Yok valla fakir demezdim de yine sosyal ilişkiler kuramıyor derdim. Şimdi neden kuramadığınızı anladım basbayağı görgüsüzsünüz.Neden? Kadın belli ki bizim sektörü tanıyor olaylarda aynı dediği gibi zaten. Şuan çevresiz insan vizyonsuz görünüyor. Ben oraya aylık gelirimi yazmasaydım ilk düşüneceğiniz şey de fakir sünepe olduğumuz olacaktı. Bu insanın doğasında var.
Bunlar nasıl cümleler. Geçim sıkıntısı çekenler sünepe mi? Niye arkadaşınız olmadigi çok belli. Vizyon da böyle birsey degil. Bu olsa olsa görgüsüzlük olur.Neden? Kadın belli ki bizim sektörü tanıyor olaylarda aynı dediği gibi zaten. Şuan çevresiz insan vizyonsuz görünüyor. Ben oraya aylık gelirimi yazmasaydım ilk düşüneceğiniz şey de fakir sünepe olduğumuz olacaktı. Bu insanın doğasında var.
İlk yazdığım yorum, görgüsüzlük var sanki insanlar kaçıyordu. Bağırıyo kız kadın hxhxYok valla fakir demezdim de yine sosyal ilişkiler kuramıyor derdim. Şimdi neden kuramadığınızı anladım basbayağı görgüsüzsünüz.
Muhtemelen arkadaşlarınızla çıkınca bu kafada alınan çanta; şu kadara gidilen otel tatili falan konuşuyorsunuz
Ben geç anlarım birazİlk yazdığım yorum, görgüsüzlük var sanki insanlar kaçıyordu. Bağırıyo kız kadın hxhx
O parayla nasıl fakir oluyorsunuz.. bayağı zenginsiniz ve bunu vurgulamakta da hoşlaniyorsunuzGeçenlerde böyle bir konu görmüştüm çoğu kişi “fakirsiniz kimse sizinle dost olmak istemiyor” dediği için yazma gereği hissetmiştim. Konudan kaldırdım bu bilgileri.
İlla hermes çantayı mı vursun ilk buluşmada masayaBen geç anlarım biraz
Dört kiramız iki arabamız 550 binden de anlamadım valla şimdi
Yazıklar olsun bana
Ben onu da anlamam, belki çakma nerden belli derimİlla hermes çantayı mı vursun ilk buluşmada masayaanla biraz zengin işte
Bugün bunu başka bir konuda yine yazdım. Arkadaş çevrem hep zengin. Arkadaşlarımın eşleri sanayici, kliniği olan doktor falan. Kızların arabası benim zar zor çıkardığım, borçlanıp aldığım ev parası değerinde. Bunu asla dillendirmezler, keko gibi gelir belirtmezler. Hatta hep mütevazı konuşup davranırlar. Dışlanmışlık hissetmeyi geçtim, bensiz plan yapmamaya çalışırlar. Ben ve eşim öğretmeniz bu arada. Yani öyle bir doğa yok. O görgüsüzlere has bir kıroluk.Neden? Kadın belli ki bizim sektörü tanıyor olaylarda aynı dediği gibi zaten. Şuan çevresiz insan vizyonsuz görünüyor. Ben oraya aylık gelirimi yazmasaydım ilk düşüneceğiniz şey de fakir sünepe olduğumuz olacaktı. Bu insanın doğasında var.
Fatura ibraz edecek bi havası var ama bilemedimBen onu da anlamam, belki çakma nerden belli derim
Hangi çanta bu ben yabanciyimda bu olaylaraBen onu da anlamam, belki çakma nerden belli derim
Bacım zaten gerçekten zengin olan buna vurgu yapmaz. Anlatma ihtiyacı duymaz. Görgüsüzlük sonradan bulunan parayla yüklenir bazılarına.Bugün bunu başka bir konuda yine yazdım. Arkadaş çevrem hep zengin. Arkadaşlarımın eşleri sanayici, kliniği olan doktor falan. Kızların arabası benim zar zor çıkardığım, borçlanıp aldığım ev parası değerinde. Bunu asla dillendirmezler, keko gibi gelir belirtmezler. Hatta hep mütevazı konuşup davranırlar. Dışlanmışlık hissetmeyi geçtim, bensiz plan yapmamaya çalışırlar. Ben ve eşim öğretmeniz bu arada. Yani öyle bir doğa yok. O görgüsüzlere has bir kıroluk.
benim de en samimi arkadaşım beni ikiye katlar beşe çarpar. Ama bunu dillendirmez. Arabasından oturduğu evden belli yani. Kör değiliz anlıyoruz ama öyle gözüme sokmaz.Bugün bunu başka bir konuda yine yazdım. Arkadaş çevrem hep zengin. Arkadaşlarımın eşleri sanayici, kliniği olan doktor falan. Kızların arabası benim zar zor çıkardığım, borçlanıp aldığım ev parası değerinde. Bunu asla dillendirmezler, keko gibi gelir belirtmezler. Hatta hep mütevazı konuşup davranırlar. Dışlanmışlık hissetmeyi geçtim, bensiz plan yapmamaya çalışırlar. Ben ve eşim öğretmeniz bu arada. Yani öyle bir doğa yok. O görgüsüzlere has bir kıroluk.
O markanın bir terliği var heleHangi çanta bu ben yabanciyimda bu olaylara
İnanın çok zengin arkadaşlarım var. Yanlarında solda sıfır kalırım. Ama aşırı gerizekalılar, hayatlarında okul yüzü görmemişler,paranın her şeyi satın alabileceğine inanıyorlar. Aynı anda asla iki aileyle arkadaş olamıyorlar. Bir aileyi gözlerine kestirip her şeyi o aileyle yapmak istiyorlar. Sonra görgüsüzlükleri yüzünden o aileyi ellerinden kaçırıp başka bir aileyle yakınlaşmaya çalışıyorlar. Bana da kanca takmaya çalıştılar yüz vermedim mesela. Ne konuda konuşacağım ki? Siyaset konuşamam,din konuşamam,ekonomi konuşamam,tatil konuşamam,alışveriş konuşamam,sanat konuşamam,spor konuşamam. Ee geriye bir şey kalmadı zaten. Onun bildiği şeyler hangi ülkede ne restoran var ,çanta ayakkabı markaları,tırnak yaptırma yerleri,estetik klinikleri,eve gelen hizmetçi,özel şoför cart curt.Yorumunuz çok kıymetli olduBir beyaz yakalı olarak her cümle çok ama çok önemli.
Benim aldığım terlik 100 TL çantam 300 markalara alakam yok bu arada ben intihar etmeye gidiyorum zengin değilimO markanın bir terliği var hele
Bildiğin görüntü pazar terliği sırf aşırı aşırı pahalı diye alıyorlar. İşportacılarda da çakması dolu. Bence çok büyük enayilik mesela bu ama zenginler için para değil tabii
Burada gerekirse size bile harçlık verebilecek seviyede insanlar da var ama kimse gözümüze sokmakta yarışmıyor çok şükür. Neden arkadaş bulamadığınızın cevabı bu cümlede var.Konuyu çok farklı yerlere çektiniz hanımlar. Ama çok doğal burada herkes var. Mesela evde kocam gelse de çıkmadan harçlığımı bıraksa diye yolunu gözleyenlerden fikir almaya çalışmak benim hatamdı haklısınız. Medeni yorum yapanlara ayrıca teşekkürler.
Evde oturuyordum sünepe oldum durduk yerefakir sünepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?