Hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum :(

Evet,başlıkta da yazdığım gibi daha bekârken bile böyle hissederdim.
Evlendim.14 aylık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Artık Gebelik ve belirtileri ile ilgili açılan konuları okumaktan kafayı yiyecek gibi oluyorum.Bir kaç ay öncesine kadar bile bu kadar takmazdım kafama.İlişkiden hemen sonra kalkıp ayaklarımı yukarı kaldırmak alışkanlık oldu.İşe yaramayacağını bile bile..:KK43: Takmamalıyım bu kadar biliyorum.Ama olmuyor.Sanki hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyorum.Umarım bir gün buraya “böyle düşünüyordum ama yanılmışım” başlıklı bir konu açabilirim..
İçimi dökmek istedim.Okuyan ve cevap yazan herkese teşekkürler.
size ozelden mesaj attim konu ile ilgili. ozelinize bakin isterseniz.

Benimde olmuyordu . Hatta hiç olmayacak zannettim sonra oldu. İlk 2-3 ay benim cocugum olduğuna inanamadım. Hatta hastanede dogum yaptığım gün birazdan hemşireler gelip cocugu götürecek zannetmiştim. O zamanlar bana cocuk baskısı yapan çocuk soran ve benim cocugum olmayacağını düşünenlerden nefret ediyorum. Bu arada tedaviyle oldu tup bebek 😔 cok isteyen durumu da olan beklemiyor. 2 yıl olmamisti hemen tüp bebege gittim. Ama bekleyen arkadaslarim olmuştu ben hiç bi zaman olacağına inanmamıştım 😔 hep gittim doktorlara. Enfeksiyon tanısı yanlis konuyor olabilir. Aynısı başıma geldi çünkü 😔😔 bence sende kafanı boşalt biraz cok zor oluyor böyle çünkü

Bu his içimi kemiriyor :KK43: çevremde yıllardır çocuğu olmayan bir kaç kişi var onlardan etkileniyorum belkide

Aynı durumdayız. Bende çok etkileniyorum. Demek ki tıp o kadar ilerlememiş diyorum. Demek ki 20 yıl olmama ihtimali var diye içim içimi yiyorum ( eşimin kuzeni bu durumda)

O yüzden okumamak duymamak lazım o tür şeyleri. Hem pandemi dönemindeyiz. Acele etmeyin.

Siz kendinizi daha bekarken ben anne olamiycam demekle zaten kısır etmişsiniz. Önce düşüncelerinizi değiştirin meditasyon mu yaparsınız naparsiniz bilemem. Annelik illa kendi dogurdugunuz çocuğa bakmakla olmuyor başka seçenekler de var dünya nüfusu almış başını gitmiş. ama şuan zaten yeni evlisiniz bı evliliginizin tadını çıkarın

benim dr um amh nin o kadar da onemli olmadigini gosteren bilimsel calismalar var son zamanlarda dedi. yurtdisindayim ve bu bebek meselesinin ileri oldugu bir memleket. dr um da cok guvenilir meshur biri. ben dikkate deger gordum bu fikri. sizde nasildi durumlar amh ile ilgili?
Bende 0.64. Az yumurtam vardı tüp bebeğe başladım. 🤗

Bende de vajinal serviks ve rahimde yara vardı. Tedavi oldum öyle hamile kaldım. Gebelikte yara sıkıntı yaptı mı kanama falan oldu mu sizde
Ayni sikintilar vardi bende de.Benim ikiz oldugu icin seklaj oldum.Bir tek operasyon sonrasi 2 gun kanama oldu.Hatta bebeklere bir sey oldu sanmistim.Kontrole gitmistim.Yara kanama yapmis.2 3 gun icinde gecti.Doguma kadar hic sorun olmadi.He su oldu.Hormonlarin etkisiye yara baya bir şişmiş polipe donusmustu.doktorum fotografını cekmisti hatta et beni gibi findik kadar olmus ama dogumdan sonra kaybolmustu.Bir de hamilelik suresince de baya enfeksiyon gecirdim.Eger olursa akintilarina dikkat et.Yesil akinti tehlike.

Enfeksiyonun gecti mi ? Ben iki hamileliğimi de enfeksiyondan kurtulduğum 1 sonraki ayda yaşadım. Kullanılan ilaçlar rahmini temizliyor enfeksiyonu mutlaka hallet

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.Yorumlarınızı tek tek okudum.Hepiniz o kadar haklısınız ki.Daha şimdiden bunları düşünüp hayatımı karartmamam lazım.Önce bi psikologla görüşüp bu kötüyü çağırma huyumdan vazgeçmem gerek sanırım.Ondan sonra Allah nasib ederse eder zaten.Tekrar teşekkür ederim hepinize.Allah isteyen herkese nasib etsin 👍🏻🌹

İ. Hesabından dr Banu Çiftçi'yi takip edin sizin konunuzla alakalı dün canlı yayında konuşma yaptı. Belki sorularınızın cevabını orda bulabilirsiniz

Psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet diye bir durum vardır duydunuz mu bilmiyorum. İnsan nasıl düşünürse beyin onu gerçekleştirecek yönde çalışırmış. Tam tersini düşünmeye çalışın, bir sebep yokken bu karamsarlık neden?

Deprem zamanı evlenen bır tanıdıgımız bu yıl ılk cocugu dunyaya geldı. Ha gelmeyedebılırdı, ama Allah böyle uygun görmüş zamanını demek ki. Bazı seylerı akışına bırakın, 14ü görünce 14yıl sandım. 1senenız daha yenı bıtmıs bu ne acele. Hem uzmanlar bırbırını tanımak adına ılk ıkı yıl cocuk yapmayın diyor

Ayni sikintilar vardi bende de.Benim ikiz oldugu icin seklaj oldum.Bir tek operasyon sonrasi 2 gun kanama oldu.Hatta bebeklere bir sey oldu sanmistim.Kontrole gitmistim.Yara kanama yapmis.2 3 gun icinde gecti.Doguma kadar hic sorun olmadi.He su oldu.Hormonlarin etkisiye yara baya bir şişmiş polipe donusmustu.doktorum fotografını cekmisti hatta et beni gibi findik kadar olmus ama dogumdan sonra kaybolmustu.Bir de hamilelik suresince de baya enfeksiyon gecirdim.Eger olursa akintilarina dikkat et.Yesil akinti tehlike.
İdrar yolu enfeksiyonum sık oluyor zaten. Ama bende lekelenme ve kanama da oluyor. Bende diyorum acaba yaradan kaynaklımı.
doğum sırasında yarayı yakalım gibi bşy demiş miydi size de doktorunuz

arkadaşımın enfeksiyonu vardı başka sıkıntısı yoktu. enfeksiyonu tamamen tedavi olunca kendiliğinden hamile kaldı tüm bunlar en fazla 1 yıl içinde oldu. yani enfeksiyon diyip geçmeyin o durumu bir halledin çözüm bu olabilir.

Back
X