• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Aramayan Kayınvalide???

Ben de konu açayım diyordum
Kayınvalideniz sizi ne sıklıkta arıyor diye. Beni hiç aramaz. Benim de artık aramak içimden gelmiyor, bayramdan bayrama bir de anneler gününde arıyorum. Bu da eşimin annesi diye yoksa beni aramayanı ben niye arayım diye düşünüyorum.
Büyüktür tamam da büyükse biraz olgun olsun, birleştirici olsun, sevgi dolu olsun yahu haksız mıyım. Şimdi bayram arayım mı diye düşünüyorum valla, içime sıkıntı düştü.
Bayramda ararım ben...
Ama onun dışında ben kendi annem bile baktım ben arıyorum arıyorum karşılığında aramazsa
İçsel olarak kırılır hemen çekerim kendimi
Rahatsız mı ediyorum diye düşünürüm
Ama bir insan arandığını bildiği halde tekrar dönmüyorsa aramada, aramamda demek istiyordur.. galiba

Kızlar çok oluyorum biliyorum ama malum bayram tatili var yazamam bir daha diye düşündüm ve aklıma takılan şeyi sizinle paylaşmak istedim.
Çoğunuz biliyorsunuz kiii yaklaşık bir yıllık evliyim.
Kayınvalidem ve ben sürekli arardık birbirimizi (yaklaşık 700 km uzaktayız birbirimize)
Aramızda bir saygı var ve o sınırı en azından ben geçmiyorum.
Arada hafif hafif dokundursa da kayınvalidem bişeyleri pekte üzerine durmadım bu zamana kadar.
Son 4,5 aydır beni hiç aramaz oldu. Ama bir anda kesildi aramaları. Ben arayınca hiç birşey yokmuş gibi konuşuyor ama kendisi aylarca aramıyor.

Bende bir aradım, beş aradım derken eşime söyledim. Ama şikayet manasında değil. Hani bir yanlışım mı oldu kıracak bir saygısızlık mı yaptım felan diye. Ama asla sorma anneme ben senin bildiğin birşeyler var mı diye sordum dedim.
Oda dayanamamış aramış annesini 'anne şuan pinkin telefonu elimde arama kaydına bakıyordum senin hiç adın yok burada neden aramıyosun kızını bir yalnışımı oldu sana ' felan filan demiş. Kv yok oğlum olur mu öyle şey demiş. Eşimi kapattıktan sonra dakikasına beni aramış. Hiç bişey olmamış gibi konuştuk kapattık.
Sonra ben kv. arıyom ya meşgule atıyor yada hiç açmıyor. Cenazeleri vardı taziye için aramıştım. Eşimde yanlarındaydı ama hep diyorum annemi aradım diye eşimde kv diyo ama kv bana dönmüyor. En son eşimi aradım annemi ver dedim başsağlığı dilemek için konuştum.
Bu arada eşimle araba aldık. Benim ailem hepsi hem beni hem eşimi arayıp hayırlı olsun dileklerini iletti. Ama eşimin ailesinden kv de dahil bir hayırlı olsun bile diyemediler.
Dün akşam eşimle konuşuyor kv diyo ki gelinin telefonu galiba beni aramıyor felan diyor güya bana laf atıyor. Bende dedim ki kaç kez aradım anne seni bana dönmedin bile dedim.

Şimdi asıl soracağım şey kv arayayım mı aramayayım mı?
Ararsam kıracak şeyler söyleyebilirim gibime geliyor.
Bide o haklıymış havasına girer gibi.
Zaten benim aradığımda açmamasının tek sebebide bu lafı söyleyebilmekti.
Bu meselenin altında mutlaka bir şey var

önceden de hiç aramamış olsa normal denir de

kadın hergün arıyormuş sonra pat diye kesmiş

hemde aylarca sen aradığında meşgule vermeler filan normal gelmedi

Valla mıııı???
Eeee vereyim o zaman benim kini sana ama
Her an atakta olmalısın
Nerden saldıracağını bilemezsin:KK70:
Ay aynı benimki. Başımı çevirsem başlar eşime beni kötülemeye. Fi tarihinde şöyle yapmışım. Düşünür düşünür hatırlamam. Bir kere olgun olan aman araları bozulmasın der değil mi. Ben kötü bişey söylemem kırılmasın annesine diye mesela. Ama o içten içe eşimi doldurup yuvamı yıkmak istiyor diye düşünüyorum artık. Bu yüzden de aramak içimden gelmiyor. Bu arada iyi ki açmışsın konuyu çok dolmuşum.

