar korkak ki onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı..msnden,face den felan sildim...ona güya onu unutmuş gibi göründüm ama unutamadımmmmmmmm.hattımda bugun kapanmışş bi görsenizz hep bekleridmm gizli numaradan arar diye hep öyle yapardı ahhhhhh ama gel görki hat kapandııı artık aramak istese bile arayamaz ağlıyorum şimdi bu yüzden artık birbirimizeee okadar uzağızz kiii...ilk aşk,ilk sevdiğim olduu eğer yaşananlara cıkma denrsede ilk cktıgım diyebilrm htta son cktıgm.....13 yaşındaydımm şimdi 17.....
elimm ayağımmm titriyor geceleri .ağlamamak için hep kendimi tuttum arkadaşlar onu kötülerken unuttum ya güyaa ses cıkartmadım..ama ağlamaya ağlamaya içime ata ata titreme geliyor bazen..paylaşmak istedimm ne yapmalıyım lütfen söyleyin..artıkkk herşeyy bitti benim gözümde.....yokmu aranızda bu acının üstesinden gelennnn

5 yıLdır sabrede sabrede ,hiç bir aşka bulaşmadan bekleye bekleye ölüyorum....!

Son düzenleyen: Moderatör:
slndi.

Son düzenleme:
Canım kardeşim benim,ben bu sanal alem aşklarına pek inanmam ama madem bu kadar duygusal tramva yaşıyorsun demek ki somut bir şeyler var. Ama emin ol ki geçecek...

ilk askin mi?
son zamanlarda bu tur asklar cogaldi...ilk degilsin son olmazsin merak etme.

tatlım bende yaşadım arkadaşımın arkadaşıyla uzun bi süre msnden kamera ile görüştük çıkma teklifi kamerada oldu ona çok inanmıştım çok güvenmiştim çok sevmiştim ama çok hüzünlü ayrıldık ihanetle ayrıldık sen yinede kendine dikkat et cnm

bu şekilde bir ilişki yaşayan arkadaşım da ayrıldı, sebep de çocuk yanına gelmek için 20 lira bile bulamadı (!) Bu aşklar (hepsi olmasa da ) yalan!

sağolun inşallah geciririm ama dediğim gibi beynimn içiinde bitmek bilmeyen bi düşünce gibi

üstesinden gelebilmek için bilgisayarın başından kalkman lazım.
dışarı çık olabildiğince az internete gir.
evdeyken kitap oku ders falan çalış.
hem ondan kurtulacaksın hemde kültürlü dersleri iyi bir kız olucaksın daha ne olsun.
kafanı bilgisayardan ayır kısaca.

kardeşim diyorum yaşın benden epey küçük..

adamı hiç görmüyorsun..

elimde olsa yanına gitmezmiydim diyorsun..

ve adam seni hep gizliden arıyor..

sen bu adamın evli yada küçük kızları kandıran bir sapık olabileceğini hiç düşündün mü?

anlattığın şeyler bunu gösteriyor.. sakın ha sakın.. büyük beladan kurtulmuşsun.. allah seni korumuş..
lmaz:

hadi sen yanına gidemiyorsun da o neden gelmiyor bunu hiç düşündün mü? hem sen bayansın, bilmediğin şehirlere elinde olsa sen gitmek istediğinden bahsediyorsun ama onda bu cesaret yok öyle mi? bence gizliden de arıyorsa seni onun numaranı öğrenmeni istemiyor demek ki bu adam... 5 yıldır bir aşktan bahsediyorsun ben inanma derim sana bu adam beste2006'nın da dediği gibi ya evli ya da hayatında senin dışında başka kızlar var. böyle olmasa zaten neden numarasını senden saklasın? neden gelmesin yanına... belki ona seslendiğin ismi bile gerçek değildir...

kusura bakma şekerimde yazını okudum da hem tebesüm ettim hemde ciddmisin diye düşündüm..yani bizimle kafa bulmuyorsun değilmi?
yıl 2005...şimdi ise 2009 hatta 2010 a gidiyoruz..4-5 yıl omuş ama beyfendi yanına gelecek 2 kuruşu 5 yılda biriktirememiş ,hattı kapanmış,seni gizli numaralardan arar olmuş..yokmu sence bunda bi numara...hiç bişi paylaşmadığın ,yüzünü görmediğin ,gerçekte hiçbişi yaşamadığın bir insana nasıl aşık oluyorsun...vayyyyyy be aşk bu kadar kolay bişi demek...sn eşek olduktan sonra sırtına binen çok olur...sen böyle ahhhh vahhhh ederken ,onunda seninle ahhhh vahhh ettiğine eminmisin...adam seninle dalga geçiyor kızımmm..halamı anlamadın bunu

ah be canım kendini boşuna harap ediyosun. bu yaşadığınız aşk falan değil ki..

