naftalin ve lavobo acıcı da doktuk deAynen öyle diyeceksin.
Tedbir amaçlı kontrol.
Bu gece idare eder tabi ki ,o kadar korkmayın.
Tekrar geçmiş olsun.
kapıyı açıp ne olduguna bakamadıgımz acısından söyemıstımEşin hayvanları sevse ne olacaktı fareyi evlat mı edinicektinizbu ayrıntı komik olmuş. Fareden başka ne olacaktı ki sanki merak etme çamaşır suyu yeterli şekilde dezenfekte etmiştir
vebayi bilmemde o hayvanlar kuduz 2 metre kadarda sicrayabiliyorlar diye biliyorum deligini kaoatmak icin bi ustayla gorusun derim mutlaka bi cozumu vardirmerhaba kızlar evlıyım 2 senedir 3 katlı bir dairenin birinci katında oturuyorum.
kucuk bır alaturka tuvaleti vardı ben evlednıgımız ilk gunden beri kapadım deliğini ve orayı depo gibi kullanıyorduk. gecen gece eşim kucuk tuvalette bir poşet sesleri var dedi bende düşüyorlardır dedim.önemsemedim dun gece aynı sesleri bende duydum ve tıkırtılarda vardı çok asırı rahatsız oldum eşimde hayvanlardan pek haz etmez fare olabıleceği geldi aklımıza ama açıp bakamadık açıkcası tum gece boyu tıkırtıları bitmedi.bugunde bir abi var onu cagırdık onunla beraber eşim açtı depoyu eşyaları boşalttık birde baktık bazı yerlerde fare dışkısı ama afedersiniz öyle böyle değil çok aşırı büyüktü lağım faresi girmiş kucuk lavoboma anlayacagınız. resmen tuvalet deliğinin kapağını kemırmış inanılır sey değil herşeyi boşalttık heryeri camasır suyuyla sildim atılacakları attık inanın ellerim camasır suyundan suan okadar gergin ki deliğide su dolu damacanayla kapadık bir çözüm bulana kadar idare eder diye dusunuyorum ama gelelım sorunuma ya hastalık bulastıysa çok kötüyüm kafayı yıyeceğim takıntı yaptım. farelerden veba bulasıyormus çok korkuyorum resmen tuvalet borusununda gezınıp gezinip gelmş iğrenç. çok korkuyorum kızlar sizce hastalık bulasırmı?
çok tesekkuler canımmvebayi bilmemde o hayvanlar kuduz 2 metre kadarda sicrayabiliyorlar diye biliyorum deligini kaoatmak icin bi ustayla gorusun derim mutlaka bi cozumu vardir
bakinirken bir cozum okudum deligin ebatlarinda bir pet siseyi delige oturtup icine alci dokuyolarmisçok tesekkuler canımm
evet bende burada okudum yarın alcı alacagım ya tuvalet kapagına yada sıseye yapacagım bakalım bencede cozum olur gibi gelıyor ınsallah yarına kadar idare eder cok saol canım ilgineebakinirken bir cozum okudum deligin ebatlarinda bir pet siseyi delige oturtup icine alci dokuyolarmis
Benimde eski evimde klozetin gider borusunu yemiş yemiş ordan çıkmıştı 6aulik hamileydim eve bi geldik eşimle şok a girdik gece nöbetçi eczane bulup ilaç falan aldık çok kötüydü anlatamam.kirli.sspetimdeki esyalarimi bile çop e atmistim temizliği anlatmıyorum bile.
Alaturka tuvalet madem üzerine doğrudan şişe koymak yerine fayans gibi bisey le kapatın üzerine ağırlık koyun şişe gibi çünkü çok ufak yerlerden geçebilir onlar kemiksiz oldukları için[
çok tesekkurler canımGecmis olsun. Nerden okudum bu konuyu..
Yikamissiniz herseyi. Olasilik cok düsük. Ona bakarsaniz disarda yediginiz bir yiyecege de temas etmis olabilir.
deliği alçı yada çimento tarzı kemırılmeyecek seylerle kapatırsanız sızın basınıza gelmez canım allah kmsenın basına vermesınÇok geçmiş olsun bizim evimizde de iki lavabo var alaturka olanı aynı sizin gibi kapatıp depo yapmıştım ama şimdi bunu okuyunca gözüm korktu.
bende cok hassasım bu konuda fakat gıda ve giyim tarzı seyler yoktu içinde sadece ütü masası camasır askılıgı sepet gibi şeylerYa küçük alaturka tuvaletleri nasıl depo olarak kullanabiliyorsunuz benim midem bulanıyor
Ya küçük alaturka tuvaletleri nasıl depo olarak kullanabiliyorsunuz benim midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?