kalsın bencede yaBulaşması bişey. Veba 17. yüzyılda kalmamış mıydı?
off ya ne dıye gıdeceğim simdı dr a ne dıyeyım mesela fare cıktı evden bı kontrol edın desem olurmu acaba? evet yarın alçı yapacagız bu gecelık ıdare etsın inşallah ederGeçmiş olsun.
Damacanayı da yer o fare ,plastiği severler.
Beton ya da benzeri bir ağırlık ile kapatmanız daha sağlıklı olur.
Hastalık kapma ihtimaliniz her zaman var,en iyisi ilk fırsatta doktora görünün şansa bırakmaya gelmez bu işler.
İnşallah hastalık vs olmaz.
temas etmedıgını dusunuyorum ben gun içinde bır kaç kere gırmıstım seslerı farketmeden bısı alıp cıkmıstım hıc rastlamadım ama onun degdıgı esyalarla muhakkak temas etmısımdır off allah kmsenın basına vermesınTenle ya da yiyeceklerinizle temas olmadigi surece hastalik bulasmaz bence. Zaten heryeri temizlemissiniz. Evde baska yerlere girmemis di mi? Ay fare cok igrenc birsey. Insallah gelmez Bir daha.
eldıvenle dokundum ama yınede surulmus olabılır yada onun gezındıgı esyalara dokunmus olabılırım çok tesekkurlerSiz diskisina mi dokundunuz? Yani veba nin ne sekilde orraya cikan bi hastalık olduğunu bilmiyorum ama çıksa bile tedavisi var. Çok sorun yapmayın.
birde çıktıgı yer iğrenc otesi allahtan dıger odalarımda yokAyy fare mi en korktuğum hayvanlarin en başında gelir
Allah yardimcin olsun kurtulmasi zor:bir hayvan
ayyy cok fenaaa :) diğer odalarda hıc yok zaten kucuk lavobomda var delikten gırıp cıkıyormus çok teşekkür ederimmmHastalık buluşacağını sanmıyorum
Bir daha böyle bir durum yaşamamak için önleminizi alın derim fare tehlikelidir
Gece uykunuzda kemirebilir sizi allah korusun
Şimdi birşey aklıma geldi
Bizim Bir tanıdık vardı o anlatmıştı 8 yıl boyunca adam hücre hapsinde kalmış
Küçücük odayı kocaman bir lağam faresiyle paylaşmış 8 yıl
Hergün yemeği gelince bütün ekmeğini fareye verirmiş onu yemesin diye
O fare onun tek arkadaşıymış hem korkarmış fareden hem konuşurmuş
Feci birşey
Ne demek canım aman dikkat et gerekirse araştır ilaçlat :)ayyy cok fenaaa :) diğer odalarda hıc yok zaten kucuk lavobomda var delikten gırıp cıkıyormus çok teşekkür ederimmm
benıde urkuten afedersınız dıskısının buyuklugu mutlak irice bir hayvandı allahımm ıyııkı karsılasmadık... çok saolun ♥Ayyy tüylerim diken diken oldu. Umarım birşey yoktur ama hastalık felan bulaşsa farkedilir bence. Aman dikkat edin en kısa zamanda hallolour umarım fazlada takmayın çok büyük birşey değil inşallah
Aynen öyle diyeceksin.off ya ne dıye gıdeceğim simdı dr a ne dıyeyım mesela fare cıktı evden bı kontrol edın desem olurmu acaba? evet yarın alçı yapacagız bu gecelık ıdare etsın inşallah eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?