zaman zaman diyorum zamanla alışacaksın ... özgürlüğün tadını çıkar bence öyle kısıtlamalarla bir ömür geçmez...
Evet hiç aklıma gelmezdi böyle ayrılacağımız bu kadar kötü olacağımıda düşünmezdim. İlk şüpheliydim sevgimden meğer ben aşık olmaktan korkmuşum kendimi sevmiyorum diye kandırmışım. Oysa öyle seviyormuşumki. Sürekli kısıtlamalarından dışarı bile ondan izin alarak çıkmamdan çok sıkılmıştım. O istemediği sürece dışarı çıkamaz bir yere gidemez biriyle konuşamaz olmuştum ve bunalmıştım. Onun tek kötü yanı bu kısıtlayıcılığı benimse nazım ve kırılgan olmam. Evet nazlı bir insanım çabukta kırılıyorum dediklerine ama bu hale gelmemize gerek yoktu kendimde suç yok dememek için ekledim bunu. En son tartışmamız kısıtlamasından oldu. Ben izin vermeden hiçbir şey yapamazsın dedi defalarca ve en sonunda bir küfür etti ve çok dokundu öyle bitirdim. Eğer şimdi böyle küfür ettiyse bana ilerde neler yapar diye. ayrıldık ve o kadar bunalmıştımki özgürlüğüme kavuştum diye düşündüm. Ama şimdi öyle değil onu çok özledim. Aramamam lazım merak etmemem lazım kendimi engelliyorum ama ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum. Buna birde öyle bi kızgınlık eklendiki.. Ona aldığım hediyeyi kardeşine vermiş ve şuan o kullanıyo. Bunu nasıl yaptı BENİM ONA aldığımı nasıl kardeşine verdi bu kadar mı önemsizdiinanın canım acıyo ne yapmalıyım bilmiyorum döner mi pişman olur mu onu da bilmiyorum. Kızgınım kırgınım hemde çok. Benim aldığım hediyeyi vermesi ne demek onun kullanması ne demek niye yaptı böyle bir şey zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim bir akıl verin ne yapmalıyım niye yaptı bunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hiç aklıma gelmezdi böyle ayrılacağımız bu kadar kötü olacağımıda düşünmezdim. İlk şüpheliydim sevgimden meğer ben aşık olmaktan korkmuşum kendimi sevmiyorum diye kandırmışım. Oysa öyle seviyormuşumki. Sürekli kısıtlamalarından dışarı bile ondan izin alarak çıkmamdan çok sıkılmıştım. O istemediği sürece dışarı çıkamaz bir yere gidemez biriyle konuşamaz olmuştum ve bunalmıştım. Onun tek kötü yanı bu kısıtlayıcılığı benimse nazım ve kırılgan olmam. Evet nazlı bir insanım çabukta kırılıyorum dediklerine ama bu hale gelmemize gerek yoktu kendimde suç yok dememek için ekledim bunu. En son tartışmamız kısıtlamasından oldu. Ben izin vermeden hiçbir şey yapamazsın dedi defalarca ve en sonunda bir küfür etti ve çok dokundu öyle bitirdim. Eğer şimdi böyle küfür ettiyse bana ilerde neler yapar diye. ayrıldık ve o kadar bunalmıştımki özgürlüğüme kavuştum diye düşündüm. Ama şimdi öyle değil onu çok özledim. Aramamam lazım merak etmemem lazım kendimi engelliyorum ama ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum. Buna birde öyle bi kızgınlık eklendiki.. Ona aldığım hediyeyi kardeşine vermiş ve şuan o kullanıyo. Bunu nasıl yaptı BENİM ONA aldığımı nasıl kardeşine verdi bu kadar mı önemsizdiinanın canım acıyo ne yapmalıyım bilmiyorum döner mi pişman olur mu onu da bilmiyorum. Kızgınım kırgınım hemde çok. Benim aldığım hediyeyi vermesi ne demek onun kullanması ne demek niye yaptı böyle bir şey zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim bir akıl verin ne yapmalıyım niye yaptı bunu
Zaman geçtikçe insan daha da çok düşünmeye başlıyo hele o yaptığından sonra aklımın hep bir kenarında nasıl yaptı diye oysa cevabı sadece onda
Tek kötü yönü beni kısıtlamasıydı diyorsun. Daha n'olsun ki? Ondan izinsiz dışarı çıkmam, ondan izinsiz kimseyle konuşamam, he bir de küfür var.
Sizin aklınız kendinize yetmiyor mu kiminle konuşulur konuşulmaz, ne zaman niçin dışarı çıkılır çıkılmaz kendi kendinize karar veremeyeceksiniz?
Sizi siz olmaktan çıkaran, en hafif tabiriyle bağımlı bir çocuğa dönüştüren bir erkek için, bugününüzü ağlayarak heba etmeniz üzücü.
.
Insan babasindan bile izin almiyo, ne vasifla onun izni olmadan adim atmayacakmissin? Evlensen balkona cikarmazdi o psikopat seni. Allah kurtarmis
Stockholm sendromunu duydun mu
şuan bence yaşadığın boşluk sadece ona karşı olan alışkanlığın çünkü ona bağımlı yaşamışsın sürekli bir izin almak aramak falan filan... inan bana zamanla geçer... her insanın kendi aklı var nereye nezman ne şekilde gideceğin seni ilgilendirir...
Canım bu çok zor bir durum benimde eşim öyle idiiii.... Ama en son büyük tartıştık tamam dedi sonra bir süre bıraktı rahattim... Ama yine yavaştan başladı yani huylu huyundan vazgeçmiyor. ..
Untursun zamanla geçer ileride pişman olma....
her adım bin mutlukuk olsun
bunun gibilere mi deniyor
celladına aşık olmaktan bir farkı yok ki...senden daha değerli bir şey var mı hayatta. ..bırak ne hali varsa gördün
kurtulduğunuza sevinmek yerine üzülmeniz gerçekten çok ilginç geldi bana...bu sadece bi alışkanlığın verdiği boşluk sakın ama sakın aramayın.ne demek ondan izinsiz biyere gidemem böyle saygısız bi adamı arayıpta sizi iyice zincire bağlamasını sağlamayın lütfen kendinze saygı duyun o size saygısızlık yaptı sizde gururlu davrandınız böyle düşünüp rahatlayın biraz
Su ozgurlugu kisitlayan tiplerden nefret ediyorum tabiki siz bir butunsunuz artik sana karisabilir sen de ona karisabilirsin ama bu karisma yok bensiz bisey yapamazsin bensiz bir yere gidemezsin seklinde olmamali. Bakin onsuz biseyler yapmaya yapmaya tek kalinca bosluga dusmussunuz çünkü alismissiniz ona. Sizinki tamamen aliskanlik bence biraz kafanizi dinleyin ve alttan almayin barisacaksanizda sartlarinizi koşun sizi bukadar kisitlamasina musade etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?