hiç aklıma gelmeyecek birşey oldu çok kötüyüm

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
37
merhaba kızlar evlıyım 2 senedir 3 katlı bir dairenin birinci katında oturuyorum.
kucuk bır alaturka tuvaleti vardı ben evlednıgımız ilk gunden beri kapadım deliğini ve orayı depo gibi kullanıyorduk. gecen gece eşim kucuk tuvalette bir poşet sesleri var dedi bende düşüyorlardır dedim.önemsemedim dun gece aynı sesleri bende duydum ve tıkırtılarda vardı çok asırı rahatsız oldum eşimde hayvanlardan pek haz etmez fare olabıleceği geldi aklımıza ama açıp bakamadık açıkcası tum gece boyu tıkırtıları bitmedi.bugunde bir abi var onu cagırdık onunla beraber eşim açtı depoyu eşyaları boşalttık birde baktık bazı yerlerde fare dışkısı ama afedersiniz öyle böyle değil çok aşırı büyüktü lağım faresi girmiş kucuk lavoboma anlayacagınız. resmen tuvalet deliğinin kapağını kemırmış inanılır sey değil herşeyi boşalttık heryeri camasır suyuyla sildim atılacakları attık inanın ellerim camasır suyundan suan okadar gergin ki deliğide su dolu damacanayla kapadık bir çözüm bulana kadar idare eder diye dusunuyorum ama gelelım sorunuma ya hastalık bulastıysa çok kötüyüm kafayı yıyeceğim takıntı yaptım. farelerden veba bulasıyormus çok korkuyorum resmen tuvalet borusununda gezınıp gezinip gelmş iğrenç. çok korkuyorum kızlar sizce hastalık bulasırmı?

Geçmiş olsun.
Damacanayı da yer o fare ,plastiği severler.
Beton ya da benzeri bir ağırlık ile kapatmanız daha sağlıklı olur.
Hastalık kapma ihtimaliniz her zaman var,en iyisi ilk fırsatta doktora görünün şansa bırakmaya gelmez bu işler.
İnşallah hastalık vs olmaz.

Tenle ya da yiyeceklerinizle temas olmadigi surece hastalik bulasmaz bence. Zaten heryeri temizlemissiniz. Evde baska yerlere girmemis di mi? Ay fare cok igrenc birsey. Insallah gelmez Bir daha.

off ya ne dıye gıdeceğim simdı dr a ne dıyeyım mesela fare cıktı evden bı kontrol edın desem olurmu acaba? evet yarın alçı yapacagız bu gecelık ıdare etsın inşallah eder

Hastalık buluşacağını sanmıyorum
Bir daha böyle bir durum yaşamamak için önleminizi alın derim fare tehlikelidir
Gece uykunuzda kemirebilir sizi allah korusun
Şimdi birşey aklıma geldi
Bizim Bir tanıdık vardı o anlatmıştı 8 yıl boyunca adam hücre hapsinde kalmış
Küçücük odayı kocaman bir lağam faresiyle paylaşmış 8 yıl
Hergün yemeği gelince bütün ekmeğini fareye verirmiş onu yemesin diye
O fare onun tek arkadaşıymış hem korkarmış fareden hem konuşurmuş
Feci birşey

Siz diskisina mi dokundunuz? Yani veba nin ne sekilde orraya cikan bi hastalık olduğunu bilmiyorum ama çıksa bile tedavisi var. Çok sorun yapmayın.

Tenle ya da yiyeceklerinizle temas olmadigi surece hastalik bulasmaz bence. Zaten heryeri temizlemissiniz. Evde baska yerlere girmemis di mi? Ay fare cok igrenc birsey. Insallah gelmez Bir daha.
temas etmedıgını dusunuyorum ben gun içinde bır kaç kere gırmıstım seslerı farketmeden bısı alıp cıkmıstım hıc rastlamadım ama onun degdıgı esyalarla muhakkak temas etmısımdır off allah kmsenın basına vermesın

ayyy cok fenaaa :) diğer odalarda hıc yok zaten kucuk lavobomda var delikten gırıp cıkıyormus çok teşekkür ederimmm

Ayyy tüylerim diken diken oldu. Umarım birşey yoktur ama hastalık felan bulaşsa farkedilir bence. Aman dikkat edin en kısa zamanda hallolour umarım fazlada takmayın çok büyük birşey değil inşallah

Ayyy tüylerim diken diken oldu. Umarım birşey yoktur ama hastalık felan bulaşsa farkedilir bence. Aman dikkat edin en kısa zamanda hallolour umarım fazlada takmayın çok büyük birşey değil inşallah
benıde urkuten afedersınız dıskısının buyuklugu mutlak irice bir hayvandı allahımm ıyııkı karsılasmadık... çok saolun ♥

Birde fare delikten girip çıkıyor muydu? Yani tuvalette gezebiliyor muydu?

off ya ne dıye gıdeceğim simdı dr a ne dıyeyım mesela fare cıktı evden bı kontrol edın desem olurmu acaba? evet yarın alçı yapacagız bu gecelık ıdare etsın inşallah eder
Aynen öyle diyeceksin.
Tedbir amaçlı kontrol.
Bu gece idare eder tabi ki ,o kadar korkmayın.
Tekrar geçmiş olsun.

Eşin hayvanları sevse ne olacaktı fareyi evlat mı edinicektiniz bu ayrıntı komik olmuş. Fareden başka ne olacaktı ki sanki merak etme çamaşır suyu yeterli şekilde dezenfekte etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…