• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Aramayan Kayınvalide???

Aynı dert benim başımda şu an bende aylardır konuşmuyorum hiç beni aramaz ben ararım çoğunlukla

Son aralıklarımda tele cevap bile vermedi bende madem konuşmak isyemisorsun sen bilirsin dedim aramadim eşim de beni haklı gördü

Bayramda gidecez karşılaşacaz laf sokmalari :KK8: sabırsızlıkla bekliyorum:KK14:
Ahhh ahhh
Ben anlamadım bu kv leriii
Düşmanları mı bu gelinler
Kendileride bir evin gelini aslında...
Galiba onlar muhabbeti kesmek istiyordu da bu zamana kadar ben fırsat vermemişim...
Bende aramayınca bitti gitti
Ohhh bu bayram kendi ailemin yanında geçireceğiz çok şükür:KK48:
Amberim Allah yardımcın olsun seninde zorrr:KK14:

Ahhh ahhh
Ben anlamadım bu kv leriii
Düşmanları mı bu gelinler
Kendileride bir evin gelini aslında...
Galiba onlar muhabbeti kesmek istiyordu da bu zamana kadar ben fırsat vermemişim...
Bende aramayınca bitti gitti
Ohhh bu bayram kendi ailemin yanında geçireceğiz çok şükür:KK48:
Amberim Allah yardımcın olsun seninde zorrr:KK14:
Valla kendi ayarlarini kendileri düşürüyorlar sürekli ilgi sürekli istek içindeler yaşını başını almış 60 ını geçmiş insanlara daha ne yapılabilir saygidan başka (gerçi hiç haketmiyo ama ) saygıda asla kusur etmem ama işte yinede kv nin tribinden nasipleniyorum :KK14:

canim senin suçun yok ki anladığım kadariyla esinde bunun farkinda o yuzden birakda biraz kaynann alttan alsin.bende basta aman kirilmasin aman uzulmesinler diyordum ama sonunda onlar gulerken ben agliyordum bosveeerrr takma boyle seyleri kafana uzme kendini

Valla kendi ayarlarini kendileri düşürüyorlar sürekli ilgi sürekli istek içindeler yaşını başını almış 60 ını geçmiş insanlara daha ne yapılabilir saygidan başka (gerçi hiç haketmiyo ama ) saygıda asla kusur etmem ama işte yinede kv nin tribinden nasipleniyorum :KK14:
amaaaannn bıktıkkk beeee:KK14:
eşimle birbirimizin nazını bu kadar çekemeyiz:KK43:
Zaten kayınvalidem eşimi kocası zannediyor
benim eşim görümcelerle benle felan toplam 5 kadının kocası işte:KK11:
yazık:KK51:

canim senin suçun yok ki anladığım kadariyla esinde bunun farkinda o yuzden birakda biraz kaynann alttan alsin.bende basta aman kirilmasin aman uzulmesinler diyordum ama sonunda onlar gulerken ben agliyordum bosveeerrr takma boyle seyleri kafana uzme kendini
yaa şimdilik üzülmüyomda
üzecek şeyler yapmalarından korkuyorum

amaaaannn bıktıkkk beeee:KK14:
eşimle birbirimizin nazını bu kadar çekemeyiz:KK43:
Zaten kayınvalidem eşimi kocası zannediyor
benim eşim görümcelerle benle felan toplam 5 kadının kocası işte:KK11:
yazık:KK51:
Aman bende bi tane var görümce oda karışmaz bide elti onlarlada uzakta pek görüşmeyiz kvye yakin ben olduğum icin mecburen benden bekliyo ilgiyi alakayi

Bayramda ne kadar surat yapacak:KK12::63: onu hesaplamaya çalışıyorum :KK69:

Aman bende bi tane var görümce oda karışmaz bide elti onlarlada uzakta pek görüşmeyiz kvye yakin ben olduğum icin mecburen benden bekliyo ilgiyi alakayi