Hiç oralı olma.
Bir kere kimyaları tutmaz gelin kvalide ikilisinin.
Ama eşini çok beğendim, taktik olarak.. Senin arkanda..
Neden bu kadar takıyorsun ki..
Şurada "aramasa keşke" diyen kaç kadın var.
Takmıyorum aslında korkuyorum
Çok farklılar, başka bir planları olabilir...
Sırf eşime benim aramadığımı söylemek için açmadıki telefonlarımı zaten:KK14:
Eşim sağolsun toparlıyor, bende o öyle olduğu için çok problem etmiyorum aslında

Beni de kayinpederim surekli arardi. Kanser teshisi kondu bana bir ay oluyor hatta daha fazla. Bunu onlarla paylastik o gun bugundur aramaz oldu. Ben de aramiyorum artik. :/
Çok geçmiş olsun...
Rabbim şifa versin
Belki onlarda üzüntülerini nasıl paylaşacaklarını bilmedikleri için arayamıyorlardır
Cesaret edemiyorlardır
Siz bunları düşünüp üzülmeyin...

Bu meselenin altında mutlaka bir şey var

önceden de hiç aramamış olsa normal denir de

kadın hergün arıyormuş sonra pat diye kesmiş

hemde aylarca sen aradığında meşgule vermeler filan normal gelmedi

Yaaa aslında benim düşündüğüm bir neden var
Ama yakıştıramıyorum bunu düşünmüş olabilmesini
Ben hepatit B hastasıyım, tedavi görüyorum ve hamile kalmam yasak
Bunu bin kez anlatmamıza rağmen
Oraya her gidişimizde bir daha gelirken torunlu gelin diyor
kendi kafasınca bunun tribini mi atıyor diye düşünüyorum:KK14:

Yaaa aslında benim düşündüğüm bir neden var
Ama yakıştıramıyorum bunu düşünmüş olabilmesini
Ben hepatit B hastasıyım, tedavi görüyorum ve hamile kalmam yasak
Bunu bin kez anlatmamıza rağmen
Oraya her gidişimizde bir daha gelirken torunlu gelin diyor
kendi kafasınca bunun tribini mi atıyor diye düşünüyorum:KK14:
demek ki bu meseledense allah vicdan versin ne diyim

Ay aynı benimki. Başımı çevirsem başlar eşime beni kötülemeye. Fi tarihinde şöyle yapmışım. Düşünür düşünür hatırlamam. Bir kere olgun olan aman araları bozulmasın der değil mi. Ben kötü bişey söylemem kırılmasın annesine diye mesela. Ama o içten içe eşimi doldurup yuvamı yıkmak istiyor diye düşünüyorum artık. Bu yüzden de aramak içimden gelmiyor. Bu arada iyi ki açmışsın konuyu çok dolmuşum.
:KK70::KK70::KK70:bu konuda içi dolu çok insan varmış
Bende kalben kötü düşünmeye başladım artık:KK14:
Galiba bizimkininde hain planları var
:KK51:

esin durumu biliyorsa, seni suclamiyorsa/suclamayacaksa bence sknti yok.. sen de gereken zaman olursa (bayram, hastalik vs) ararsin, esin yanindayken.. onun disinda oylesine arama..

esin durumu biliyorsa, seni suclamiyorsa/suclamayacaksa bence sknti yok.. sen de gereken zaman olursa (bayram, hastalik vs) ararsin, esin yanindayken.. onun disinda oylesine arama..
onun aramadığını fark ettiğim zamandan beri aramıyorum...
evet bundan sonra önemli şeylerin dışında asla aramayacağım
..:KK43:

Kayinvalidenin aramamasina kafaya takmissin bosveerr kizmm niye ariycaksin ki o bi gün izlediğinde arar seni zamanki bekle... Sen kendi işinize bak bu kadar dert olma

Kayinvalidenin aramamasina kafaya takmissin bosveerr kizmm niye ariycaksin ki o bi gün izlediğinde arar seni zamanki bekle... Sen kendi işinize bak bu kadar dert olma
Ya inanın çok umrumda değil
Evliliğime bir fitne karıştırmasınlarda
ömür boyu aramasınlar beni...

onun aramadığını fark ettiğim zamandan beri aramıyorum...
evet bundan sonra önemli şeylerin dışında asla aramayacağım
..:KK43:
dedigim gibi, burda esinin durusu onemli.. araniz bozulmasin da.. bir de nacizane tavsiye, esine surekli bu konudan bahsetme.. erkekler cabuk daralirlar..

Back
X