Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

iyi yapıyosun neyin kafasını yaşadıysa :47::47::47:

gebertirim onu heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:47::47::47::47::47:

aynen roller değişti artıkk ben onu tersliycem haftasonuna kadar böyle yapıcam bakalım haftasonu değiştiğini görücek miyimm ,

çook kırgın olduğumu kolay kolay affetmeyeceğimi de söyledim :99::100::100:

aynen roller değişti artıkk ben onu tersliycem haftasonuna kadar böyle yapıcam bakalım haftasonu değiştiğini görücek miyimm ,

çook kırgın olduğumu kolay kolay affetmeyeceğimi de söyledim :99::100::100:

ruh halim bozuktu bilmem ne laflarına kanma gezerken tozarken resimlerini koyarken bozuk değildi ruh hali ne değişti acaba :47::47:

uyuzum o çocuğa uyuzzzz:47:

elime ver yoluveriyim onu :27::27:

ruh halim bozuktu bilmem ne laflarına kanma gezerken tozarken resimlerini koyarken bozuk değildi ruh hali ne değişti acaba :47::47:

uyuzum o çocuğa uyuzzzz:47:

elime ver yoluveriyim onu :27::27:

iyi olur valla :23:

hepsini tek tek hesabını sorucam zaten canım , kafasıını dağıtmak için gitmiş ama mutsuzluktan ölücektim çok kötüydüm falan dedi, çook sinirliyim bende ona karşı o yüzden hiiç yumuşamıycam beni kaybedeceiğini anlasın artık :41::ssz:

iyi olur valla :23:

hepsini tek tek hesabını sorucam zaten canım , kafasıını dağıtmak için gitmiş ama mutsuzluktan ölücektim çok kötüydüm falan dedi, çook sinirliyim bende ona karşı o yüzden hiiç yumuşamıycam beni kaybedeceiğini anlasın artık :41::ssz:

görünce yelkenler iner suya eminim :1::1:

hoşbulduk cnm. 1,5 yıllık evliyim çocuğum yok eşimde çok kıskanç biri olduğu için çalışmama izin vermiyo yani hyatım bu kadar mononton ilerliyo cnm sende ne var ne yok

Son düzenleme:
Back
X