sanal alemde tanismaya karsi degilim ama senin yasin kücük canim hem görmedigin birini canin kadar sevemezsin senin su an aradigin sadece onunla konusma aliskanligi sevgi olabilicegini hic sanmiyorum birini sevebilmek icin az cok bir seyler paylasman lazim unutursun insallah ciktigim dedigin insanin elinden tutar sinemaya cafeye gidersin gözlerine bakarsin hem sadece kameradan degil... kamera resim insani yaniltabilir hem o insan termi kokuyor parfümü nasil ?nasil öpüsüyor yolda yürürken elini tutarmi seni baskalarindan korurmu, birlikte oldugunuz zaman birbirinize uyuyormusunuz, bunlari hic bilmeden sen o kisiyi sevemezsin umarim karsina iyi biri cikar ve sende gercek sevgiyi tadarsin bosver aglama hic görmedigin biri icin aglamaya deymez unutursun hemde sende zerresi bile kalmaz inan bana....
beni düşündüğün için teşekkür ederim ablacım ama adam değil senin yaşına göre bire delikanlı :)
kardeşim diyorum yaşın benden epey küçük..
adamı hiç görmüyorsun..
elimde olsa yanına gitmezmiydim diyorsun..
ve adam seni hep gizliden arıyor..
sen bu adamın evli yada küçük kızları kandıran bir sapık olabileceğini hiç düşündün mü?
anlattığın şeyler bunu gösteriyor.. sakın ha sakın.. büyük beladan kurtulmuşsun.. allah seni korumuş..
lmaz:
tatlım sana yorum yapmak istiyorum ama duyacakların irrite edebilir o yüzden biraz yüzeysel anlatıcam.
senin aşkına inanıyorum, o da muhtemelen bir şeyler hissediyordur.
ama bilmen gereken bir şey var, yaş itibariyle bilmediğini düşünüyorum: bir erkek bir kızı isterse her şeyi göze alır.
her şeyi.
her yolu.
yani sizin ilişkide roller yanlış.
sen kendini naza çeken, aramızda engeller var yapamayız diyen taraf olmalısın, o da gözünü karartan taraf...
madem senin için bir şeyleri göze alamıyor, madem cesaretsiz... başka şeylere, gerekirse başkalarına odaklan. reel hayattan bulacağın ilk kişiye daha çok aşık olacaksın emin ol. chatte yazılanlardan çok güzeldir elini tutmak, öpüşmek falan.bi beş yıl daha böyle gitmez.
hayır aşk kolay birşey değil ve ben aşkı kolaylaştırmıyorum da..asıl benim aşkım zor olann..aşkı zorlaştıranda hepimizin etrafında gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenler...
benim hattım kapandı...onun bende tüm numaraları var bazen konusurduk...gizliden araması erkek gururu denilen o sacma şey yüzünden. güya numarası belli olmuyacak ....
eğer benimle dalga gecseydi ; BENİMLE SIRF DALGA İÇİN BİR HAFTA BİLEMEDİN 1 AY ÇIKAR SONRA BIRAKIRDI..DALGA GECMEK İSTEMEDİĞİ İÇİN ÖYLE BİRİ OLMADIĞI İÇİN,BÖYLE BİRŞEY YAPSA BENİM DAHADA MAHVOLACAĞIMI BİLDİĞİ İÇİN YAPMIYOR ZATEN.
SENCE BASKA BİR ERKEK KENDİSİNİ 5 YILDIR SEVEN BİRİYLE DALGADA OLSA CIKMAZMI ? YADA SEVMİŞ GİBİ GÖRNMEZ Mİ? O OKADAR CİDDYDİKİ BANA HEP ANLATIRDI DEDİĞİNİZ GİBİ ERKK MİLLETİ SEVDİĞİNİ YANINDA GÖRMEK İSTİYOR!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?