hiç aklıma gelmeyecek birşey oldu çok kötüyüm

Aynen öyle diyeceksin.
Tedbir amaçlı kontrol.
Bu gece idare eder tabi ki ,o kadar korkmayın.
Tekrar geçmiş olsun.
naftalin ve lavobo acıcı da doktuk de
Eşin hayvanları sevse ne olacaktı fareyi evlat mı edinicektiniz bu ayrıntı komik olmuş. Fareden başka ne olacaktı ki sanki merak etme çamaşır suyu yeterli şekilde dezenfekte etmiştir
kapıyı açıp ne olduguna bakamadıgımz acısından söyemıstım

vebayi bilmemde o hayvanlar kuduz 2 metre kadarda sicrayabiliyorlar diye biliyorum deligini kaoatmak icin bi ustayla gorusun derim mutlaka bi cozumu vardir

Benimde eski evimde klozetin gider borusunu yemiş yemiş ordan çıkmıştı 6aulik hamileydim eve bi geldik eşimle şok a girdik gece nöbetçi eczane bulup ilaç falan aldık çok kötüydü anlatamam.kirli.sspetimdeki esyalarimi bile çop e atmistim temizliği anlatmıyorum bile.

Alaturka tuvalet madem üzerine doğrudan şişe koymak yerine fayans gibi bisey le kapatın üzerine ağırlık koyun şişe gibi çünkü çok ufak yerlerden geçebilir onlar kemiksiz oldukları için

Durup dururken veba olmaz ki hayvanda, çevrenizde bu hastalığı taşıyan birilerinden ona, ondan da size anca öyle bulaşır da vebayı da artık hiç duymuyoruz.
Ben çocukken bizim eve de tuvaletten lağım faresi dadanmıştı, uzun takipler sonucu yakalayıp öldürmüştük. O zamana kadar tuvaletin kapısını kemirip biz yokken evde orda burda az gezmemişti. Geceleri kapıların altına bir şeyler tıkıyorduk giremesin diye. Lağım faresi sonuçta, tabiki pis ama öyle durduk yere veba meba kapmazsınız o yönden endişelenmeyin. Ama başka mikroplardan oluşabilecek hastalıklar için bi uzmana başvurun bence.

bakinirken bir cozum okudum deligin ebatlarinda bir pet siseyi delige oturtup icine alci dokuyolarmis
evet bende burada okudum yarın alcı alacagım ya tuvalet kapagına yada sıseye yapacagım bakalım bencede cozum olur gibi gelıyor ınsallah yarına kadar idare eder cok saol canım ilginee

Marangozdan deligin ölçüsünde kocaman bir takoz yaptırın fitil gibi deliğe oturtun bolca da zehir dökün çıkamaz

Size hastalık bulaştırması imkansıza yakın dert etmeyin, ısırması ya da yiyecekle teması gibi durumlarda tehlikeli olabilirdi. Onun değdiği bi yerden size hastalık geçme ihtimali çok çok düşük. Ancak orda sakladığınız eşyalarınız her neyse iyice kontrol edin, yavru, dışkı vs olmasın. Yavru olsa illa farkederdiniz ama yine de belli olmaz kontrol etmekten fayda var.

Gecmis olsun. Nerden okudum bu konuyu. .

Yikamissiniz herseyi. Olasilik cok düsük. Ona bakarsaniz disarda yediginiz bir yiyecege de temas etmis olabilir.

Çok geçmiş olsun. Annemlerin de çatısına dadanmıştı bi ara bu yaratıklar babam geldikleri borunun içine dikenli tel döşeyip sonra kapatmıştı deliği bidaha gelen giden olmadı şükür :)

Fare dışkısından şu zamanda veba değilde hantavirus bulaşabilir. Ağızlık takın oraya girdiğinizde birdaha girerlerse. Yani sanmıyorum bişey olacağını ama bende tedirgin olurdum yerinizde olsam.

Gecmis olsun. Nerden okudum bu konuyu. .

Yikamissiniz herseyi. Olasilik cok düsük. Ona bakarsaniz disarda yediginiz bir yiyecege de temas etmis olabilir.
çok tesekkurler canım

Çok geçmiş olsun bizim evimizde de iki lavabo var alaturka olanı aynı sizin gibi kapatıp depo yapmıştım ama şimdi bunu okuyunca gözüm korktu.

Çok geçmiş olsun bizim evimizde de iki lavabo var alaturka olanı aynı sizin gibi kapatıp depo yapmıştım ama şimdi bunu okuyunca gözüm korktu.
deliği alçı yada çimento tarzı kemırılmeyecek seylerle kapatırsanız sızın basınıza gelmez canım allah kmsenın basına vermesın benim de hiç aklıma gelmedıgı ıcın sadece wc matikle kapamıstım delıgı kemırmıs haliyle

Ya küçük alaturka tuvaletleri nasıl depo olarak kullanabiliyorsunuz benim midem bulanıyor

Ya küçük alaturka tuvaletleri nasıl depo olarak kullanabiliyorsunuz benim midem bulanıyor

Niye

Taşın üstünü mukavva ya da plastikle kapatıyorsun oldu bitti

Orası da fayans yerler karo aynı diğer yerler mutfak ve banyo gibi

Yiyecek koyulmayabilir belki de deterjana viledaya tamir aletine bavula vs bir şey olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…