- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Pink_Women
Amaaaaan çokta lülü aramazsa aramasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evliliğimin en başında anlatma hatasını çok yaptımdedigim gibi, burda esinin durusu onemli.. araniz bozulmasin da.. bir de nacizane tavsiye, esine surekli bu konudan bahsetme.. erkekler cabuk daralirlar..
Amaaaaan çokta lülü aramazsa aramasın
Evet☺diyosunnn![]()
Çok geçmiş olsun...
Rabbim şifa versin
Belki onlarda üzüntülerini nasıl paylaşacaklarını bilmedikleri için arayamıyorlardır
Cesaret edemiyorlardır
Siz bunları düşünüp üzülmeyin...
Hah şöle işde karistirsa sende onlara karis o kadar.. Laf ederse sende lafi yapisitr .. Bak noluypr sonrada susarlar onlara karsi ezik gelin olma güçlü güvenilir sert bir gelin ol o kadarrrYa inanın çok umrumda değil
Evliliğime bir fitne karıştırmasınlarda
ömür boyu aramasınlar beni...
Çok şükür evet..Amin tesekkur ederim. Benim tahminim tedavim icin para istememizden korkuyorlar. Sanki onlara tenezzul edecekmisim gibi. :) Siz de kendinizi uzmeyin en azindan sorun yok diyor, esinize sizi soruyor.
Benim ki de eşime karşı öyleAyy aman birak aramazsa aramasin ya , cok aramissin sen gorevini yapmissin fazlasina gerek yok. Sen kotu olursun sonea..
Ay ne guzsl benimki de kesse keske.. Kadin gunde iki kere arar beni, sonra esimi arar aksamlari tam da biseylerin zamaninda arar ya yemek yerken ya bebegin altini degistirirken ya uyuturken ya esimle ozel paylasimlar yaparken ya biz uyumak uzereyken ve hani soylememize ragmen de uzata uzata konusur. Ay illallah..
Bende ne yapacağımı bilemedim kiieşinle aranı iyi tut tabikide.
fazla abartmadan arada ara. çok arayınca şımarıyor demekki ne diyeyim şimdi bilemedim ki(
Asla hiç bir haklılık payı yok...Ben birşeyi merak ediyorum.
Yeni evli bir gelin düşünün. Yıllardır yaşadığı canı ailesinden uzaklaşmış. Evini yurdunu değiştirmiş. Yeni tanıdığı ve tanıyacağı bir kişiyle bir arada yaşamaya başlamış. Bütün bunların duygusal yoğunluğunu taşıyan. Dolayısıyla bazı olaylarda (bir yere kadar ) duygusal tepkiler verebilir. (Hatta aynı şekilde damadın da). Diğer yanda tüm bu süreçleri çoktan atlatmış. Kurulu bir düzeni olan. Yılların tecrübelerine sahip, olgunlaşması gereken anne ve baba.
Kimin anlayışla karşılaması gerekiyor. Burada okuduğum yorumlarda büyüktür saygı duymalı deniyor ama bu işte bir yanlışlık yok mu sizce?