Hibor yada clexane kullananlar

arzu32

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
5
0
6
40
Merhaba arkadaslar! Hibor 3500 kullanıyorum. Doktorum benim icin en uygun saatte vurulmami söyledi. Ben is cikisi vuruluyorum. Zaman zaman saat farki oluyor maksimum 3 saat geciktirdim. Doktorum cok titiz biri eger saati saati vurulmami gerekseydi bunu muhakkak her kontrole gittigimde hatirlatirdi. Ancak böyle birşey demedi. Sizin ve doktorlarinizin bu konuyla ilgili bir bilgisi yada uyarisi oldu mu bunu merak ediyorum. Simdiden çok teşekkürler. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah.

ben de sordum aynı saatte vurulmanın sadece alısknlık yaratacagı ıcın ıgneyı unutmanı engeller dedı ..saatın bır onemı yok ben de 7 gıbı vuruluyorum

ben de sordum aynı saatte vurulmanın sadece alısknlık yaratacagı ıcın ıgneyı unutmanı engeller dedı ..saatın bır onemı yok ben de 7 gıbı vuruluyorum
Cevap icin tesekkurler Rabbim hepimizin yuzumuzu guldursun insallah

Cevap icin tesekkurler Rabbim hepimizin yuzumuzu guldursun insallah
Bende yeni doğum yaptım. Clexane igne vuruluyordum . Günde 1 sefer vur dedi doktorum. Bende düzenli olarak aynı saatte vuruyordum. Binde Bir kaçırdığım unuttuğum oluyordu. Ama bir sıkıntı olmadı şükür. Doğumdan 3 gün önce bıraktirdi doktorum igneyi. Yanında birde coraspirin de kullanıyordum onuda 1 hafta önce bıraktirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…