- 13 Ocak 2020
- 46.261
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.274
- 598
- 33
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
Çabalıyoruz. Gerisi takdir-i ilahi.Umarım faydasını görüp bir evlat sahibi olursunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çabalıyoruz. Gerisi takdir-i ilahi.Umarım faydasını görüp bir evlat sahibi olursunuz![]()
Stres yapmayın Acaba tutacakmı diye düşünmeyin diyor doktorlar.Ama bu mümkün mü ? Çalışmıyorum şuan evdeyim belkide uğraşacak Bişeyim olmadığı için taktım bu kadarDoktor bile akışına bırak demiş şimdiden karalar bağlamak mantıklı mı? Üstelik bu kadar stres yapmak da bi engel olabilir
Bende öyle düşünüyorum.Bu düşünceleri kafamdan atmak için Önce bir psikologdan yardım almam gerek sanırım14 sene zannettim. Bu kafayı anlamıyorum ben cidden.
29 yaşında evlendim. Ya evlenemezsem diye düşünmedim.
3 buçuk senelik evliyim. Ya çocuğum olmazsa diye düşünmedim. Halen daha da çocuğum yok.
Hep korktuğum şey ya atanamazsam diye düşünürdüm. Neticede atanamadım.
Insan neyi çok isterse onunla imtihan oluyormuş. Onu öğrendim.
Bi de olanda 1 hayır, olmayanda bin hayır derler.
Sakin olun bence. Sizin tüp bebek tedavisinden çok psikolojik terapiye ihtiyacınız var. Paniginiz endişeniz stresiniz ekrandan yüzümüze fırladı.
Her şey nasip evladın da hayırlı olanını istiyoruz hep. Bi arkadaşım 2 sene deneyip hamile kalmıştı herkesin ilk senede olacak üç ayda tutacak diye bi kural yok.Stres yapmayın Acaba tutacakmı diye düşünmeyin diyor doktorlar.Ama bu mümkün mü ? Çalışmıyorum şuan evdeyim belkide uğraşacak Bişeyim olmadığı için taktım bu kadar
Seni çok iyi anlıyorum bende 7. ayıma grdim olmadı salı doktora gdecemStres yapmayın Acaba tutacakmı diye düşünmeyin diyor doktorlar.Ama bu mümkün mü ? Çalışmıyorum şuan evdeyim belkide uğraşacak Bişeyim olmadığı için taktım bu kadar
Amin inşallahEmin olun o his çoğu kadında oluyordur
3 sene bebek bekledim pıhtılaşmam 2 düşüğüm hormonlarımda ki yüksek yüksek değerler . HEp anne olamayacakmisim gibi gelirdi şimdi Allah nasip ederse bebeğim olacak hala o his var psikolojik büyük ihtimalle .
Inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı evlatları olur Allah kimseyi imtihan etmesin
2 ay önce gittim doktoraSeni çok iyi anlıyorum bende 7. ayıma grdim olmadı salı doktora gdecem
Bnde kullanıyorum ama tahlil hiç yaptırmadım sadece ultrasondan yumrtalıklar güzel dedi o kadar içime sinmedi2 ay önce gittim doktora
tahlillere baktı muayene etti hiç bir problem yok Dedi.Folik aside başladım 2 ay önce.Allah isteyen herkese nasib etsin
Adet olursam eğer 2. Gün bir daha farklı bir doktora gitmeyi planlıyorum bendeBnde kullanıyorum ama tahlil hiç yaptırmadım sadece ultrasondan yumrtalıklar güzel dedi o kadar içime sinmedi
Ben adetin 5.günü gdecem mecbur gün bulamadım inşllh yapar tahlilAdet olursam eğer 2. Gün bir daha farklı bir doktora gitmeyi planlıyorum bende
Selamlar teyzemin 10sene kadar çocuğu olmadı doktorlar biseyin yok dediler hep olur dediler bide yumurtalarimi catlamiyomus ne teyzem hep soğan suyu iciyodu banada civampercemi hayıt tohumu aslan pençesi aldirtirdi inaninki taki bunları kullandıktan sonra hamile kaldı bi oğlu olduEvet hiç bir problem yok.Sadece enfeksiyonum var.Senede 4-5 kere çok ağır enfeksiyon geçiririm.