o imkansız olduğu için devleştirmişsin bu ilişkisiz ilişkiyi gözünde..
uzakta olduğu için sen bağlanmışsın bu adama..

etrafta erkekmi kalmadı gözünün gördüğü ayağının gidebildiği ??

daha 17lik çıtırsın hayatın tadını çıkar yeni bir aşk bul kendine, gez dolaş sev sevil
bırak şu hayalet sevgiliyi

sen 13 yaşında başlamışsın bunla sanal konuşmaya. çocukmuşsun . resmen çocuk. peki bu adam kaç yaşındaymış. eğer 13 yaşında biriyle bu şekilde aşk konularınıa giriyorsa birde yaşıda büyükse ben bu adama sapık derim, başkada bir şey demem.

5 yıLdır sabrede sabrede ,hiç bir aşka bulaşmadan bekleye bekleye ölüyorum....!

hatta 5 yılsa 17 isen çıkar 5
eder 12 .
dahada beter.
neti çocuklardan uzak tutmak gerektiğini düşünüyorum, artık. sapık mı manyak mı, belli değil..anne babaların işi çok zor. Allah yardımcıları olsun. ne diyeyim.

sanal alemde tanismaya karsi degilim ama senin yasin kücük canim hem görmedigin birini canin kadar sevemezsin senin su an aradigin sadece onunla konusma aliskanligi sevgi olabilicegini hic sanmiyorum birini sevebilmek icin az cok bir seyler paylasman lazim unutursun insallah ciktigim dedigin insanin elinden tutar sinemaya cafeye gidersin gözlerine bakarsin hem sadece kameradan degil... kamera resim insani yaniltabilir hem o insan termi kokuyor parfümü nasil ?nasil öpüsüyor yolda yürürken elini tutarmi seni baskalarindan korurmu, birlikte oldugunuz zaman birbirinize uyuyormusunuz, bunlari hic bilmeden sen o kisiyi sevemezsin umarim karsina iyi biri cikar ve sende gercek sevgiyi tadarsin bosver aglama hic görmedigin biri icin aglamaya deymez unutursun hemde sende zerresi bile kalmaz inan bana....

birgün kavuşacağımızı bilsem 60 yılda olsa onu yine beklerim bi kere görmekk bileee yeterrrrrr offfff offffffffffffff

Ah yavruuum:teselli:, görsen eminim şöyle düşünürsün "ulan 5 yıldır ben bunu mu sevmişim":dilcikar:

yavrucuğum, bak minik kuzum, o dönemlerde aşkından deli olur insan, ölürüm, biterim vs vs bunun gibi lafları çok söyler, yaş ilerledikçe gerçek aşkı bulursun. Sende bu ne idüğü belirsiz insandan vazgeç artık. kendine bir aşk portresi çizmişsin, seviyorum deyip duruyorsun.

Kendine gel kuzucum:teselli:

slndi.

Son düzenleme:

hayır aşk kolay birşey değil ve ben aşkı kolaylaştırmıyorum da..asıl benim aşkım zor olann..aşkı zorlaştıranda hepimizin etrafında gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenler...

benim hattım kapandı...onun bende tüm numaraları var bazen konusurduk...gizliden araması erkek gururu denilen o sacma şey yüzünden. güya numarası belli olmuyacak ....

eğer benimle dalga gecseydi ; BENİMLE SIRF DALGA İÇİN BİR HAFTA BİLEMEDİN 1 AY ÇIKAR SONRA BIRAKIRDI..DALGA GECMEK İSTEMEDİĞİ İÇİN ÖYLE BİRİ OLMADIĞI İÇİN,BÖYLE BİRŞEY YAPSA BENİM DAHADA MAHVOLACAĞIMI BİLDİĞİ İÇİN YAPMIYOR ZATEN.

SENCE BASKA BİR ERKEK KENDİSİNİ 5 YILDIR SEVEN BİRİYLE DALGADA OLSA CIKMAZMI ? YADA SEVMİŞ GİBİ GÖRNMEZ Mİ? O OKADAR CİDDYDİKİ BANA HEP ANLATIRDI DEDİĞİNİZ GİBİ ERKK MİLLETİ SEVDİĞİNİ YANINDA GÖRMEK İSTİYOR!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…