• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç arkadaş veya dostum yok

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
selamlar bu aralar işsizim eşim annemin (kv) işten çıktığından haberi yok sen sabah erkenden çık akşam geri gelirsin annemle yüz göz olma dedi (kv tutarsız ve kavgacı bir kadın) bende sabah çıktım akşama kadar sokaklarda avmlerde dolaştım çok üzüldüm ne arayıp konuşacak nede ziyaret edip bir çayını içecek arkadaşım yok :(( sadece iki arkadaşım vardı biri üniversite ye gidince benimle ilişiğini kesti diğeri ise haber bile vermeden bir adama kaçıp gitti ikisinede ulaşmaya çalıştım yıllarca hep ben aradım vs vs şimdilerde o kadar çok sohbet edecek bir arkadaş a ihtiyacım var ki

nasıl yani, eşiniz neden böyle bir talepte bulundu ki?
nereye kadar akşama kadar gezeceksiniz,
kitleyin kapınızı oturun kayınvalidenize de açmayın, ona ne zaten
Kayınvalide oğluma bakıyordu işe gittiğim için eşimde anneme söyleyemedim gelmiş aşagıda dedi eşimlede aram bozuk zaten

Aynı evde mi yaşıyorsunuz,
Yaşınız da mı küçük,arkadaş üniveristeye gitti demişsiniz?

Canım ben de cok yalnız kaldım zamanla tükendi arkadaşlıklarımda..dönüp baktığımda en son ben aramışım hepsini..kuzenlerim canımdan cok sevdiklerim..iyi günde iyi kötü günde herkes kendi derdinde..en son ben aradım hep ama zamanla aramamaya başladım.ortak yönler cok yoktu cünkü ayrı sehirlerdeyiz,onlar evli ben bekar,e nereye kadar konuşuluyor ..bir kac cümleden sonra e hadi Allaha emanet ol kendine iyi bak.bi kac da teselli cümlesi üzülme bulursun birini".
Yalnız lık zor ..yasayan bilir.ben biliyorum

madem o süreçte iş arayın da yalanın sonu gelmez.

arkadaşlık konusuna gelince iş yeri, komşu, gidip geldiğiniz hiç bir yer yok mu?

Nerde yaşıyorsun canım ne çok konu açılıyor bununla ilgili demi aslında kimse yok değil biz kendimizi yalnızlığa sürüklüyoruz evdeysen bi şekilde kurslara git canım imkanin varsa benim bir oğlum var maddiyat da çok yok o yüzden bi yere gidemiyorum

Ben de yillar sonra bunun eksikligini yasiyorum cok dost biriktirememisim.Akraba zaten yok.Esim tarafina da isinamadim.Biriki gorustugum arkadas disinda biriki de aile var gorustugumuz.Is guc cocuk derken meger kendimi cok soyutlamisim.Dönup baktigimda kendimde hata da bulamiyorum pek cunku dedigin gibi ben de surekli aradim sordum ama sehir degisikligi de olunca koptuk.Esimin memleketinde de cok isinamadim kimseye konu komsu da pek yok.Iyi gun kotu gun var dostsuz arkadassiz olmak kotu bir durum malesef.

Ne dostum var ne yalandan armadaşım.Ne eşim var ne sevgilim. Akraba da yok. Forumda benim yaşımda hatta benden küçük olup evlenip çoluğa çocuğa karışan çok üye var. Aynı lisede okuduğum kızların nişan haberlerini alıyorum.Yanlış anlaşılmasın amacım evlilik değil ama ben de sevilmek istiyorum bu da insani bir istek sonuçta.Hata yapsam danışabileceğim kimse yok.Hadi onu geçtim sosyal medyada takipçim yok.Onu da geçtim sosyal medyada stalklayabileceğim kimse yok.Konunun içeriğiyle alakası yok ama başlığı görüp daldım içeri tutamadım kendimi kusura bakmayın.Annemle babam var bir tek, onlarla da birgün iyi birgün kötü.İşte benimki de böyle yalnız bir hayat. Ölsem annemden babamdan başka kimse duymayacak. En korktuğum şeydi yalnızlık ve şimdi tam içindeyim.Ölene kadar da yalnız olacakmışım, bu benim kaderimmiş gibi hissediyorum...

Back
X