Hayıt tohumu aldım ikigündr içiyorumSelamlar teyzemin 10sene kadar çocuğu olmadı doktorlar biseyin yok dediler hep olur dediler bide yumurtalarimi catlamiyomus ne teyzem hep soğan suyu iciyodu banada civampercemi hayıt tohumu aslan pençesi aldirtirdi inaninki taki bunları kullandıktan sonra hamile kaldı bi oğlu oldu
Soğan suyunu bu ay deneyecem inşallah.Diğerlerini de soğansuyuyla aynı zamanda mı içmek gerekiyor?Selamlar teyzemin 10sene kadar çocuğu olmadı doktorlar biseyin yok dediler hep olur dediler bide yumurtalarimi catlamiyomus ne teyzem hep soğan suyu iciyodu banada civampercemi hayıt tohumu aslan pençesi aldirtirdi inaninki taki bunları kullandıktan sonra hamile kaldı bi oğlu oldu
Soğan suyunu her sabah aç karnına içerdi diğer bitkileri adet bitimi içerdi. Canim sen yine nasıl kullanılacağını netten İbrahim Saraçoğlu dan öğren bide zaten aktarlardan alacaksın otları onlarada sor bilgililer bu konuda.. bende başladım içiyorum arada. Bi çocuğum var bir buçuk yaş çoktandır istiyorum ikinciyi olmadı oyüzden.. neyseee ben çok inanıyorum herkesede tavsiye ederim bu otlar çok faydalı yumarta olgunlaşması na yumurtlamayaSoğan suyunu bu ay deneyecem inşallah.Diğerlerini de soğansuyuyla aynı zamanda mı içmek gerekiyor?
benim dr um amh nin o kadar da onemli olmadigini gosteren bilimsel calismalar var son zamanlarda dedi. yurtdisindayim ve bu bebek meselesinin ileri oldugu bir memleket. dr um da cok guvenilir meshur biri. ben dikkate deger gordum bu fikri. sizde nasildi durumlar amh ile ilgili?Ben 10. Ayımızda klomen kullanmaya başlamıştım. Meğer amh düşükmüş. Bundan da hiç şüphelenilmedi. Bilsem tüpe o zaman koşardım. Daha yeni başladık.
Canım bide bak aklimdayken söyliyim folik asit doktor kullan demedimi folik asit kullanıyorum geçen özel doktora gittim kullan dedi gebeliği iyi gelen vitamin gebe kalmadan önce başlanıyor gebeyken kullanılıyor zaten . Gebyfoll diye ilaç ücretli ama devlet karşılayan da var. Gebeyken de sağlık ocağı kendi veriyor.Soğan suyunu bu ay deneyecem inşallah.Diğerlerini de soğansuyuyla aynı zamanda mı içmek gerekiyor?
Bence önce git doktora kontrollerini ol.Varsa tedavini ol sonra böyle düşün.Kvmin komsunun 1.5 yil olmadi ufak bir tedaviyle hamile kaldi.Seninde olur insEvet,başlıkta da yazdığım gibi daha bekârken bile böyle hissederdim.
Evlendim.14 aylık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Artık Gebelik ve belirtileri ile ilgili açılan konuları okumaktan kafayı yiyecek gibi oluyorum.Bir kaç ay öncesine kadar bile bu kadar takmazdım kafama.İlişkiden hemen sonra kalkıp ayaklarımı yukarı kaldırmak alışkanlık oldu.İşe yaramayacağını bile bile..Takmamalıyım bu kadar biliyorum.Ama olmuyor.Sanki hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyorum.Umarım bir gün buraya “böyle düşünüyordum ama yanılmışım” başlıklı bir konu açabilirim..
İçimi dökmek istedim.Okuyan ve cevap yazan herkese teşekkürler.