Hiç adet olmadan anne olan bayanlar var mı??

aaaccc

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
103
5
318
İstanbul
İnşallah beni burada yalnız bırakmazsınız, hayatım boyunca sadece ilaçlarla adet gördüm, yumurtalıklarım hormon üretmiyormuş şuanda 1 yılı geçkin evliyim çocuk sahibi olabilmek için doktora gittik ve bana boşuna uğraşma senin çocuğun olmaz dediler.Ben bunu zaten 17,18 yıl öncede biliyordum ama belki teknoloji gelişmiştir dedik bi umut eşimle doktora gittik, eşime ben bu sorunumu evlenmede önce söylemiştim. oda kabul etmişti. doktor bize bunları söyleyince dünyam yıkıldı. Ama yinede allahtan umudumu kesmedim. sonra netten ibrahim saraçoğlunun sitesini gördüm.Telefon numarasını alıp aradım durumumu ona anlattım, e2 hormon değerimi biraz iyi buldu %40 bi şansın var dedi, sana 4 aşamalı bir kür göndericem dedi şuanda 3. aşamayı kullanıyorum sonra tekrar hormon tahlili yaptıracağım.inşallah değerlerim güzel çıkar ve bebişim olur... lütfen birbirimiz için dua edelim çünkü en makbul dua kişinin arkasından yapılan dua imiş, dualarınıza ihtiyacım var. Rabbim kimseyi huzurundan boş çevirmesin... AMİN

canım benim kuzenimin adetleride çok düzensizdi 5-6 ay da bir adet görüyordu.. evlenmeden önce doktora gitmişti doktor ona da senin çocuğun olmaz demişti ama şu an da 2 tane kızı var.. ALLAH nasip ettikten sonra hiç bir şey imkansız değil..Allah'ım sana da sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..

canım benim bu güzel dileklerin için ALLAH senden razı olsun rabbim seninde bütün dileklerini kabul etsin inşallah

banada bebegimin olmucagini söylemislerdi.hamile kalmama ragmen düsük yapiyordum.artik ümitlerimizi kestigimiz anca önce kizim geldi dünyaya, ardindan korunmama ragmen (spiralle) ogluma hamile kaldim.simdi saglikli 2 evlat sahibiyim.bana cocugumun olmucagini söyleyen doktor bunun mucize oldugunu söylüyor.üstelik kesinlikle bebek istemeye yönelik hicbir tedavi görmedik.demek istedigim su canim: Allah ol derse , olur.tip imkansiz dese bile.mucizeler insanlar icin,Allah`tan ümidini hic kesme.Allah yardimciniz olsun(amin)

Bende şunu anladım zaten bazen tıp insan vücudu için yetersiz kalıyor... her şey ama her şey rabbimin elinde, canım çocuklarını Allah bağışlasın rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah Allahım isteyen herkeze evlat sahibi yapsın.... senin sağlık sorunun neydi canım neden sana olmaz dediler çocuğun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…