diyet krakerler var canim,onlardan yiyebilirsin,,,,,,,,,cayin yanina cok guzel gidiyolar valla,,,
9 gun ac kalmana sastim,beyin kanamasindan gider insan,yapma bidaha boyle seyler,bikac kilo icin degermi,hayatinla oynamaya..............:1no2:
hadi sana kolay gelsin canima.s.
evet salatayi bende cok seviyorum a.s
sebzeye biraz peynir atsam nasi olur ki ya cok mu kalorisi var?
yada az kalorili bi peynir cesiti biliyomusunuz :uhm:
mozarella nasi mesela?
canım benim bence kendine belli saatler ayarla günde 3 öğün olarak ve sebze yemekleri ye bence sadece haşlanmış sebzeyle olmaz agzının tadıda gider lezzet alarak ye ve miktar belirle mesela kabak yemegi yep kendine 1 sogan dogra 1 kaşık yağ koy kavurmak için 1 kaşıkta salça ama aklında olsun asla yemeklerin sularını yeme kalorileri yemeklerin sularında
kabak,kereviz,taze fasülye ,ıspanak yap kendine 1 kaşık yağ ile kapuska yap ye hem lahana çok yağ eritiyo günde en azda 2 öğün meyve ye bence heleki yeşil elma kabuklarınla çok zayılatır hemde besin degerleri vitaminleri çok yüksek yemek saatlerin arası 4 saat olsun ana yemekten 2 saat sonra 1 elma 1 portakal 1 kivi sadece 1 tane meyve tüket ve 1 çeşit olsun yogurt tüket 1 kase ıstersen ayran yap iç yemeklerden sonra değil önce ye salatayı daha çabuk doyarsın tabi sen açıkmadıgını söylemişsin ve sabah tercih etmen en iyisi 2 dilim ekmek tüketki kas kaybın olmasın valla canım aklıma gelen bildiğim ve uyguladıklarımı yazdım inşallah gereksiz ve fazla olmamıştır
sevgile kal
a.s. kilo vermek istiyosan canim,yagsiz peynir bulacam diye bosuna zaman kaybetme,biseylerden fedakarlik etmek lazim,,,kilo vermek icin...her ogunde peyniri bosver sen,hic yeme demiyorum ara sira ye ama cok az ye ...tadimlik......a.s.
merhaba başlıgınız ilgimi çekti okudum ama kusura bakmayın yorumlarım için ..a.s.canim benim sirf 3-4 kilo fazlaligim var onuda isteyince hemen verebiliyorum
sorun verdikten sonra o kiloyu yerinde tutmak ama bende sürekli 3-4 kilo alip veriyorum
o yüzden sordum devamli yiyebilcem az kalorili peynir varmi diye cünkü benim rejimim en fazla 2 hafta sürüyo sonra normal yemeklere dönüyorum :)
bende aynı şekilde 2 ay içinde 12-13 kilo verdim sağlıksız bir diyet programıyla ben diyeti bırakalı 6 ay geçmesine rağmen kilomu koruyabildim. şuan 48 kiloyum amacım benim 45 kilo olmaktı ancak benimde saçlarım döküldü tam ensemin az yukarısındaki bir avuç kadar bölge tamamen döküldü,o yüzden diyeti bıraktım.Ancak şimdi geri kalan 3 kilomu vermek istiyorum (bu sefer sağlıklı bir şekilde)kendimi huzurlu hissetmek için.Ama son kilolar zor verilir diyorlardıda inanmıyordum gerçekten öyleymiş :) Ama burdan sağlıksız diyet yapanlara söylüyorum SAKIN AMA SAKIN KİLO VERİCEM DİYE SAĞLIĞINIZDAN OLMAYIN.
Lütfen biraz sağlığınıza dikkat edin. Modacılar öyle istiyor diye hepimiz 36 beden olmak zorunda değiliz. (Ben de değilim.) Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla çok sağlıksız rejim yapıyorsunuz. Bir diyetsiyene başvurun, artık devlet hastanelerinde de var diyetisyenler.
İleriki yaşlarda sindirim sistemi kanserleri hep kötüya da dengesiz beslenme yüzünden çıkıyor. Mesela 2-3 günde bir yemek yediğinizde kaç günde bir tuvalete çıkabiliyorsunuz? Bağırsak kanserinden korunmanın en önemli şartı hergün düzenli tuvalete çıkabilecek şekilde beslenmek. Saç dökülmesi filan en basit şeyler. Allah korusun.
Lütfen kendinize dikkat edin.
merhaba başlıgınız ilgimi çekti okudum ama kusura bakmayın yorumlarım için ..a.s.
hiç birşey yemedim 9 gün demissiniz sonrada sütve çorbadan başka demişsiniz . süt va çorba hiç bişimi oluyo aceba bunu merek ettim .. evet tabi kilo alır ve verirsiniz kilo almanızın sebebi aç gezmeniz evet aç gezdiginiz için oluyo bütün bunlar . eger normal beslensenız bir düzeyde zaten kilo almassınız . peynir kalorili demissiniz her şey kalorili o zaman vucudunuz nerden beslenecek .. yaptıgınız kusura bakmayın ama çok şaçma ve yanliş ..kötükedihüso şaç dökülmesinden başka başınızda umarım bi saglık sorunu yoktur .. saglıklı ve mutlu kalın ... a.s.
pardon unutmuşum istediginiz kiloda kalmak istiyosanız . saglıklı bir diyet uygulayın aç kalarak degilde o zaman geri almassınız . aç kalarak verdiginiz için az da yeseniz hemen geri alırsınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?