Bayramda ne kadar surat yapacak:KK12::63: onu hesaplamaya çalışıyorum :KK69:
ayy guldum:KK48: o size surat yapmadan siz ona yapın denenmiştir işe yarıyor:KK53:

hic uzulme bosver kocan arkanda sonucda ya benim gibi olsaydin ne yapardin bende bi tane degil tam 4 tane kaynana var (3 gorumce 1 kaynana ) ve benim kocam benim arkamda degil ve cok eziyor beni ana kuzu anlayacagin ablalarinin gazina gelen bi insan of of

Ya eşimle arama bu kadar küçük bir konunun girmesini istemiyorum
Eşimi üzmek istemiyorum ve
Anne-eş arasında kalan erkeklerden olmasını istemiyorum
Yoksa kv arayıp aramaması çokta umrumda değil..

Eşinle arana sorunu sen sokuyorsun farkında değilsin. Telefonlarını açmıyormuş, kendisi bilir. Eşin sana gelip, annemi neden aramıyorsun diye soruyor mu? Sorarsa söylersin işte, tatlım ben aradım bir çok defa ama açmadı telefonunu bende daha ısrarcı olup rahatsız etmek istemedim. Hatta yukarıda yazdıklarını da dersin. Seni üzmek istemem, anne-eş arasında kalan bir eş olmanı istemem basit bir konu dersin olur biter :)

Kızlar çok oluyorum biliyorum ama malum bayram tatili var yazamam bir daha diye düşündüm ve aklıma takılan şeyi sizinle paylaşmak istedim.
Çoğunuz biliyorsunuz kiii yaklaşık bir yıllık evliyim.
Kayınvalidem ve ben sürekli arardık birbirimizi (yaklaşık 700 km uzaktayız birbirimize)
Aramızda bir saygı var ve o sınırı en azından ben geçmiyorum.
Arada hafif hafif dokundursa da kayınvalidem bişeyleri pekte üzerine durmadım bu zamana kadar.
Son 4,5 aydır beni hiç aramaz oldu. Ama bir anda kesildi aramaları. Ben arayınca hiç birşey yokmuş gibi konuşuyor ama kendisi aylarca aramıyor.

Bende bir aradım, beş aradım derken eşime söyledim. Ama şikayet manasında değil. Hani bir yanlışım mı oldu kıracak bir saygısızlık mı yaptım felan diye. Ama asla sorma anneme ben senin bildiğin birşeyler var mı diye sordum dedim.
Oda dayanamamış aramış annesini 'anne şuan pinkin telefonu elimde arama kaydına bakıyordum senin hiç adın yok burada neden aramıyosun kızını bir yalnışımı oldu sana ' felan filan demiş. Kv yok oğlum olur mu öyle şey demiş. Eşimi kapattıktan sonra dakikasına beni aramış. Hiç bişey olmamış gibi konuştuk kapattık.
Sonra ben kv. arıyom ya meşgule atıyor yada hiç açmıyor. Cenazeleri vardı taziye için aramıştım. Eşimde yanlarındaydı ama hep diyorum annemi aradım diye eşimde kv diyo ama kv bana dönmüyor. En son eşimi aradım annemi ver dedim başsağlığı dilemek için konuştum.
Bu arada eşimle araba aldık. Benim ailem hepsi hem beni hem eşimi arayıp hayırlı olsun dileklerini iletti. Ama eşimin ailesinden kv de dahil bir hayırlı olsun bile diyemediler.
Dün akşam eşimle konuşuyor kv diyo ki gelinin telefonu galiba beni aramıyor felan diyor güya bana laf atıyor. Bende dedim ki kaç kez aradım anne seni bana dönmedin bile dedim.

Şimdi asıl soracağım şey kv arayayım mı aramayayım mı?
Ararsam kıracak şeyler söyleyebilirim gibime geliyor.
Bide o haklıymış havasına girer gibi.
Zaten benim aradığımda açmamasının tek sebebide bu lafı söyleyebilmekti.
Aramaya değmez cokta tin çokta fifi☺☺☺☺

Back
X