• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Hiç Affetmedim Kendimi..!"

husundark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
90
2
48
Biraz önce dinLediğim şarkıda geçiyodu

"Ben HataLarım İçin, Sana YaptıkLarım İçin, Hiç Affetmedim Kendimi.."

Kendimi affedemediğim hataLarım geLdi gözümün önüne..

SizLerin de vardır di mi 'nasıl yapabildim bunu' dediğiniz anLarınız.

KonuşaLım mı biraz =)

Son düzenleme:
Affedilmiycek ne yaptin arkadasim ya ?En zoruda insanin kendi vicdaniyla basbasa kalmasidir,belki baskalari affeder ama insan en zor kendini affeder:50:

yaptiklarimdan dolayi buyuk pismanliklar duydugum hic bir sey yok. tabi ufak tefek seyler olmasaydi da olurdu diye de dusunuyorum fakat bir insan yaptigi seylerin arkasinda gururla duramiyorsa o zaman buyuk kisilik sorunlari baslar. umarim kimse boyle birsey yasamaz.

Biraz önce dinLediğim şarkıda geçiyodu

"Ben HataLarım İçin, Sana YaptıkLarım İçin, Hiç Affetmedim Kendimi.."

Kendimi affedemediğim hataLarım geLdi gözümün önüne..

SizLerin de vardır di mi 'nasıl yapabildim bunu' dediğiniz anLarınız.

KonuşaLım mı biraz =)

İnsanın yaptığı yanlışları FARKEDEBİLMESİ ve bunlardan PİŞMANLIK duyabilmesi yanlışlarını TELAFİ etmeye çalışması çok güzel bir şeydir.Herkes başkasının yanlışlarıyla uğraşmayı bırakıp kendi yanlışlarına GEREKTİĞİ gibi pişman olabilse dünyada sorun olmaz.Böyle bir forum da olmazdı sanırım :34:

keşke yapmasaydım söylemeseydim yada keşke kalbinin kırmasaydım dedim ama kendimi affedemeyeceğim kadar değil

ama birkaç sene önce bir şeyi gördüm doğru muydu ne kadar doğruydu bilemicem ve kimseye lafını etmedim.ama eğer anladığım gibiyse ki bunu artık öğrenemem ama öğrenirsem kendimi o zaman affedemeyebilirim

inşallah yanlış görmüşümdür yanlış anlamışımdır

Verilmemesi gereken insanlara verilmeyecek değerler verdim. Hala affedemem kendimi. Gençlik işte...

bende verilmemesi gereken bi insana gereginden fazla deger verip güvendiğim için KEŞKEE güvenmeseydim deger vermeseydim diyorum maleseff............

Back
X