- 24 Kasım 2023
- 1.346
- 1.360
- 53
Canım benim yaYok anam ya baya kıpkırmızı geliyor
 senin için dua edicem, inşallah tez zamanda sen de sağlıkla hamile kalır miniğine kavuşursun
 senin için dua edicem, inşallah tez zamanda sen de sağlıkla hamile kalır miniğine kavuşursun  ovulasyon testlerini düzenli yap, folik asit kullan doktorun onaylarsa, gerisini keyfine bırak olur mu, sakın ha kendini yıpratma yelkenleri suya indirme
 ovulasyon testlerini düzenli yap, folik asit kullan doktorun onaylarsa, gerisini keyfine bırak olur mu, sakın ha kendini yıpratma yelkenleri suya indirme 

bende hıc belirti yok kuzum ya sende varmı bişeyler 0 belirti
 bende hıc belirti yok kuzum ya sende varmı bişeyler 0 belirti 

adet olmadan 5-6 gün önce çenemde sivilce çıkar ve çıktı. Biraz moralim bozuldu anlık ama sizdeki belirtileri okuyunca benimkine gülesim geldi
 adet olmadan 5-6 gün önce çenemde sivilce çıkar ve çıktı. Biraz moralim bozuldu anlık ama sizdeki belirtileri okuyunca benimkine gülesim geldi pazara bitecek pazartesi başlayacağım inşallah çalışmalara tam hızla. Geçen ay regl biter bitmez ovü testi yapmıştım ama ilişki sadece yumurtlama ve çatlama günlerinde olmuştu bu sefer nasip olursa regl sonrası gün aşırı başlayıp yine pik ve çatlama günlerini aralıksız deneyeceğim ama bakalım evdeki hesap çarşıya uymuyor genelde
 pazara bitecek pazartesi başlayacağım inşallah çalışmalara tam hızla. Geçen ay regl biter bitmez ovü testi yapmıştım ama ilişki sadece yumurtlama ve çatlama günlerinde olmuştu bu sefer nasip olursa regl sonrası gün aşırı başlayıp yine pik ve çatlama günlerini aralıksız deneyeceğim ama bakalım evdeki hesap çarşıya uymuyor genelde

ne sıvılce ne göğüs agrısı bakalım sonuç ne olacak bu arada ben kendımı tutamazsam 5 gun kala tutabılırsem de 11 ocakta test yapıcam
ne sıvılce ne göğüs agrısı bakalım sonuç ne olacak bu arada ben kendımı tutamazsam 5 gun kala tutabılırsem de 11 ocakta test yapıcam