Hiç aklıma gelmezdi

Tek isteğim pişman olması bu yaptıklarından dolayı sürünmesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu tipler pişman olsada düzelmez düşünsenize bigün balkona dahi çıkarmıycak sizi evin perdeleri ni kapatıp güneş yüzü göremeyen kadınlar var.merak ettim ayrıldıktan sonra ohh dünya varmış demedinizmi ne biliyim istediğiniz giyip kafanıza göre biyere gitmedinizmi

Aynen öyle bundan çok bunalmıştım. Küçük çocuk gibi yönetilmekten kısıtlamalardan ama bir yani insanın istiyo işte resmen dert arıyo gibiyim ama..

Dedim rahatladım hatta çok mutluydum özgürdğm çünkü. diyorum ya beni tekrar böyle yapan o benim aldığım hediyeyi kardeşine verdi ben daha hediyesine bakamazken o verdi ve onun yanında kullandırıyo nasıl yapar bunu bu dokunuyo bana ve üzüyo. Bir de arayıp laf söyleyemediğim için daha çok içimde birikiyo. Oysa şöyle arayıp bi sen nasıl bir insansın diyesim var ona

okurken bunaldım
keşke seni cebinde falan taşısaymış
ne kadar saçma
beyimiz gitme yapma diyecek sen yapmayacaksın
bence kurtulduguna şükret

Kurtulduğun için şükür duası etmelisin. Hani ne yapmalıyım diye sormuşsun ya. Ciddiyim bu konuda. Ucuz kurtulmuşsun. Sen onun kulu musun, kölesi misin? Ne demek benden izin almadan hiçbirşey yapamazsın. Sendeki bu hisse Stockholm sendromu deniyor. İşkencecine aşık olmak yani. Düşünmemeye çalış, başka şeylerle vakit geçir ve dediğim gibi kurtulduğun için bol bol dua et.

okurken bunaldım
keşke seni cebinde falan taşısaymış
ne kadar saçma
beyimiz gitme yapma diyecek sen yapmayacaksın
bence kurtulduguna şükret

Siz okurken ben yaşarken bunaldım ama içime söz geçiremiyorum. Galiba kızgınlığımın dışa vurumu gibi bişe bu

Öneriniz için teşekkür ederim evet galiba biraz daha devam etseydi işkencicime kesin bağlı ve kör kütük aşık olacaktı

Siz okurken ben yaşarken bunaldım ama içime söz geçiremiyorum. Galiba kızgınlığımın dışa vurumu gibi bişe bu

zamanla alışırsın
aynı ildeyseniz tatile falan çıkın
bolbol eglenmeye bakın
arkadaşlarınızla kuzenlerinizle vs takılın zamanınız dolu geçsin ki aklınıza gelmesin

O bunu yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz cok kırıcı yaptigi seyler kesinlijle aci ceksenizde dönmeyin bence ne ayip ya hem suclu hem guclu kendinizi ondan vazgecebileceginize dair telkinlerde bulunun

zamanla alışırsın
aynı ildeyseniz tatile falan çıkın
bolbol eglenmeye bakın
arkadaşlarınızla kuzenlerinizle vs takılın zamanınız dolu geçsin ki aklınıza gelmesin

O aklıma gelmese de kızgınlığım geliyo o nasıl geçecek

sitrese gerek yok
şuan yaşadığın şey

hayata geri dönme çabası
biraz zaman geçsin
rahatlığa alış
gelirsin kendine
esarette mutluluk olmaz

boşverin kime verirseversin hediyeyi sizde atıp çöpe gitsin inanın insan rahatlıyo.mesela ben birini hayatımdan çıkardıysam ilk numarasını silerim sonra resim falan varsa hıncımı çıkara çıkara parçalarım çok iyi geliyo bana.onu hatırlatan bişey olmasın etrafta...valla hayat o kadar güzelki böyle hayatı zindan eden insanlar için karartmaya hiç değmez ilerde içinizdeki bu sıkıntı geçince iyiki diyeceksiniz keşke daha önce ayrılsaymışım diyeceksiniz o kadar eminimki...

Özgürlüğün tadını çıkar tabiki... Alışkanlık olmuş sanırım biraz seninki.O kadar kısıtlamadan sonra karışan yok tabiki tuhaf hissedeceksin alışmamışsın ögür olmaya...

Stockholm sendromunu duydun mu

İlk aklıma geleni yazmışsın.

Konu sahibi bu aşk değil bağımlılık.
Senin şimdi hafif gördüğün kısıtlanma ileride en büyük kabusun olacaktı. Burada bu konuda tecrübeli bayanlar var bence bir de onlardan dinle.
Hiç kimse kimsenin özgürlüğünü kisıtlayamaz. Buna da gerekçe olarak aşığım, seviyorum falan diyemez.

İnşallah çok sağolun

Çok haklısınız..

beynin oyunu bunlar kötüyü unutturur aklında iyi hatıralar kalır.o yuzden her ölenin arkasından ağlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…